Grizzly bear waiting for fish at waterfall

Precizia ca dotare standard

Cât ai clipi.

Rămâneţi concentrat pe acţiune, cu un sistem de focalizare automată extins cu 61 de puncte care urmăreşte chiar şi cei mai neastâmpăraţi subiecţi. Pe modelul EOS 5D Mark IV, cele 61de puncte de focalizare automată au fost amplasate pe o suprafaţă mai mare, extensie verticală cu 8 procente mai mare în zona centrală şi cu 24 de procente mai mare în zona periferică, ceea ce sporeşte libertatea fotografului în ceea ce priveşte amplasarea subiecţilor în timpul realizării compoziţiei.

Viewfinder focus area of Canon EOS 5D Mark IV

Focalizare rapidă,
continuă, chiar şi
în condiţii de lumină slabă

Cu un senzor AF cu sensibilitate ridicată, performanţa de focalizare a EOS 5D Mark IV este asigurată, chiar şi în cazul unor niveluri de luminozitate scăzute de până la EV-32. Performanţa este îmbunătăţită la niveluri EV-43 când se fotografiază în modul Vizualizare în timp real cu Dual Pixel CMOS AF.

Low light portrait by Paolo Pellegrin with EOS 5D Mark IV

Precizie AF superioară,
chiar şi cu obiective lungi

Dacă sunteţi un fotograf pasionat de sport sau faună, veţi fi nevoit deseori să utilizaţi obiective super-telefoto cu teleconvertor pentru a vă apropia de subiecţi. Cu maxim 61 de puncte cu 21 de puncte de focalizare automată de tip încrucişat la f/81, focalizarea de înaltă precizie devine mult mai uşoară.

Bear in viewfinder captured with EOS 5D Mark IV

Senzor de măsurare de 150.000 de pixeli

EOS 5D Mark IV foloseşte un senzor de măsurare RGB+IR de 150.000 pixeli pentru a efectua o măsurare extrem de precisă a expunerii. Acest senzor funcţionează şi împreună cu sistemul de focalizare automată al aparatului pentru a ajuta la detectarea şi urmărirea obiectelor de culoare şi pentru funcţia de recunoaştere a feţei.

150k pixel metering sensor in EOS 5D Mark IV

Urmăriţi-vă subiecţii cu
precizie sporită

EOS 5D Mark IV dispune de sistemul de focalizare automată EOS iTR, care îmbunătăţeşte semnificativ performanţa de urmărire a subiecţilor. Personalizaţi urmărirea pe baza nevoilor dvs. cu moduri diferite când focalizaţi şi urmăriţi o faţă sau un subiect diferit.

Gannet tracked in focus with 5D Mark IV

Alegeţi performanţa
de focalizare
potrivită subiectului dvs.

Focalizarea automată AI servo de la Canon dispune de un algoritm de focalizare automată care îmbunătăţeşte sensibilitatea urmăririi în scene în care subiecţii se pot mişca brusc.

Şase categorii de setări ale focalizării automate personalizabile vă permit să alegeţi cea mai potrivită opţiune pentru subiectul dvs., precum sensibilitatea de urmărire, urmărirea accelerării/decelerării şi comutarea automată a punctelor de focalizare automată.

AF case study settings on the Canon EOS 5D Mark IV

Surprindeţi momentul cu orice sursă de lumină artificială

EOS 5D Mark IV detectează frecvenţa de scintilaţii a surselor de lumină şi adaptează duratele de captură pentru a surprinde imaginile la intensitate aproape maximă a luminii, pentru a reduce efectele de scintilaţii. Această caracteristică funcţionează cu o frecvenţă de pâlpâire de 100 Hz şi 120 Hz şi are un algoritm îmbunătăţit pentru a preveni detecţia incorectă a luminii care pâlpâie.

Puncte de focalizare automată

Noul buton de selectare a zonei de focalizare automată de pe spatele aparatului foto EOS 5D Mark IV facilitează comutarea punctelor de focalizare automată menţinând aparatul aproape de ochi.

EOS 5D Mark IV AF selection

Note de subsol

Exploraţi alte beneficii