Stay connected

Rămâneţi conectat

Integrare
eficientă

Folosiţi funcţiile Wi-Fi şi NFC încorporate ale aparatului foto EOS 5D Mark IV pentru a vă conecta la smartphone, la tabletă sau la laptop sau direct la anumite servicii de publicare a fotografiilor. Ideale pentru trimiterea imaginilor către clienţi şi pentru publicarea lor pe platformele de socializare. Compatibilitatea FTP/FTPS este utilă pentru cei care filmează în locuri cu Wi-Fi, când este necesară o securitate suplimentară.

Wi-Fi GPS and NFC on EOS 5D Mark IV

Conectaţi-vă şi
capturaţi de la distanţă

EOS 5D Mark IV poate fi controlată wireless de pe un dispozitiv inteligent pe care rulează aplicaţia Canon Camera Connect (iOS sau Android). Găsiţi o perspectivă nouă din puncte de observaţie greu accesibile şi controlaţi de la distanţă funcţii ca Touch Focus – ideală pentru reglarea focalizării când lucraţi la un film.

Using tablet remote with the EOS 5D Mark IV

Decupaţi şi redimensionaţi

O funcţie de decupare şi de redimensionare în modul de redare din EOS 5D Mark IV le permite utilizatorilor să prelucreze compoziţia după înregistrare, redimensionând uşor imaginile pentru publicare imediată prin funcţia Wi-Fi încorporată. La fel ca la EOS-1D X Mark II, fotografii pot decupa imaginile aşa cum îşi doresc ca acestea să fie publicate şi le pot trimite rapid editorilor şi birourilor de presă.

Crop and resize image with EOS 5D Mark IV

Extindeţi
aria de acoperire Wi-Fi

Unitatea WFT-E7 extinde flexibilitatea wireless a aparatului foto oferind fotografilor capacitatea de a transmite wireless imagini de la aparat la un computer pe o distanţă mai mare, cât şi să ofere capturare de la distanţă îmbunătăţită şi funcţionalitatea serverului media.

Wi-Fi transmitter WFT-E7 for EOS 5D Mark IV
Connect around the world with 5D Mark IV

În contact cu lumea

Sistemul GPS încorporat etichetează fiecare imagine cu locaţia dvs. şi menţine precizia ceasului intern al aparatului foto EOS 5D Mark IV. De asemenea, consumă mai puţină energie, deci veţi putea înregistra pentru mai mult timp. Datele GPS vă ajută atunci când vă organizaţi fotografiile şi vă permit să refaceţi parcursul pentru a regăsi anumite locaţii în care aţi făcut fotografii.

Nu uitaţi niciodată datele

Fotojurnaliştii depind de capturarea fiecărui detaliu, ceea ce include şi informaţii scrise vitale. Încărcaţi pe EOS 5D Mark IV şabloane de metadate care conţin informaţii personale, plus detaliile înregistrărilor. Fiecare imagine surprinsă va avea aceste informaţii integrate în câmpurile pentru metadate IPTC.

Share date via IPTC with EOS 5D Mark IV

Transfer de date
rapid şi fiabil

Conectivitatea USB 3.0 asigură transferul rapid al datelor pe calculatoare PC şi Mac – ideal pentru înregistrare prin fir în studiouri.

USB connectivity with EOS 5D Mark IV

Opţiuni de
înregistrare flexibile

EOS 5D Mark IV oferă sloturi de carduri SD şi CF care acceptă carduri UDMA 7 rapide cu viteză de scriere de până la 167 MB pe secundă.

EOS 5D Mark IV dual card slots

Exploraţi alte beneficii