REDLINE CHALLENGE

ACCEPTAŢI PROVOCAREA REDLINE CHALLENGE

Concursul Redline Challenge se adresează fotografilor amatori ambiţioşi care vor să-şi testeze creativitatea şi cunoştinţele tehnice. Acceptaţi tema propusă de Lorenz Holder pentru şansa de a câştiga echipamente Canon în valoare de peste 14.000 €, dar şi un proiect de fotografie exclusiv asistat de însuşi Lorenz.
Canon Camera

ACCEPTAŢI PROVOCAREA REDLINE CHALLENGE

PREZENTAREA

Stăpâniți lumina în întuneric

Lorenz Holder vă invită să exploraţi posibilităţile interesante ale fotografierii la lumină redusă, surprinzând relaţia mereu intrigantă dintre lumină şi umbră, culoare şi contrast.

Canon Camera

CUM SĂ VĂ ÎNSCRIEŢI

Îndepliniţi condiţiile şi urmaţi paşii pentru a vă înscrie imaginile

Lorenz Holder şi juriul nostru vor evalua fiecare lucrare înscrisă în ceea ce priveşte compoziţia, creativitatea şi măiestria tehnică. Când considerați că aveți fotografia perfectă ca răspuns la provocarea noastră, urmaţi paşii mai jos pentru a vă înscrie fotografiile.
Înscrieţi-vă acum Termene și condiții
 • PASUL 1

  Alegeţi-vă cele mai bune fotografii

  Examinaţi-vă atent fotografiile şi selectaţi-le doar pe cele care corespund cel mai bine cerinţelor prezentării lumina în întuneric.

 • PASUL 2

  Verificaţi tipul şi dimensiunea fişierului

  Imaginile trebuie trimise la 150 dpi, 2000 de pixeli pe marginea cea mai lungă; asiguraţi-vă că îndepliniţi toate cerinţele înainte de înscriere.

 • PASUL 3

  Trimiteţi înainte de încheierea înscrierilor

  Pentru a vă înscrie în concurs, trimiteţi-vă fotografiile online înainte de termenul limită, 31 mai 2021.

 • PASUL 4

  Abonaţi-vă pentru a primi noutăţi

  Urmăriţi-ne pe reţelele sociale sau abonaţi-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi noutăţi despre concurs şi pentru a vedea dacă aţi ajuns pe lista finaliştilor.

 • Canon Camera

  PREMIUL

  Iată ce puteţi câştiga

  Câştigaţi concursul Redline Challenge şi veţi primi tot ce aveţi nevoie pentru a vă dezvolta artistic. Veţi lua acasă echipamente Canon de ultimă generaţie, în valoare de peste 14.000 EUR. Mai mult decât atât, veţi avea oportunitatea de a vă dezvoltata aptitudinile şi de a vă duce creativitatea la nivelul următor cu o experienţă nepreţuită: un proiect personal de fotografie, oferit şi asistat de ambasadorul Canon şi fotograful de renume internaţional Lorenz Holder.

  Surprindeţi in lumina redusă ca niciodată până acum

  Fiţi creativ în moduri pe care nu le-aţi fi crezut niciodată posibile cu gama noastră inovativă de aparate foto mirrorless full frame. Cu tehnologii de ultimă generaţie, acces la biblioteca noastră de obiective RF revoluţionare şi capacităţi inovatoare de fotografiere la lumină redusă, sistemul EOS R este creat pentru a fotografia pe întuneric.

 • Aparate foto mirrorless

  Canon EOS R5

  Reevaluaţi ceea ce ştiaţi despre aparatele foto mirrorless. Performanţa ireproşabilă a aparatului EOS R5 vă va revoluţiona arta fotografică şi cinematografică.

 • Aparate foto mirrorless

  EOS R6

  Indiferent ce şi cum fotografiaţi, EOS R6 vă permite să vă folosiţi creativitatea în moduri la care nu v-aţi fi gândit că sunt posibile.

 • Aparate foto mirrorless

  Canon EOS RP

  Un aparat foto mirrorless full-frame mic, uşor şi intuitiv, conceput pentru fotografie de călătorie şi de fiecare zi.

 • Obiectiv standard

  RF 50mm F1.8 STM

  Un obiectiv RF de 50 mm cu distanţă focală fixă, compact, silenţios şi uşor, având o deschidere mare a diafragmei, de f/1,8, perfect pentru valorificarea viziunii dvs. creative.

 • Aparate foto mirrorless

  Canon EOS R

  Un aparat foto mirrorless full-frame inovator, care stabileşte noi standarde pentru fotografi şi realizatori de film.

 • Obiective RF

  RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

  Obiectivul de zi cu zi ideal pentru pasionaţii de aparate foto mirrorless full frame. Simplu de utilizat, RF 24-105mm F4-7.1 IS STM este uşor, compact şi gata să vă ducă fotografia la următorul nivel.

 • Canon Camera

  FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU JURIUL NOSTRU

  Găsiţi inspiraţie în lucrările finalistului de 13 ori al concursului Red Bull Illume, Lorenz Holder

  Cunoscut pentru stilul său inovator şi dramatic – creând în egală măsură artă şi fotografie – şi pentru capacitatea sa excepţională de a surprinde neprevăzutul, chiar şi în cele mai dificile situaţii, fotograful de renume internaţional Lorenz a fost ales drept jurat şi mentor pentru Redline Challenge.

  Articole conexe

  Aflaţi mai multe de la comunitatea noastră de ambasadori Canon şi creatori de conţinut în aceste poveşti şi tutoriale.
  Vedeţi toate articolele
 • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

  ARTICOL

  Peisaje pline de adrenalină

  Descoperiţi cum ambasadorul Canon şi mentorul Redline Challenge Lorenz Holder îmbină peisajele şi acţiunea într-un mod surprinzător şi original.

 • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

  ARTICOL

  Partea întunecată: fotografia la lumină redusă

  Valtteri Hirvonen şi-a cizelat tehnica în timpul iernilor mohorâte din Finlanda. Aici îşi dezvăluie sfaturile pentru fotografiere la lumină scăzută.

 • ARTICOL

  Când sporturile de acţiune se întâlnesc cu fotografia arhitecturală

  Ambasadorul Canon Lorenz Holder descrie cum a folosit un teleobiectiv cu zoom cu deschidere rapidă a diafragmei pentru a surprinde un skateboarder în acţiune sub un viaduct.

 • PROFIL

  Lorenz Holder

  Multiplu câştigător al concursului Red Bull Illume, Lorenz, fotograf din Freising, Germania, se specializează în imagini cu sporturi de acţiune combinate cu fotografie peisagistică şi arhitecturală.

 • Canon Camera

  COMUNITATEA

  Alăturaţi-vă acum discuţiei

  Participaţi la chaturi şi discuţii care au loc chiar acum pe canalele noastre sociale, ascultaţi părerile comunităţii cu privire la Redline Challenge sau găsiţi mai multe sfaturi şi trucuri care să vă ajute să progresaţi în fotografiere pe canalul nostru YouTube.

  ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM

  Inspiraţi-vă, înscrieţi-vă acum

  Nu pierdeţi niciodată cele mai recente oferte de la Canon, sfaturi şi tutoriale, ştiri şi invitaţii la evenimente locale.