Simple HDR workflows

XF705

Fluxuri de lucru HDR simple

Înregistrare internă în format HLG/PQ

Modelul XF705 permite utilizatorului să înregistreze fişiere HDR direct pe carduri SD folosind fie Hybrid Log-Gamma (HLG), fie Perceptual Quantization (PQ). Aceasta permite modelului XF705 să se integreze cu uşurinţă într-o varietate de fluxuri de lucru HDR rapide.

Internal recording of HLG/PQ

Producţie HDR cu ieşire SDR

Modelul XF705 poate să transmită un semnal SDR şi, în acelaşi timp, să înregistreze un fişier HDR intern pe un card SD, permiţând producţia simultană HDR/SDR. În plus, în timpul înregistrării simultane SDR/HDR, amplificarea pe semnalul SDR poate fi ajustată în funcţie de nivelul de expunere HDR, oferind niveluri de expunere corecte pentru ambele semnale la ieşire.

HDR production with SDR output

Funcţii de asistenţă la captura HDR

Diafragma automată optimizează expunerea pentru captura HDR pentru a preveni supraexpunerea în zonele luminoase având şi o funcţie de modificare AE, în timp ce monitorul de formă de undă (WFM) şi modelul zebră vin în sprijinul operatorului. 

În plus, modelul XF705 are un monitor LCD cu luminozitate ridicată pentru verificarea imaginilor HDR, în timp ce funcţia de asistenţă la vizualizare a vizorului EVF permite utilizatorilor să vadă în vizorul SDR imagini aproximate înregistrate în HLG şi PQ.

HDR shoot assist functions

Compatibilitate cu Canon Log 3 / BT.2020

Pe lângă înregistrarea HDR cu HLG / PQ, modelul XF705 este compatibil şi cu funcţia Canon Log 3 pentru fluxuri de lucru creative.

Canon Log 3 / BT.2020 supported

Descoperiţi alte beneficii

Produse conexe