Professional features

XF705

Caracteristici profesionale

Ecran tactil de 4 inchi cu unghi variabil

Cu un ecran tactil LCD mare, de înaltă rezoluţie, cu 1,23 milioane de puncte şi luminozitate ridicată, modelul XF705 este capabil să asigure focalizare precisă, în timp ce ecranul cu unghi variabil este extrem de util pentru vizualizare uşoară în numeroase poziţii.

4-inch vari-angle touchscreen

Aşezare confortabilă pe umăr şi sistem de prindere înclinat

Noul suport pentru umăr detaşabil şi mânerul cu un unghi/o poziţionare mai naturală, împreună cu butonul pentru zoom de tipul celor pentru transmisiuni, ajută la îmbunătăţirea stabilităţii şi reduc gradul de oboseală în timpul sesiunilor mai lungi de filmare.

Comfortable shoulder mount and angled grip

Wide DR gamma

Wide DR gamma comprimă uniform zonele luminoase pentru a vă oferi un interval dinamic larg. Aceasta permite tonuri de piele frumoase şi gradaţii tonale uniforme.

Wide DR gamma(normal)

Normal

Wide DR gamma(wide)

Wide DR gamma


Sunet digital pe 4 canale

Modelul XF705 este compatibil cu 2 interfeţe AES/EBU XLR analogice comutabile şi sunet pe 4 canale, oferind capacităţi audio de nivel profesional.

4 Channel digital audio

Carduri SD duale

Modelul XF705 este prevăzut cu 2 sloturi pentru carduri SD care oferă înregistrare simultană sau comutarea înregistrării.

Dual SD cards

Filtre ND integrate

Filtrul ND intern utilizează un mecanism cu turelă care permite utilizatorului să selecteze dintre trei densităţi (ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64), permiţând ajustarea adâncimii câmpului prin utilizarea inelului pentru diafragmă şi menţinând totodată o expunere constantă.

Built-in ND filters

Opţiuni de control de la distanţă

Controlaţi camera wireless de pe un smartphone sau o tabletă cu ajutorul funcţiei Browser Remote sau utilizând telecomanda cu fir opţională RC-V100 de la Canon pentru control rapid al tuturor funcţiilor camerei la distanţe mari.

Remote control options

Înregistrare cu infraroşu

Modelul XF705 dispune de un mod infraroşu (cu posibilitate de selectare verde/alb) care permite înregistrarea video în condiţii de lumină ambiantă scăzută sau întuneric.

Descoperiţi alte beneficii

Produse conexe