Accurate and reliable autofocus

XF705

Focalizare automată precisă şi fiabilă

Dual Pixel CMOS AF - Cum funcţionează

Dual Pixel CMOS AF este o tehnologie bazată pe senzori, cu focalizare automată (AF) a detectării fazei, concepută pentru a oferi o urmărire uşoară, de înaltă performanţă a focalizării şi obţinerea rapidă a focalizării automate. Aceasta este o tehnologie unică, dezvoltată de Canon, care utilizează două diode foto pe pixel pentru focalizare automată şi le combină pentru înregistrarea video. Acest lucru permite menţinerea focalizării precise, chiar şi cu subiecţi în mişcare, ceea ce este esenţial pentru captura 4K UHD, şi eficientizează filmarea cu un singur operator.

Dual Pixel CMOS AF - How it works

Control prin ecran tactil şi urmărire de obiecte

Ecranul tactil de 4 inchi al modelului XF705 vă permite să selectaţi un punct de focalizare în peste 80 % din zona de imagine, pe verticală/orizontală. Un obiect selectat din cadru va fi urmărit pe măsură ce se mişcă.

Touchscreen control and object tracking

Detectarea feţei şi urmărire

Tehnologia de detectare a feţei cu focalizare automată poate urmări faţa unei persoane în cadru şi poate menţine focalizarea asupra acesteia.

Face Detection and tracking

Ghid pentru Dual Pixel Focus

Oferă un ghid grafic ce prezintă deviaţia focalizării faţă/spate; dreptunghiul devine verde când subiectul este focalizat, oferind control complet asupra declanşării focalizării manuale sau ajutând la menţinerea focalizării critice.

Dual Pixel Focus Guide

Reglarea focalizării automate

Este disponibilă o funcţie din meniu pentru reglarea focalizării automate, funcţie ce permite utilizatorului să definească viteza şi sensibilitatea focalizării automate cu un grad mai mare de flexibilitate şi control.

Produse conexe