15x wide L-series lens

XF705

Obiectiv grandangular seria L, cu zoom 15X

Calitate seria L

Inelul roşu de pe celebrele obiective seria L de la Canon a marcat pentru mult timp nivelul profesional al obiectivelor Canon, pentru robusteţe, durabilitate şi calitate excepţională a imaginii, inclusiv utilizarea de elemente de obiectiv Super UD şi asferice pentru a elimina semnificativ aberaţiile.

L-series quality

Zoom optic 15x la un obiectiv grandangular

Obiectivul puternic 4K surprinde cele mai mici detalii ale subiectului şi oferă o flexibilitate excepţională, cu o distanţă focală grandangulară de 25,5 mm şi zoom optic 15x. La captura în FHD se poate selecta şi zoomul avansat 30x.

Wide 15x optical zoom
Wide 15x optical zoom - Full image

Funcţionare profesională cu trei

inele de obiectiv independente

Modelul XF705 este dotat cu trei inele independente, plasate la distanţă unul de altul, pentru control precis asupra focalizării, zoomului (cu o limită mecanică de 90 de grade de la grandangular la teleobiectiv) şi diafragmei.

Professional operation with three independent lens rings

Stabilizare deosebit de lină a imaginii

Sistemul de stabilizare a imaginii de la Canon şi opţiunile optice şi dinamice lucrează împreună pentru a asigura stabilizarea eficientă a imaginii pe 5 axe, conferind utilizatorului încredere atunci când filmează în mişcare sau cu camera în mână.

Super-smooth Image Stabilisation

Imagini luminoase frumoase datorită diafragmei cu 9 lamele

Imagini cu diafragma cu 6 lamele şi diafragma cu 9 lamele vor fi disponibile pentru includere' este posibil să fie nevoie să creăm această imagine şi o vom transmite înainte de publicarea finală.

Beautiful highlights with a 9-blade iris

Adaptoare grandangulare şi telefoto

Sporiţi şi mai mult capacitatea optică a obiectivului adăugând adaptorul grandangular WA-U58 opţional pentru mărire de 0,8x sau teleconvertorul Canon TL-U58 opţional pentru mărire de 1,5x.

Wide 15x optical zoom

Produse conexe