SFATURI PENTRU IMPRIMARE

Cinci motive pentru care PIXMA TR150 este ideală pentru imprimare de oriunde

Lucraţi departe de casă sau birou? O imprimantă pe care o puteţi folosi oriunde vă va oferi un avantaj competitiv şi, în plus, vă poate aduce mai mulţi clienţi.
Doi muncitori în construcţii imprimă documente cu Canon PIXMA TR150. Lângă ei, pe masă este o cască de protecţie portocalie.

Este important să profitaţi de orice ocazie atunci când lucraţi pe teren. În locul promisiunii de a reveni cu un e-mail, a lăsa unui potenţial client o ofertă imprimată sau chiar un contract de semnat reprezintă o metodă excelentă de a obţine clienţi.

Iar posibilitatea de a imprima pe loc poate fi foarte utilă în multe situaţii. Antrenorii şi fizioterapeuţii personali pot lăsa liste de exerciţii şi diagrame, astfel încât clienţii lor să facă mişcările corecte când nu există nimeni să-i ajute. Iar profesorii particulari îşi pot ţine la curent elevii cu planuri de lecţie clare, fişe de referinţă şi note de verificare.

Compacte şi portabile, PIXMA TR150 şi PIXMA TR150 cu baterie reprezintă imprimante excelente pentru oricine doreşte să imprime când nu este acasă sau la birou. Iată cinci motive pentru care vă poate ajuta să vă gestionaţi afacerea mai eficient.

1. Portabilitate excelentă

Un bărbat la volanul maşinii sale cu o imprimantă PIXMA TR150 pe scaunul pasagerului.

Posibilitatea de a imprima de oriunde face imprimanta Canon PIXMA TR150 ideală pentru persoanele care lucrează departe de casă sau birou.

Un bărbat cu jachetă reflectorizantă transportă o imprimantă PIXMA TR150 sub braţ.

Canon PIXMA TR150 este mică şi suficient de uşoară pentru a o lua cu dvs.

PIXMA TR150 este ideală dacă doriţi o imprimantă de mici dimensiuni care să încapă pe biroul dvs. deja aglomerat sau dacă lucraţi în birouri la distanţă ori vizitaţi clienţi sau sedii de companii cu posibilitate de alimentare de la reţea. O puteţi pune în geantă şi lua cu dvs., o puteţi încuia într-un sertar sau puteţi utiliza un dispozitiv antifurt compatibil pentru a o păstra în siguranţă. Dacă lucraţi de obicei în aer liber sau maşina ori cafeneaua locală este biroul dvs., PIXMA TR150 cu baterie este echipată cu o baterie care poate fi ataşată cu uşurinţă, cu care puteţi imprima până la 330 de pagini la o încărcare completă1.

După ce aţi conectat bateria la unitatea principală, este nevoie de două ore şi 20 de minute ca aceasta să se încarce prin adaptorul de reţea de c.a. De asemenea, bateria poate fi încărcată şi cu ajutorul unui acumulator extern sau la o priză auto, utilizând cablul USB-C furnizat. Monitorizaţi indicatorul LED pentru nivelul de încărcare a bateriei şi nu veţi mai rămâne niciodată în imposibilitatea de a imprima.

2. Conectare simplă

A man in a high-vis jacket prints out documents from his smartphone on a Canon PIXMA TR150 printer.
O femeie care lucrează de acasă imprimă cu Canon PIXMA TR150 de pe un smartphone.

Capacităţile de imprimare wireless vă permit să imprimaţi din galeria foto a smartphone-ului. Puteţi chiar să utilizaţi Wireless Direct pentru a imprima fără Wi-Fi.

Atât PIXMA TR150, cât şi PIXMA TR150 cu baterie dispun de conectivitate wireless şi sunt compatibile cu AirPrint (iOS), Mopria (Android) şi Windows Mobile pentru imprimare direct din sistemul de operare al smartphone-ului, fără necesitatea de a folosi vreo aplicaţie. De asemenea, ambele imprimante pot fi gestionate de pe smartphone prin aplicaţia gratuită Canon PRINT, care vă permite să imprimaţi documente şi fotografii salvate pe dispozitivul dvs. sau pe platforme de stocare cloud precum Google Drive, Dropbox, OneDrive şi Google Classroom, prin intermediul PIXMA Cloud Link. În plus, aplicaţia Canon PRINT vă permite să scanaţi documente utilizând camera smartphone-ului. Nu trebuie decât să selectaţi funcţia de copiere de pe smartphone pentru a realiza copii rapid şi uşor şi a imprima, salva sau trimite prin e-mail direct de pe smartphone.

Ambele imprimante sunt compatibile cu benzile Wi-Fi de 2,4 GHz şi 5 GHz2, astfel încât să puteţi comuta la reţele Wi-Fi mai puţin aglomerate, pentru o conexiune mai fiabilă. În plus, dacă nu aveţi la dispoziţie un router sau semnal Wi-Fi bun, puteţi activa Wireless Direct pentru a imprima wireless direct de pe telefon, tabletă sau laptop. Aceasta înseamnă că puteţi călători oriunde aveţi nevoie pentru meseria dvs., putând în continuare să produceţi documentele imprimate de care aveţi nevoie şi să vă menţineţi clienţii (sau şefii) mulţumiţi.

3.Compatibilitate cu hârtia specială

Un bărbat cu un laptop într-o cafenea imprimă documente cu o imprimantă Canon PIXMA TR150.

Canon PIXMA TR150 este mică, însă poate fi alimentată cu până la 50 de coli de hârtie simplă şi poate gestiona o varietate de tipuri de hârtie.

Cu o capacitate de 50 de coli de hârtie simplă, nu veţi mai fi nevoit să alimentaţi PIXMA TR150 prea des pe parcursul zilei de lucru. Acest lucru este de mare ajutor dacă trebuie să imprimaţi mai multe chestionare, lucrări de control pentru întreaga clasă sau o mulţime de contracte lungi.

Ambele imprimante sunt compatibile şi cu plicuri şi hârtie specială, inclusiv hârtie Canon de înaltă rezoluţie, hârtie foto mată, hârtie mată faţă-verso şi hârtie foto magnetică. Această versatilitate înseamnă că puteţi alege hârtia care se potriveşte nevoilor dvs. şi imprima adrese direct pe plicuri, astfel încât toate comunicările dvs. să aibă un aspect profesionist. Puteţi chiar imprima magneţi de frigider cu sigla şi numărul dvs. de telefon pentru a-i oferi clienţilor. Sau, dacă sunteţi profesor, puteţi crea o stea de aur personalizată pentru elevii cu cele mai bune performanţe.

4. Şabloane personalizate

A Canon PIXMA TR150 printer on a table next to a man with a laptop.
Un bărbat cu un laptop imprimă documente cu o imprimantă Canon PIXMA TR150.

Dacă imprimaţi deseori aceleaşi formulare, puteţi salva până la cinci şabloane pe PIXMA TR150 şi PIXMA TR150 cu baterie.

Vi se întâmplă să aveţi nevoie să imprimaţi în mod regulat aceleaşi documente? PIXMA TR150 şi PIXMA TR150 cu baterie pot salva până la cinci şabloane gata de imprimare într-o secundă, astfel încât să nu mai pierdeţi timp căutând documente pe laptop, smartphone sau tabletă. Atât formularele, cât şi contractele, chestionarele sau broşurile pot fi salvate pe imprimată prin intermediul driverului pentru Windows3, astfel încât să fie gata de imprimare rapidă de pe ecranul OLED de 1,44 inchi al imprimantei.

5. Fotografii clare, de durată

Un bărbat aşezat la birou ţine în mână o tabletă pe care se vede o broşură de vacanţă. Un material imprimat colorat ieşind din imprimanta Canon PIXMA TR150 de pe birou, de lângă el.

Obţineţi fotografii imprimate clare, cu o calitate superbă în zonele mai întunecate. Sistemul de cerneluri hibrid, cu cerneală neagră specială pe bază de pigment, creează text clar, în timp ce cernelurile color pe bază de colorant oferă imprimări vii.

Cele două imprimante sunt echipate un sistem de cerneluri hibrid, care utilizează un cartuş de cerneală neagră pe bază de pigment în combinaţie cu un cartuş cu 4 cerneluri color pe bază de coloranţi. Aceasta înseamnă că veţi obţine text clar pentru documentele importante, iar fotografiile şi diagramele vor avea un aspect viu şi calitativ. Cu tehnologia ChromaLife100, puteţi avea siguranţa că fotografiile imprimate vor dura toată viaţa4.

Pentru un plus de simplitate, imprimantele utilizează două cartuşe, unul pentru cerneala neagră pe bază de pigment şi altul pentru cernelurile color. Şi pentru a vă asigura că nu rămâneţi fără cerneală în timpul unei activităţi importante, fără niciun magazin în apropiere, pe ecran există un indicator de nivel uşor de accesat.

Compacte, silenţioase şi uşor de utilizat, PIXMA TR150 şi PIXMA TR150 cu baterie vă vor permite să vă menţineţi în permanenţă discreţia şi profesionalismul. Oriunde v-ar putea duce meseria, luaţi cu dvs. o imprimantă TR150.

Articol scris de Angela Nicholson

 1. Imprimate prin conexiune USB fără conexiune Wi-Fi.
 2. Compatibilitatea cu banda de 5 GHz poate să nu fie disponibilă în regiunea dvs.
 3. Şabloanele trebuie să fie încărcate în imprimantă prin driverul de imprimantă Canon, utilizând doar PC-uri cu Windows.
 4. Pe baza testării accelerate de către Canon în spaţii de păstrare întunecate, în condiţii controlate de temperatură, umiditate şi gaz, simulând păstrarea într-un album cu buzunare de plastic. Canon nu poate garanta longevitatea materialelor imprimate; rezultatele pot varia în funcţie de imaginea imprimată, timpul de uscare, condiţiile de expunere/păstrare şi factorii de mediu.

Produse conexe

Articole conexe

 • IMPRIMARE

  Cele mai bune imprimante pentru designeri

  Imprimantele sunt instrumente esenţiale pentru designeri – vă ajutăm să alegeţi modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

 • IMPRIMARE

  Cum să folosiţi o imprimantă wireless

  Modalităţi inteligente de a profita la maximum de imprimanta wireless.

 • IMPRIMARE

  Aplicaţia de imprimare Canon potrivită pentru dumneavoastră

  Fiţi creativ şi organizat cu aplicaţiile de imprimare Canon – există câte una pentru fiecare proiect.

 • IMPRIMARE

  Cele mai bune imprimante pentru birourile de acasă

  Lucraţi fără griji de acasă cu imprimantele Canon PIXMA şi MAXIFY.