A Canon EOS 850D camera.

CANON EOS 850D

Faceţi următorul pas: îmbunătăţiţi-vă fotografia cu noul Canon EOS 850D

Descoperiţi un DSLR care vă va duce creativitatea la noi niveluri: Canon EOS 850D. Indiferent dacă sunteţi în căutarea unor fotografii de călătorie de înaltă calitate sau a unor portrete frumoase care arată adevărata identitate a subiectului dvs., Canon EOS 850D vă va susţine dezvoltarea ca fotograf.

Dotat cu o multitudine de funcţii de clasă mondială, inclusiv funcţia de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF, conectivitate cu dispozitive inteligente şi posibilitatea de a realiza înregistrări video 4K, la un preţ atrăgător pentru un fotograf pasionat, Canon EOS 850D vă va permite să vă duceţi fotografia la următorul nivel.

Focalizare automată remarcabilă

Funcţia de focalizare automată de pe EOS 850D este excelentă, permiţându-vă să capturaţi imagini superb detaliate, cum ar fi acest portret al unui bărbat purtând un costum tradiţional Māori şi interpretând dansul Haka în Noua Zeelandă.
În medii sălbatice şi dure, aveţi nevoie de un aparat foto uşor de transportat – cu o greutate de numai 515 g, aparatul EOS 850D uşor nu vă va împovăra.

Indiferent dacă doriţi să realizaţi imagini cu peisaje frumoase, prim-planuri detaliate sau fotografii de acţiune cu ritm alert, Canon EOS 850D este mai mult decât la înălţime. Senzorul APS-C de 24,1 MP vă permite să vă bucuraţi de claritate, detalii şi performanţă uimitoare – chiar şi în condiţii de lumină redusă. Funcţia de focalizare automată a aparatului foto este, de asemenea, rapidă şi fiabilă: EOS 850D oferă Dual Pixel CMOS AF, 45 de puncte AF de tip încrucişat, plus funcţia iTR AF pentru focalizare şi urmărire precise, ceea ce înseamnă că este mai uşor ca niciodată să obţineţi fotografia dorită, de fiecare dată.

Corp uşor

Articole conexe
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

FOTOGRAFIA PEISAGISTICĂ

Cele mai importante sfaturi pentru peisaje

Descoperiţi tehnici fotografice care vă vor ajuta să realizaţi fotografii cu peisaje mai bune.

A woman in a summer dress and sunhat holds the Canon EOS R10 up to her face to look through the viewfinder, as she stands in front of detailed Spanish architecture.

FOTOGRAFIA DE CĂLĂTORIE

Un tur al Sevillei cu EOS R10

Bloggeriţa Diana Millos descoperă de ce acest aparat foto creativ este partenerul perfect de călătorie.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

TIMP DE EXPUNERE

Familiarizaţi-vă cu timpul de expunere

Aceste 5 sfaturi esenţiale vă vor ajuta să vă familiarizaţi cu utilizarea timpului de expunere pentru a fotografia subiecţii în mişcare şi a vă îmbunătăţi fotografia de acţiune.

EOS 850D poate fotografia până la şapte cadre pe secundă, astfel că este perfect pentru realizarea fotografiilor de acţiune.

Indiferent dacă surprindeţi amintiri în timpul călătoriei vieţii dvs. sau dacă fotografiaţi pur şi simplu o zi plină de acţiune în zona rurală, vă veţi dori un aparat foto uşor, care nu vă va împovăra. Canon EOS 850D este fabricat din aliaj solid de aluminiu şi răşină de policarbonat, cântărind numai 515 g. Este totodată rapid, putând fotografia până la şapte cadre pe secundă, ceea ce este ideal pentru fotografierea naturii sălbatice sau capturarea fotografiilor de acţiune pentru a vă impresiona prietenii.

Butoanele de control din partea din spate şi selectorul din partea de sus, dispuse în mod logic pe aparatul Canon EOS 850D, facilitează utilizarea acestuia, în timp ce vizorul optic vă conectează direct cu subiecţii.

Videoclipuri 4K fără preţul specific produselor profesionale

Impresionaţi-vă prietenii cu peisajele uimitoare pe care le întâlniţi în călătorii – puteţi conecta EOS 850D la un dispozitiv inteligent prin Bluetooth sau Wi-Fi.

Mai mulţi fotografi ca oricând îşi extind abilităţile realizând atât filmări, cât şi fotografii. Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale aparatului Canon EOS 850D este capacitatea de a captura înregistrări video 4K bogate. Indiferent dacă înregistraţi vacanţe în străinătate, creaţi un clip video pentru serviciu sau doar doriţi să filmaţi, Canon EOS 850D poate face totul. Poate sunteţi vlogger şi vă doriţi un echipament mai bun? La înregistrarea în modul de vizualizare în timp real, ecranul tactil cu unghi variabil oferă focalizare automată în funcţie de poziţia ochiului, care identifică şi urmăreşte ochii subiectului, chiar şi atunci când se mişcă. DIGIC 8 asigură o performanţă sensibilă, de mare viteză, iar sistemul IS digital pe 5 axe pentru filme reduce tremuratul aparatului în timpul filmării. Canon EOS 850D realizează înregistrări cu finisare profesională, fără a fi nevoit să plătiţi un preţ specific produselor profesionale.

Conectaţi-vă

Puteţi conecta Canon EOS 850D la dispozitivul dvs. inteligent prin Bluetooth® şi Wi-Fi, permiţându-vă să distribuiţi fotografiile pe reţelele sociale sau să le exportaţi direct pe calculator. Această conectivitate vă permite şi să utilizaţi smartphone-ul pentru a fotografia de la distanţă cu ajutorul aplicaţiei Canon Camera Connect.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre aparatul dvs. foto, de la înţelegerea elementelor de bază ale modului său de funcţionare până la dezvoltarea de noi tehnici fotografice, utilizaţi aplicaţia Canon Photo Companion. Iar atunci când doriţi să imprimaţi, trimiteţi imaginile direct la imprimantele Canon foto compacte şi PIXMA utilizând tehnologia wireless.

Canon EOS 850D oferă un upgrade complet şi vă conferă control creativ. Avansaţi la următorul nivel al fotografiei cu un aparat foto DSLR avansat, care vă va ajuta să obţineţi rezultate excelente de fiecare dată.

Articol scris de Will Salmon

Produse conexe

Articole conexe

Inspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate poveştile