Pentru birou

Birouri mici şi birouri de acasă

Derularea propriei afaceri înseamnă alegerea obiectivelor, a ambiţiilor şi a echipamentelor celor mai potrivite. Canon este lider de piaţă în materie de performanţă, calitate şi simplitate a imaginii, deci puteţi conta pe noi pentru a beneficia de soluţia perfectă de imprimare şi de scanare din cadrul celei mai mari game de produse pentru birouri mici. Este soluţia inteligentă pentru firmele care doresc să-şi lărgească orizonturile.

Paşii următori

Biroul de acasă

Birouri mici

În mişcare

Soluţii de imprimare şi scanare inteligente şi simple pentru biroul de acasă, care furnizează rezultate de înaltă calitate şi performanţe fiabile de fiecare dată şi care se potrivesc perfect în mediul de acasă.

Imprimantele şi scanerele Canon pentru birouri mici asigură, în condiţii de fiabilitate, rezultate de înaltă calitate şi o productivitate superioară la costuri mai mici. Partajaţi perfect funcţiile pentru tot biroul prin gama variată de opţiuni de conectivitate.

Păstraţi-vă productivitatea şi când sunteţi în mişcare prin soluţiile compacte de imprimare şi scanare Canon, cu alimentare prin USB sau de la baterie. Imprimaţi şi scanaţi prin serviciile de tip cloud, către PC-uri şi dispozitive inteligente, de oriunde v-aţi afla.

De ce Canon?

Perform

Performanţă

Soluţiile noastre de imprimare şi scanare oferă viteză, calitate şi fiabilitate pentru a maximiza productivitatea şi eficienţa oricărei mici întreprinderi: acasă, la birou sau în mişcare.

Connect

Connect/Conectare

Accesul şi partajarea totală a funcţiilor de imprimare şi scanare sunt asigurate de o gamă de opţiuni flexibile de conectivitate, adaptate pentru orice tip de întreprindere micăă, inclusiv pentru lucrul în sisteme de tip cloud şi în mişcarere.

Save

Economisire

Tehnologiile integrate, precum pornirea automată şi imprimarea pe 2 feţe, plus soluţiile noastre mobile de imprimare şi scanare, pot contribui la economisirea de timp şi energie, maximizând eficienţa pentru creşterea profitabilităţii întreprinderii.

Sustain

Sustenabil

Reduceţi impactul asupra mediului cu soluţiile noastre eficiente energetic, care economisesc hârtie şi cerneală. În plus, reciclarea cartuşelor de cerneală şi cu toner este simplă.

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi o imprimantă?

Găsiţi cea mai bună imprimantă pentru acasă sau pentru birou cu ajutorul selectorului de imprimante. Comparaţi multifuncţionale de birou şi imprimantele foto laser şi cu jet de cerneală.

  Aveţi nevoie de ajutor pentru alegerea celui mai bun scaner?

  Găsiţi scanerul perfect din gama Canon de scanere cu suport plat pentru fotografii, scanere portabile, scanere de documente cu ADF de birou, precum şi scanere cu format mare.

  Servicii

  Beneficiaţi de siguranţa serviciilor extinse de asistenţă post-vânzare şi a serviciilor pentru firme, care contribuie la dezvoltarea companiei dvs.

  Consumabile

  Protejaţi-vă investiţia utilizând numai consumabile Canon originale, de înaltă calitate, pentru o investiţie inteligentă, flexibilitate şi linişte interioară.