ARTICOL

Profitaţi de avantajul UVgel

Detaşaţi-vă de concurenţă. O singură tehnologie, niciun compromis.

TEHNOLOGIA CANON

Respectaţi cu încredere fiecare termen limită

Descoperiţi viitorul graficii în format mare cu tehnologia unică şi demonstrată UVgel de la Canon, care îmbină productivitatea ridicată cu reproducerea uimitoare a culorilor pe o gamă extinsă şi diversă de suporturi. Beneficiaţi de calitate şi precizie pentru grafica de interior, durabilitate pentru utilizare în aer liber şi întărire instantanee, toate la costuri de funcţionare mai mici.

UVgel: o singură tehnologie, niciun compromis.

Videoclip Canon Colorado UVgel în centru

UVgel: toate avantajele, nicio limitare

Tehnologia UVgel combină toate avantajele tehnologiilor cu cerneală tradiţională, eliminând totodată multe din limitările lor.

 • Culori bogate, detalii precise

  Prin plasarea precisă a punctelor fără amplificare, imprimările cu UVgel au culori de o calitate şi o constanţă excepţionale dintr-o paletă cromatică vastă (inclusiv alb), cu detalii precise şi saturaţie solidă pentru culorile închise.

 • Finisaj mat catifelat

  Picăturile de cerneală UVgel sunt aplicate instantaneu pe suporturi, înainte de tratarea cu LED, ceea ce duce la un finisaj mat catifelat uluitor pe o mare diversitate de suporturi, precum cele necretate şi cele din vinil.

 • Fără miros, fără timp de uscare

  Imprimările UVgel fără miros sunt certificate pentru utilizare imediată la interior, chiar şi în medii sensibile. Imprimările se usucă instantaneu, fără a necesita un proces de uscare prin evaporare.

 • Imprimări robuste şi uniforme

  Imprimările sunt rezistente la zgâriere şi tocire, ceea ce le face mai puţin susceptibile la deteriorare. Plasarea punctelor este controlată, garantând imagini constant repetabile în timp şi pe echipamente diferite.

 • Stabilitate a suporturilor datorită căldurii reduse

  Procesul de imprimare UVgel la temperaturi joase produce de fiecare dată materiale stabile dimensional, care nu se întind şi nu se deformează.

 • Versatilitate a suporturilor

  UVgel este compatibil cu o mare varietate de substraturi imprimabile, inclusiv cu cele neţesute din vinil şi necretate.

 • Descoperiţi o gamă extinsă de aplicaţii. Creativitatea este singura limită.

  Pe piaţa de imprimare de astăzi, nu este suficient să fii cel mai bun la ceea ce faci. Clienţii se bazează din ce în ce mai mult pe dumneavoastră pentru o mare varietate de aplicaţii inovatoare şi atrăgătoare – la un preţ bun şi cu execuţie imediată. Vedeţi ce este posibil cu seria Colorado.

  Canon Camera

  Rentabilitate

  Cu un consum mai redus de cerneală decât sistemele concurente, tehnologia UVgel permite o productivitate excepţională, în timp ce funcţiile de control al calităţii reduc pierderile şi timpul de întreţinere, făcând UVgel cea mai bună soluţie din punctul de vedere al costului total de deţinere pe metru pătrat. Imprimările sunt, de asemenea, foarte robuste, eliminând adesea nevoia de laminare.

  Proiectată pentru impact minim asupra mediului

  Tehnologia UVgel este certificată GREENGUARD Gold, aşadar puteţi avea încredere că aplicaţiile pentru utilizare în medii de interior respectă limite stricte privind emisiile chimice.

  În comparaţie cu cernelurile din latex sau eco-solvenţi, UVgel necesită cu aproximativ 40 % mai puţină cerneală pentru a obţine aceeaşi calitate a imaginii şi intensitate a culorilor. Procesul de tratare termică cu LED-uri la temperaturi joase reduce substanţial consumul de energie, în timp ce consumul de energie în modul standby este foarte scăzut, datorită capacităţii de imprimare instantanee.

  Colorado seria M
  Colorado M-series_white_ink

  Imprimaţi fără griji cu cerneală albă

  Cerneala albă UVgel se remarcă prin opacitatea sa excepţională, oferind o calitate optimă a imprimării de fiecare dată. Albul său durabil, rezistent la îngălbenire în timp, îl face ideal pentru o gamă mare de aplicaţii care necesită finisaje albe impecabile.

  Această cerneală albă UVgel asigură imprimare fără probleme prin rezolvarea problemelor obişnuite de întreţinere asociate cu cernelurile albe, cu o viteză şi eficienţă similară altor culori şi depăşind concurenţa de două până la de trei ori. În plus, consumul de cerneală este semnificativ mai redus, reducând costurile cu 50-70 %.

  Cu capacitatea de stratificare în până la cinci straturi şi cu proprietăţi de uscare instantanee, cerneala albă UVgel asigură tăiere, întindere şi finisare fără cusur, maximizând productivitatea şi eficienţa.

  Imprimante rolă-la-rolă Colorado cu UVgel

  • Colorado seria M

   Imprimantă UVgel rolă-la-rolă, complet modulară, pentru grafică de format mare. Configuraţi sistemul în funcţie de necesităţi şi îmbunătăţiţi-l ulterior, pe măsură ce cresc volumele. Multe opţiuni disponibile, inclusiv imprimare cu finisaj mixt lucios/mat şi cu cerneală albă.

  • UVgel Wallpaper Factory

   UVgel Wallpaper Factory este o soluţie automată completă pentru producţia de volume mari de aplicaţii pentru decorarea pereţilor: creată pentru randament maxim la calitate ridicată şi pentru a funcţiona 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

  • UVgel Print Factory

   Soluţie automată completă pentru producţia neîntreruptă a tuturor aplicaţiilor dumneavoastră UVgel de mare volum pe suporturi rolă.

  • UVgel Packaging Factory

   Cu UVgel Packaging Factory, vă puteţi completa oferta companiei cu oportunităţi de imprimare internă digitală de ambalaje: tiraje scurte, personalizate, la viteză şi calitate digitale ridicate, pentru a oferi clienţilor dumneavoastră aplicaţii şi mai creative.

  Exploraţi mai departe

  AVEŢI NEVOIE DE AJUTOR?

  Doriţi să aflaţi mai multe despre produsele UVgel?