STUDIU DE CAZ

Cum să scădeţi costurile de imprimare şi să lucraţi smart de oriunde

PCAATTORNEYS este o firmă de avocatură specializată în speţe privind respectarea confidenţialităţii, protecţia datelor, transfer de tehnologie, drepturi de autor, brevete şi altele din acest domeniu.

PCAATTORNEYS

Implementarea soluției Canon uniFLOW a crescut productivitatea şi controlul fluxurilor de documente din cadrul firmei, inclusiv controlul activităţilor de imprimare şi reducerea amprentei de carbon.

Provocarea pentru client

În peisajul juridic se vorbeşte destul de rar despre tehnologie şi despre digitalizare în vederea eficientizării fluxurilor de lucru, deşi nevoia de soluţii de înaltă performanţă este la fel de mare ca în alte domenii. Cazul PCAATTORNEYS este unul atipic deoarece firma a adoptat soluţiile de digitalizare imediat ce au fost disponibile, dorind să eficientizeze fluxurile de lucru atât la nivel intern, cât şi pentru clienţi. Principalele obiective au fost reducerea costurilor de imprimare şi o centralizare clară a lucrărilor de imprimare şi scanare pentru clienţii săi. În plus, PCAATTORNEYS are nevoie de un nivel înalt de securitate, pentru a asigura protecţia datelor companiei şi ale clienţilor săi.

Costuri mai mici, securitate îmbunătăţită cu soluția Canon

Implementarea soluţiei propuse a fost realizată de Sama Consul, Partener Platinum al Canon România, a cărei echipă a oferit consultanţă şi asistenţă în timpul perioadei de testare.

În ceea ce priveşte utilizarea Canon uniFLOW în activitatea PCAATTORNEYS, Alexander Popa a spus că perioada de adaptare la noul sistem a fost scurtă, acesta fiind disponibil rapid. „Angajaţii ne-au oferit feedback atât în timpul perioadei de pregătire, cât şi după punerea în funcţiune a soluţiei. Cu siguranţă putem afirma că am avut un feedback pozitiv, cel puţin în ceea ce priveşte problemele rezolvate prin implementarea sistemului”.

PCAAttorneys

Lucrul hibrid este noul mod de lucru

Felul în care muncim şi tehnologiile pe care le folosim s-au schimbat de-a lungul anilor. Oamenii folosesc deja un serviciu cloud în viaţa personală, chiar dacă nu întotdeauna sunt conştienţi de acest lucru, iar munca lor ar putea deveni mai uşoară dacă ar folosi serviciile cloud şi în viaţa profesională.

Canon uniFLOW asigură un mediu de lucru bazat pe colaborare, care se potriveşte nevoilor de imprimare şi scanare ale firmei PCAATTORNEYS. Angajaţii pot scana un document pe un echipament, iar acesta poate fi trimis direct în Microsoft Teams, de exemplu, unde echipa colaborează pe un anumit proiect și toată echipa primeşte notificare când a primit documentul.

Soluţii conexe

  • Therefore

    Therefore™ este un software de gestionare a documentelor ce oferă gestionarea conţinutului comercial şi fluxuri de lucru eficiente ale documentelor.

  • Scan2X

    Optimizaţi procesele comerciale și simplificați capturarea documentelor

Contactaţi-ne

Descoperiţi modul în care soluţiile de afaceri de la Canon pot maximiza capabilităţile afacerii dvs.