Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Macro Twin Lite MT-24EX

Preluaţi controlul asupra iluminării macrofotografiilor cu MT-24EX Macro Twin Lite. Conceput pentru specialiştii în macrofotografie, oferă versatilitate atât în ceea ce priveşte direcţia luminii, cât şi puterea acesteia.

Beneficii

  • Măsurătoare cu bliţ E-TTL II
  • Număr de ghid 24
  • Funcţionează ca bliţ principal wireless
  • Două capete de bliţ care pot fi declanşate împreună sau separat
  • Capacitate de modelare a bliţului
  • Se montează în faţa obiectivelor macro sau fiecare cap poate fi montat separat

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Macro Twin Lite MT-24EX

Măsurătoare automată cu bliţul


Compatibil cu toate camerele SLR digitale EOS, MT-24EX Macro Twin Lite oferă măsurătoarea complet automată cu E-TTL II pentru expuneri precise cu bliţ în toate situaţiile. Fiecare cap de bliţ are un număr de ghid 12, care oferă puterea combinată a numărului de ghid 24. Aceasta conferă bliţului suficientă putere chiar şi în cazul valorilor ridicate de mărire.

Controlul proporţiilor


Controlaţi cele două capete de bliţ împreună sau separat, pentru rezultate creative. Reglaţi controlul proporţiilor dintre cele două capete de bliţ într-un interval cu şase opriri pentru a crea efecte complexe de iluminare.
O montură circulară pentru obiectiv* permite rotirea adaptorului de bliţ dublu în jurul obiectivului pentru iluminare din lateral sau de deasupra şi de dedesubt. Scoateţi cele două capete de bliţ din inelul de montare şi aşezaţi-le separat, pentru un control mai bun al direcţiei luminii sau pentru o iluminare mai complexă.

Bliţ principal wireless


Utilizaţi funcţia de bliţ principal wireless pentru a declanşa bliţurile la distanţă Speedlite EX. Controlul unui al treilea grup de iluminare constând din unul sau mai multe bliţuri secundare Speedlite vă permite să luminaţi mai eficient celelalte zone ale scenei, precum fundalul.

Lumini de focalizare


Lucrul cu valori ridicate de mărire poate face focalizarea dificilă. O lumină de focalizare pe fiecare cap de bliţ iluminează subiectul pentru a ajuta focalizarea manuală.
Două setări diferite de bliţ de modelare vă permit să declanşaţi un pre-flash cu stroboscop cu butonul de previzualizare a adâncimii câmpului. Setarea implicită declanşează cele două lămpi la valoarea de putere corespunzătoare, pentru a permite estimarea exactă a căderii umbrelor.

Sursă de alimentare


Alimentat de 4 baterii AA sau de acumulatoare externe precum CP-E4, MT-24EX este uşor şi portabil. Bateriile AA asigură încărcare rapidă, astfel încât puteţi continua să fotografiaţi fără să aşteptaţi între fotografii.

Funcţii personalizate


Având nouă funcţii personalizate, MT-24EX poate fi adaptat conform cerinţelor dvs. personale.

* Obiectivul EF 180 mm f/3,5 L Macro USM necesită adaptor Macro Lite 72C, iar obiectivul EF 100 mm f/2,8 L Macro IS USM necesită adaptor Macro Lite 67C

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Macro Twin Lite MT-24EX, despre funcţiile şi capabilităţile sale.