Canon Speedlite 320EX

Speedlite 320EX

Dispunând de tehnologie secundară wireless, un cap pentru bliţ indirect/pivotant şi o sursă de lumină LED constantă pentru filmare, Canon Speedlite 320EX deschide posibilităţi creative noi pentru fotografii EOS.

Beneficii

  • Număr ghid 32 (m, ISO100)
  • Design compact, uşor
  • Cap de bliţ indirect şi pivotant, cu setări de zoom de 24 mm şi 50 mm
  • Reflector video LED integrat
  • Funcţionalitate secundară wireless pentru bliţul TTL la distanţă
  • Buton de declanşare de distanţă
  • Reîncărcare rapidă şi silenţioasă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Speedlite 320EX

Putere mare, design compact


Deşi are o greutate redusă şi este portabil, Speedlite 320EX are un număr ghid 32 (m, ISO 100), oferindu-i o putere suficientă pentru a ilumina suprafeţe mari şi subiecţi la distanţă.

Cap de bliţ indirect, pivotant şi cu zoom


Capul bliţului Speedlite 320EX poate fi ridicat cu 90 de grade şi rotit la stânga şi la dreapta, ceea ce permite bliţului să se reflecte în pereţi şi tavane pentru un aspect mai delicat, fără umbre. Unghiul de iluminare poate fi transfocat pentru a corespunde unghiului de vizualizare al unui obiectiv de 24 sau de 50 mm.

Reflector video LED integrat


Cu o sursă de lumină LED continuă încorporată, Speedlite 320EX este la fel de util la filmare în condiţii de luminozitate slabă, cât şi la fotografiere.

Bliţ la distanţă uşor de utilizat


Funcţionalitatea de bliţ secundar la distanţă de la Canon asigură că Speedlite 320EX este la fel de uşor de utilizat la distanţă de cameră, ca şi fixat în patină, deschizând nenumărate oportunităţi de iluminare creativă.

Captură la distanţă


Experimentaţi cu diferite poziţii de iluminare rapid şi uşor utilizând butonul de declanşare de la distanţă pentru a declanşa camera de la maxim 5 m distanţă, în timp ce ajustaţi iluminarea.

Funcţionare silenţioasă rapidă


Patru baterii AA/LR6 alimentează Speedlite 320EX, ceea ce îi permite să se reîncarce silenţios după o descărcare completă, în doar 2,3 secunde.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Speedlite 320EX, despre funcţiile şi capabilităţile sale.