Canon Speedlite 270EX II

Speedlite 270EX II

Exploraţi latura creativă a iluminării cu Canon Speedlite 270EX II – un bliţ compact, la fel de uşor de utilizat la distanţă de cameră, ca şi în patina de prindere de pe cameră.

Beneficii

  • Design compact, uşor
  • Număr ghid 27 (m, ISO100)
  • Cap de bliţ indirect
  • Funcţie secundară wireless pentru bliţul la distanţă
  • Declanşaţi camera EOS cu butonul de declanşare de la distanţă
  • Unghi variabil de acoperire
  • Reîncărcare rapidă şi silenţioasă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Speedlite 270EX II

Design compact, uşor


Canon Speedlite 270EX II cântăreşte doar 155 g (fără baterii) iar designul său compact înseamnă că va încăpea chiar şi în cele mai mici bagaje.

Putere mare


În ciuda dimensiunii reduse, Speedlite 270EX II are o putere foarte mare, cu numărul ghid 27 (m, ISO100) care permite fotografia cu bliţ la distanţă mare. Măsurătoarea E-TTL II cu camere compatibile asigură o expunere corectă cu bliţ în toate situaţiile, chiar şi în cazul luminii puternice de la un perete sau din plafon.

Cap de bliţ indirect


Un cap indirect permite luminii bliţului Speedlite 270EX II să se reflecte în tavan pentru iluminare delicată, fără umbre.

Bliţ la distanţă uşor de utilizat


Speedlite 270EX II poate fi declanşat de la distanţă către de o cameră compatibilă sau de bliţul Speedlite şi este la fel de uşor de utilizat la distanţă de cameră, ca şi pe patina de prindere, deschizând nenumărate oportunităţi de iluminare creativă.

Captură la distanţă


Experimentaţi cu diferite poziţii de iluminare rapid şi uşor prin utilizarea butonului de declanşare de la distanţă pentru a declanşa camera de la maxim 5 m distanţă, în timp ce ajustaţi iluminarea.

Cap cu zoom


Adaptaţi acoperirea iluminării bliţului Speedlite 270EX II la unghiul de vizualizare al unui obiectiv prin reglarea capului cu zoom la setarea de 28 mm sau 50 mm.

Reîncărcare rapidă şi silenţioasă


Două baterii AA/LR6 alimentează Speedlite 270EX II, permiţându-i să se încarce silenţios după o descărcare completă, în 3,9 secunde.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Speedlite 270EX II, despre funcţiile şi capabilităţile sale.