Canon Speedlite 430EX II

Speedlite 430EX II

Bliţul puternic versatil, Speedlite 430EX II extinde opţiunile de fotografiere cu număr de ghid 43, capacitate de bliţ secundar wireless, nouă funcţii personalizate şi un cap cu zoom de 24-105 mm.

Beneficii

  • Măsurătoare bliţ E-TTL II
  • Număr de ghid 43*
  • Capacitate de bliţ secundar wireless
  • Cap cu zoom de 24-105 mm, cu difuzor de 14 mm
  • Reîncărcare rapidă şi silenţioasă
  • Patină de bliţ metalică
  • Cap pivotant la 180 de grade
  • Fascicul pentru focalizare automată asistată

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Speedlite 430EX II

Măsurătoare bliţ E-TTL II


Portabil şi compact, Speedlite 430EX II este un bliţ de mare putere, cu număr de ghid 43, potrivit atât ca bliţ indirect, cât şi pentru fotografierea cu teleobiectiv. Măsurătoarea E-TTL II cu camere compatibile asigură o expunere corectă cu bliţ în toate situaţiile, chiar şi în cazul luminii puternice de la un perete sau din plafon.
Pentru un control suplimentar, puterea bliţului poate fi setată manual, în trepte de câte 1/3, de la puterea 1/1 la 1/64.

Cap cu zoom automat de 24-105 mm


Utilizat cu o cameră SLR digitală EOS compatibilă, Speedlite 430EX II detectează automat dimensiunea senzorului camerei şi efectuează transfocarea capului bliţului pentru acoperirea optimă a scenei. Acest lucru reduce risipa de lumină şi optimizează durata de viaţă a bateriei şi duratele de reîncărcare.
Capul cu zoom automat de 24-105 mm şi difuzorul cu panou lat de 14 mm asigură acoperire cu bliţul pentru o varietate mare de situaţii de captură.
Capul pivotant şi înclinat permite utilizarea bliţului indirect pentru a crea o iluminare mai blândă în cazul folosirii unui bliţ unic ataşat pe cameră.

Bliţ secundar wireless


Speedlite 430EX II poate fi utilizat ca bliţ secundar wireless, declanşat de un bliţ principal corespunzător. Dimensiunea mică şi puterea mare îl transformă într-un bliţ secundar ideal pentru crearea unui studio portabil cu mai multe bliţuri.

Sursă de alimentare


Alimentat cu 4 baterii AA, Speedlite 430EX II este uşor, portabil şi suficient de compact pentru a-l lua mereu cu dvs. Reîncărcarea este cu aproximativ 20% mai rapidă decât la modelul anterior şi aproape silenţioasă, pentru a nu alunga subiecţii timizi din natură.

Durabilitate


O patină de bliţ metalică şi un mecanism de deblocare rapidă asigură utilizarea simplă şi sigură a conexiunii dintre cameră şi bliţul Speedlite.

Comanda bliţului


Când se utilizează cu o cameră compatibilă, toate aspectele de comandă a bliţului, inclusiv setările de putere şi toate cele nouă funcţii personalizate pot fi reglate din meniul camerei**.

Focalizare automată asistată


Acoperind punctele 1-9 de focalizare automată, bliţul Speedlite 430EX II poate emite un fascicul de focalizare în infraroşu, care oferă contrast obiectivului pentru focalizare când se fotografiază în condiţii de iluminare scăzută.

* în metri, la setarea de 105 mm, ISO 100
** numai cu camere EOS compatibile

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Speedlite 430EX II, despre funcţiile şi capabilităţile sale.