COMUNICAŢII TRANZACŢIONALE

Flexibilitatea imprimării cu jet de cerneală înfrumuseţează imprimarea în tiraje mici

Man and woman look through a book printing catalogue at a large desk

Specialiştii în comunicaţii tranzacţionale

Cu sediul în Olanda şi în Spania, Grupul AddComm ajută companiile să îşi îmbunătăţească comunicaţiile oferind servicii de imprimare cărţi, inclusiv livrarea automată a documentelor tranzacţionale, marketing direct şi comunicaţii cu clienţii.

Man works at computer in front of high speed inkjet press

Mediul digital prezintă provocări de imprimare

Din cauza trecerii la canalele digitale, s-a redus cererea de materiale imprimate în tiraje scurte. Lucrările mici au devenit costisitoare pe imprimantele cu jet de cerneală cu alimentare continuă de la AddComm – care au fost create pentru producţia de volum mare – iar utilizarea echipamentelor de imprimare cu toner a cauzat probleme în privinţa costurilor şi a calităţii imprimărilor.

Grupul AddComm avea nevoie de un proces de imprimare pentru tiraje mici, care să nu compromită calitatea imaginii.

Two men working at digital printing machine

Soluţie color cu jet de cerneală

Construind un parteneriat puternic cu Canon de peste douăzeci de ani, AddComm ştia că va găsi o soluţie de succes în atitudinea vizionară a Canon – şi aşa s-a şi întâmplat, cu ocazia Zilei de lucru dedicate imprimării comerciale Canon din Germania.

Echipamentul de imprimare color cu jet de cerneală, pentru coli pretăiate, VarioPrint i300, se integrează perfect în producţia de imprimare de cărţi AddComm, oferind calitatea, productivitatea şi versatilitatea necesare pentru tiraje mai mici de 2.500 de bucăţi, ridicându-se în acelaşi timp la nivelul calităţii echipamentelor de imprimare digitale existente ale companiei ColorStream.

Woman sitting at office computer desk, smiling at camera


POSIBILITATEA DE A ELIMINA ECHIPAMENTELE DE IMPRIMARE CU TONER DIN LUCRĂRILE CU TIRAJE SCURTE A DUS LA O ACTIVITATE DE IMPRIMARE MAI SIMPLĂ ŞI MAI EFICIENTĂ.

Leonie van der Veen,
Director executiv AddComm
Man examines colour digital prints for book printing

Noi posibilităţi pentru viitor

Flexibilitatea imprimantei VarioPrint i300 a transformat comunicaţiile digitale şi imprimate pentru AddComm. Tehnologia costisitoare cu toner poate fi acum înlocuită cu un echipament de imprimare digitală care gestionează rentabil documentele personalizate cu tiraj mic şi oferă acelaşi nivel de calitate ca al imprimatelor originale în volume mari.

Acum, graţie capacităţii de utilizare a suporturilor combinate, AddComm iese în evidenţă; cu o nouă serie de posibilităţi pe pieţe noi, compania a început deja să câştige contracte cu clienţi noi.PERFORMANŢA VARIOPRINT i300 A FOST EXCELENTĂ PÂNĂ ACUM.

Furnizaţi impact maxim prin materialele imprimate şi comunicaţiile digitale

Discutaţi cu echipa noastră