STUDIU DE CAZ

Soluţiile compacte extind capacitatea

Two men in dark trousers and light shirts stand in front of a large Canon digital printing press.

Documente critice pentru afaceri

Compania de management al informaţiei Star Storage a trecut în mod firesc la imprimare şi distribuţie pentru a oferi clienţilor protecţie completă a informaţiilor şi o soluţie de arhivare a documentelor. De la bănci la companii de telecomunicaţii şi de utilităţi, clienţii se bazează pe Star Storage pentru a le imprima şi livra documentele critice pentru afaceri în termen de 24 de ore.

Woman with short dark hair wearing navy trousers and a long-sleeved white shirt uses a scanner on top of a Canon commercial digital printing press.

Restrângere pentru a creşte

După o perioadă de creştere consecventă, compania şi-a dat seama că trebuie să îşi extindă capacităţile de producţie. Având la dispoziţie un spaţiu restrâns, era important ca orice nouă soluţie să poată creşte productivitatea şi să deschidă noi oportunităţi fără a ocupa mai mult spaţiu.

Man in sky blue polo shirt and a baseball cap loads A4 paper into the open drawer of a large Canon digital printing press.

Soluţii productive

Graţie productivităţii superioare a dispozitivelor Canon, Star Storage a înlocuit cele zece prese digitale existente cu coli decupate cu numai cinci prese Canon. Cunoscând istoricul demn de încredere al gamei VarioPrint, Star Storage a ales două prese digitale VarioPrint 6250, precum şi o presă Canon varioPRINT 110 pentru alb-negru şi două prese Canon imagePRESS C800 pentru color.Există foarte mult potenţial în imprimarea transpromoţională, iar presele color de la Canon reprezintă puntea noastră către viitor.

Silvius Neagu, Director al Diviziei Output Management Outsourcing
Two middle-aged men in light blue shirts and stand behind a commercial printer as reams of printed paper weave through the open-ended machine.

Punte către viitor

Impactul noilor dispozitive Canon asupra companiei a fost uriaş, cu cea mai mare creştere a productivităţii şi a eficienţei. Star Storage poate imprima acum cu 20 % mai multe pagini, fără nicio creştere a forţei de muncă şi ocupând acelaşi spaţiu fizic.

Graţie costului redus pe pagină şi consumului scăzut de energie al dispozitivelor, compania poate ridica acum ştacheta, reducând costurile de producţie. Pe lângă faptul că poate să ofere fiabilitate şi viteză, Star Storage are acum potenţialul de a explora noi oportunităţi şi de a depăşi limitele a ceea ce poate realiza imprimarea de documente tranzacţionale.FIABILITATEA ECHIPAMENTELOR CANON ESTE DOVEDITĂ.

Scris de Silvius Neagu


Descoperiţi cum serviciile de imprimare profesională vă pot transforma afacerea.

Discutaţi cu echipa noastră