STUDIU DE CAZ

Premier Insurance – Asigurarea viitorului

Hero image

Studiu de caz Premier Insurance


IMPRIMANTA CANON MEGATANK NE-A AJUTAT SĂ NE DUCEM AFACEREA LA UN ALT NIVEL.

Anik Islam, Director Executiv, Premier Insurance
Premier Insurance has been providing

Premier Insurance oferă din 1983 produse de asigurare clienţilor săi. Până acum câţiva ani, compania funcţiona cu o singură persoană. Aceasta până când Anik Islam a preluat frâiele, având ambiţia de a „ţinti către stele”. Creşterea este rapidă, iar acum Premier Insurance este un important furnizor intermediar de asigurări din Regatul Unit, care nu dă semne că ar încetini.

Resources need to meet demand

Resursele trebuie să satisfacă cererea

„Unele dintre imprimantele noastre nu se conectau prin wireless şi ne-am dorit să eficientizăm lucrurile, fără a mai avea cabluri periculoase peste tot. În plus, am avut problema capacităţii cartuşelor, pierdeam constant timp comandând cartuşe scumpe şi realimentând imprimantele cu hârtie”, explică Anik.

Imprimantele pe care le aveau funcţionau numai cu hârtie simplă standard, iar calitatea imprimării era medie în cel mai bun caz.

Soluţia Canon

Anik a întreprins o mulţime de cercetări pentru a încerca să găsească o soluţie care să răspundă nevoilor lor diverse: productivitate ridicată, conectivitate, randament ridicat şi flexibilitate la imprimare.

„CÂND AM DESCOPERIT CANON PIXMA SERIA G, AM CONSIDERAT CĂ ACEASTA POATE FI RĂSPUNSUL LA TOATE PROBLEMELE NOASTRE”,

spune Anik.

Quote image

PIXMA seria G încorporează o interfaţă LCD intuitivă, este prevăzută cu o capacitate de 350 de coli şi poate imprima automat pe ambele feţe – ideală pentru mediul de birou aglomerat al companiei Premier Insurance. În timp ce capacităţile Ethernet permit conexiuni sigure de mare viteză în reţeaua locală de birouri.

Foarte important este faptul că imprimanta Canon PIXMA seria G utilizează rezervoare de cerneală de mare capacitate, reîncărcabile, care asigură productivitatea fără oprire la un cost mai mic decât cel al imprimantelor comparabile. Aceasta înseamnă că până la 18.000 de pagini pot fi imprimate din numai 3 recipiente cu cerneală neagră, ceea ce a transformat lucrurile, după cum subliniază Anik.

Body image


NE-A RAŢIONALIZAT TOTAL LATURA ADMINISTRATIVĂ A ACTIVITĂŢII. NU AVEM ÎNTRERUPERI, IAR RANDAMENTUL ESTE FOARTE RIDICAT. NU COMANDĂM MEREU CERNEALĂ, AŞA CĂ MENŢINEM COSTURILE LA UN NIVEL SCĂZUT, IAR CERNEALA ESTE UŞOR DE REUMPLUT.

Imprimanta PIXMA seria G gestionează o gamă variată de suporturi – hârtie simplă, plicuri, carton şi hârtie foto, cu dimensiuni variind de la 3,5 inchi până la A4. De asemenea, este dotată cu un sistem de alimentare cu hârtie pe 2 căi, ceea ce înseamnă că plicurile pot fi introduse în alimentatorul din spate în timp ce caseta frontală foloseşte hârtia simplă. Aşadar, nu este nevoie să comutaţi între cele două, ceea ce vă economiseşte timp preţios pe parcursul zilei.

Cerneala neagră pe bază de pigment este ideală pentru imprimarea documentelor comerciale profesionale la un preţ redus, în timp ce cernelurile colorate de înaltă calitate pe bază de coloranţi sunt perfect adecvate pentru materialele destinate clienţilor.

Datorită acestor noi capacităţi puternice, activitatea Premier Insurance a fost dusă la un alt nivel. Certificatele, materialele de marketing şi plicurile sunt imprimate acum la cea mai înaltă calitate utilizând imprimanta PIXMA seria G şi încorporează o nouă identitate îndrăzneaţă a mărcii companiei Premier Insurance.

Capacităţile cloud s-au dovedit a fi, de asemenea, câştigătoare. Utilizând aplicaţia comodă Canon PRINT, Canon PIXMA Cloud Link permite imprimarea de oriunde din lume printr-o conexiune la internet. De fapt, puteţi imprima de la distanţă din conturi cloud precum Google Drive, Dropbox sau Evernote, astfel încât serviciile cloud să poată fi integrate cu uşurinţă în fluxul de lucru existent, pentru a permite integrarea perfectă între personalul de la distanţă şi cel de la birou.

Extindere în Regatul Unit cu PIXMA seria G

Premier Insurance are planuri la fel de îndrăzneţe de dezvoltare, recunoscând avantajele strategice ale locaţiilor fizice pentru a-şi sprijini clienţii de pe întreg teritoriul Regatului Unit. Anik este ferm convins că fiecare dintre aceste locaţii va avea propria sa imprimantă PIXMA G6050.

Fără îndoială, Canon PIXMA seria G este acum un membru indispensabil al echipei Premier Insurance.

Studii de caz conexe