IMPRIMARE DIGITALĂ DE CĂRŢI

Personalizarea perfectă

Birds eye view of book printing services warehouse

Produsele personalizate fac furori

Furnizorul de servicii de imprimare personalizate, Signature Gifts, ţine pasul cu tendinţa conţinuturilor personalizate. Din 2009, compania şi-a extins gama de produse pentru a vă oferi cadouri personalizate, cum ar fi calendare, postere, căni şi materiale textile. Au început să pătrundă şi pe piaţa de cărţi personalizate cu ramura lor, Signature Books.

Two men examine personalised book printing pages on top of printing press

Semne ale succesului

Cu o cerere uriaşă de cărţi personalizate, Signature Books înregistrează de la an la an o cerere tot mai mare de comenzi – atingând un volum de producţie anual de aproximativ 300.000 de cărţi personalizate.

Compania avea nevoie de o soluţie de imprimare digitală, care să deservească în acelaşi timp cele două unităţi de producţie şi să evolueze pentru a satisface cererea de produse de înaltă calitate cu intervale foarte scurte de livrare.

People in background work at industrial book printing equipment in warehouse

O imprimantă care le poartă numele

Colaborând cu Canon pentru a stabili capacităţile echipamentelor, Signature Gifts a luat decizia de a investi în VarioPrint i300

Imprimanta cu jet de cerneală a fost soluţia ideală, atât pentru a satisface cerinţele distincte ale companiei, cât şi pentru a fi cu un pas înaintea concurenţei. Prin automatizarea producţiei, VarioPrint i300 elimină perioadele de nefuncţionare şi amplifică productivitatea.

În plus, software-ul de prepress PRISMAprepare grupează articole similare în vederea imprimării, astfel încât Signature Gifts poate atinge un profit mai mare operând mai eficient şi la o viteză constantă.

Man stands front of varioprint i300 digital printing press holding large piece of paper


ÎN CEEA CE PRIVEŞTE CALITATEA ŞI PRODUCŢIA, ECHIPAMENTUL DE IMPRIMARE POATE ŢINE PASUL CU CEREREA.

Peter Druce,
Director tehnic Signature Gifts

În pas cu tendinţele

Noua imprimantă a permis Signature Gifts să reducă semnificativ costurile de exploatare, aducând întreaga producţie de cărţi personalizate într-un singur sediu din Scoţia.

Datorită faptului că lucrează mai rapid şi mai inteligent cu VarioPrint i300 şi software-ul PRISMAprepare, Signature Gifts poate lansa cărţi noi mai rapid, mai rentabil, fără a avea nevoie de personal suplimentar. Acest lucru a permis companiei să treacă foarte uşor prin cele mai aglomerate două luni, atingând o producţie de 3,2 milioane materiale A4 imprimate cu un singur plan de lucru.

Prin transformarea companiei cu soluţia de imprimare Canon, Signature Gifts are acum capacitatea de a răspunde cererii în creştere, iar vânzările au crescut de atunci cu un nivel uimitor de 25%.ECHIPAMENTUL POATE IMPRIMA COLOR ŞI MONOCROM ÎNTR-O PRODUCŢIE COMBINATĂ, FĂRĂ NICIO PERIOADĂ DE INACTIVITATE.

Descoperiţi cum serviciile noastre de imprimare digitală de cărţi vă pot transforma afacerea

Discutaţi cu echipa noastră