PURCHASE TO PAY

Dezvoltare susţinută de automatizarea P2P

Middle-aged man in shirt walks between warehouse shelving

O afacere în dezvoltare

KEW Electrical este una dintre companiile independente de comerţ angro cu dispozitive electrice cu cea mai rapidă dezvoltare din Regatul Unit, cu o reputaţie puternică în ceea ce priveşte disponibilitatea stocurilor în aceeaşi zi şi personalul dedicat clienţilor.

Man in high visibility vest takes stock of boxes in electrical wholesaler warehouse

Impactul extinderii rapide

Pe măsură ce ritmul de dezvoltare al companiei a început să îi depăşească capacitatea, echipa financiară procesa manual peste 96.000 de facturi de furnizori pe an. Aceste documente individuale au făcut dificilă urmărirea acumulării de bunuri primite, dar nefacturate. Fără o supraveghere corespunzătoare a costurilor, extinderea rapidă a companiei a dus, de asemenea, la o lipsă de lichidităţi.

KEW Electrical avea nevoie de o soluţie de gestionare a proceselor care să ţină pasul cu dezvoltarea companiei.

Woman in office processes Accounts Payable paper invoices in front of computer

Transformare digitală cu Canon Purchase to Pay

Prin crearea unui parteneriat strategic cu Canon, KEW Electrical a putut să-şi transforme procesul de contabilizare a creanţelor cu o soluţie Canon Purchase to Pay (P2P) completă, automatizată.

Acest flux de lucru digitalizat automatizează 80% din procesele de contabilizare a creanţelor KEW Electrical sub o singură platformă, comparând, înregistrând şi completând automat facturi electronice, în funcţie de numerele comenzilor de achiziţie. Lucrând mai rapid şi mai inteligent, soluţia Canon Purchase to Pay permite KEW Electrical să îşi susţină dezvoltarea companiei cu un nivel înalt de productivitate, conformitate completă şi o vizibilitate clară asupra cheltuielilor.

Man in shirt talks to man in high visibility jacket among rolls of electrical cabling in warehouse


FACTURILE NU MAI SUNT PIERDUTE ÎN CORESPONDENŢĂ SAU NU MAI SUNT PRELUCRATE TÂRZIU, DATORITĂ PROMPTITUDINII ŞI EFICIENŢEI SISTEMULUI AUTOMATIZAT.

Tim Standing,
Director financiar KEW Electrical

Automatizarea fluxului de lucru pentru dezvoltare scalabilă

Implementarea automatizării P2P a permis KEW Electrical să redobândească vizibilitatea şi controlul deplin asupra fluxului de numerar şi cheltuielilor. Această putere de achiziţie îmbunătăţită înseamnă că nu mai este necesar personal suplimentar, iar costurile cu furnizorii sunt reduse, compania poate profita chiar şi de discont-uri de decontare pentru plata rapidă a furnizorilor.

În divizia executivă a KEW Electrical, funcţiile de raportare şi cele privind panoul de bord al soluţiei P2P oferă detalii clare asupra întregului proces de contabilizare a creanţelor, reducând riscul de fraudă şi de plăţi duplicate.

Soluţia automată s-a dovedit atât de reuşită în echipa financiară şi divizia executivă a companiei, încât KEW Electrical a introdus Canon Purchase to Pay şi în gestionarea cheltuielilor generale.AVEM UN POTENŢIAL URIAŞ DE DEZVOLTARE ŞI NE DORIM SĂ LUCRĂM ÎN CONTINUARE CU UN PARTENER CARE NE POATE SUSŢINE ŞI POATE CONTINUA ACEASTĂ CĂLĂTORIE ALĂTURI DE NOI.

Transformaţi-vă compania cu soluţii Purchase to Pay mai rapide şi mai inteligente.

Discutaţi cu echipa noastră