STUDIU DE CAZ

Mini Professors – Facem ştiinţa distractivă pentru copiii preşcolari


Descărcaţi studiul de caz Mini Professors


ESTE FIABILĂ, ESTE RENTABILĂ, ESTE FOARTE UŞOR DE UTILIZAT… ŞI ARATĂ EXCELENT LA MINE ACASĂ.

Natasha Spink, Proprietar franciză, Mini Professors
Children have an unquestionable thirst for learning.

Copiii au o sete de învăţare indiscutabilă. Mini Professors le oferă ocazia de a învăţa noi abilităţi ştiinţifice într-un mediu distractiv şi sigur, păstrându-şi totodată curiozitatea faţă de lumea înconjurătoare.

Explicarea principiilor ştiinţifice în termeni simpli prin intermediul unor experimente incitante îi oferă fiecărui copil – de la grădiniţă până la vârsta şcolară – şansa de a deveni un miniprofesor.

Rising to the challenge

Ne-am ridicat la înălţimea provocării

Natasha Spink conduce franciza Mini Professors din St Albans şi Harpenden. Compania ei este relativ nouă şi a trebuit să-şi facă rapid un nume. Acesta este motivul pentru care Natasha dorea să găsească o imprimantă capabilă să facă faţă cerinţelor de marketing ale francizei sale, precum şi să gestioneze diversele cerinţe de imprimare necesare pentru a-i sprijini pe copiii care frecventează cursurile.

Soluţia Canon

După ce a făcut o mulţime de cercetări pe internet, Natasha a fost convinsă că imprimanta Canon MegaTank îndeplineşte toate cerinţele şi nu a regretat.

„IMPRIMANTA ÎMI PERMITE SĂ LE OFER COPIILOR O MULŢIME DE ACTIVITĂŢI DIFERITE DE FĂCUT ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ ÎN CADRUL EXPERIMENTELOR.”

Quote image

„Avem o mulţime de şabloane şi autocolante diferite de imprimat şi diverse tipuri de cartoane pe care le utilizăm. Canon PIXMA seria G reuşeşte să imprime pe tot ce am introdus până acum în tava de alimentare”, afirmă entuziasmată Natasha.

Imprimantele MegaTank – rezervoare integrate de cerneală de mare capacitate, uşor reîncărcabile, capabile să imprime volume mari la costuri mai mici – au reprezentat un avantaj major şi s-au dovedit a fi de nepreţuit.

The Canon PIXMA G Series manages to print on everything


Rezervoarele sunt excelente, deoarece au linii indicatoare de volum, ceea ce înseamnă că pot vedea exact cantitatea de cerneală din ele. M-a ajutat cu siguranţă să fac economii, deoarece cu imprimanta mea veche am fi consumat multe cartuşe.

Capacităţile wireless sunt, de asemenea, un mare avantaj. Cu ajutorul imprimantei MegaTank, Natasha poate acum să-i supravegheze pe copii într-o cameră şi să trimită materiale la imprimat de pe laptopul ei în altă cameră, în condiţii de siguranţă, ştiind că toate materialele vor fi pregătite atunci când va avea nevoie de ele.

La sfârşitul fiecărui curs, copiii primesc certificate în semn de recunoaştere a noilor abilităţi pe care le-au învăţat. Datorită imprimării fiabile şi de înaltă calitate oferite de imprimanta MegaTank, certificatele arată excelent şi sunt foarte apreciate.

„Pentru mine este nemaipomenit să le pot oferi ceva de care sunt mândră. Calitatea este excelentă, iar copiii pot fi mândri să-şi expună certificatele acasă”, explică Natasha.

Un viitor strălucit pentru toţi

Natasha îşi imaginează un viitor strălucit pentru copiii de la cursurile sale, considerând că a lua contact cu ştiinţa la o vârstă atât de fragedă nu poate să fie decât o experienţă plină de satisfacţii. Este la fel de optimistă şi în ceea ce priveşte franciza sa, având planuri de extindere în mai multe grădiniţe şi şcoli primare, precum şi de creştere a bazei de părinţi-copii din clase.

Imprimanta Canon PIXMA seria G va juca un rol important în acest proces.

Studii de caz conexe