STUDIU DE CAZ

Forever Rose – Înflorim împreună


Descărcare studiu de caz Forever Rose


AM OBSERVAT O REDUCERE SEMNIFICATIVĂ A COSTURILOR ÎN COMPARAŢIE CU TONERUL PENTRU IMPRIMANTELE LASER PE CARE ÎL FOLOSEAM ÎNAINTE, REDUCÂND COSTURILE CU 60 PÂNĂ LA 70 %.

Asim Hussain, Director Comercial Internaţional, Forever Rose
Forever Rose

Forever Rose şi-a început călătoria în 1999 la Londra, furnizând trandafiri criogenaţi palatelor regale din Regatul Unit şi Belgia. Având sediul central în Dubai, Forever Rose este acum un concept unic de magazin complet pentru cadouri de lux, oferind trandafiri criogenaţi, bomboane de ciocolată premium şi oud şi parfumuri special selecţionate.

Significant challenges

Provocări semnificative

Expansiunea globală însemna că Forever Rose avea peste 500 de angajaţi. Având în vedere că majoritatea acestora efectuau sarcini administrative, obligaţiile zilnice de imprimare se dovedeau a fi semnificative.

Sistemul de imprimare cu laser existent rămânea deseori fără cartuşe de toner, ceea ce însemna comenzi lansate constant şi o presiune din ce în ce mai mare asupra costurilor. Echilibrarea necesităţii unei productivităţi constant ridicate şi reducerea în acelaşi timp a costurilor de imprimare au reprezentat factori pe care proprietarul, Ebraheem al Samadi, era hotărât să-i abordeze.

Soluţia Canon

De asemenea, Ebraheem a considerat că este important să lucreze cu o companie care ar putea să se ridice la înălţimea mărcii prestigioase pe care a cultivat-o la Forever Rose. Alegând Canon şi imprimanta MegaTank, a reuşit să-şi atingă simultan toate obiectivele.

„CÂND A VENIT VORBA DE DEZVOLTAREA UNUI PROCES DE IMPRIMARE SOFISTICAT ŞI FRUMOS, AM DECIS SĂ ALEGEM CANON, DEOARECE AM CONSIDERAT CĂ NU EXISTĂ ALTE OPŢIUNI CARE SĂ NE OFERE CEA MAI BUNĂ CALITATE POSIBILĂ”,

spune Ebraheem Al Samadi.

Significant challenges

Cu imprimanta MegaTank, Forever Rose poate să imprime fără probleme volume mult mai mari, fără să-şi facă griji că va rămâne fără cerneală sau că îi vor creşte costurile. Rezervoarele de cerneală integrate orientate frontal simplifică urmărirea nivelurilor de cerneală. De asemenea, datorită designului îmbunătăţit al rezervoarelor, reumplerea se efectuează rapid şi uşor când este cazul. În unele locaţii, imprimantele MegaTank nu au avut nevoie de reumplere timp de peste 6 luni. Nu este deloc surprinzător, având în vedere că un singur set de 3 rezervoare de cerneală neagră de mare capacitate poate imprima până la 18.000 de pagini.

Canon solution


Imprimăm în fiecare zi – facturi, documente comerciale, contracte – iar imprimarea la volum mare şi la un preţ accesibil a fost un aspect important în alegerea imprimantei Canon MegaTank.

Cerneala neagră pe bază de pigment este ideală pentru imprimarea documentelor de afaceri de zi cu zi la un preţ redus, în timp ce cernelurile colorate de înaltă calitate pe bază de coloranţi permit imprimarea unor fotografii uniforme şi naturale – avantaj valorificat de Forever Rose. Atunci când dăruiesc un trandafir criogenat, clienţii pot alege acum să includă o fotografie personală – imprimată impecabil cu ajutorul imprimantei Canon MegaTank – pentru a crea o legătură mai puternică şi mai emoţională cu destinatarul dorit.

Imprimanta Canon MegaTank este adaptată la modul de funcţionare al companiei Forever Rose şi nu invers. O mare parte din aceasta se realizează prin aplicaţia Canon PRINT, cu ajutorul căreia puteţi imprima de la distanţă fără efort. Personalul îşi poate conecta smartphone-ul pentru a imprima direct pe dispozitiv fără a folosi un PC.

Mereu alături

Ebraheem are încredere în viitor, având planuri îndrăzneţe pentru ca Forever Rose să împărtăşească pe plan internaţional mai multe clipe preţuite.

„Sunt mândru să spun că, pe parcursul călătoriei noastre, Canon ne va sta alături, ajutându-ne să deschidem câte un magazin important în fiecare oraş important din lume”, afirmă Ebraheem.

Fără îndoială, imprimanta Canon PIXMA seria G va fi un actor principal în deceniul următor.

Studii de caz conexe