Imprimare digitală

Investiţia triplă
dă roade

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Diverşi designeri în domeniul imprimării comerciale

Solent Design Studio este un furnizor de servicii complete de imprimare comercială. Afacerea de familie produce o gamă largă de produse imprimate, inclusiv materiale de papetărie pentru companii, pliante, manuale, calendare şi cărţi, pentru clienţii din sudul Angliei.

Two men stand back to back in front of Solent warehouse

Investiţia digitală revine în actualitate

Solent Design Studio a adoptat imprimarea digitală cu tiraj mic, dar ştia că seturile digitale pierdeau teren. Compania a trebuit să îşi lărgească aria de aplicabilitate a lucrărilor cu tiraj mic, să migreze activitatea de la tipar către digital şi să îşi extindă portofoliul de aplicaţii cu noi substraturi, formate şi finisaje mate.

După o discuţie cu consultanţii Canon şi o vizită în magazinul de prezentare, Solent Design Studio a investit în două prese digitale color – Canon imagePRESS C10000VP 100 ppm şi imagePRESS C750 – şi un model VarioPrint 6160 pentru lucrările monocrome.

Man examines pages of photo prints from commercial printer

Revoluţie digitală cu fotografii imprimate la calitate înaltă

Beneficiind de dezvoltare susţinută, activitatea digitală reprezintă acum aproape jumătate din veniturile companiei.

Îmbunătăţirea uriaşă a calităţii digitale înseamnă că Solent Design Studio a putut migra o parte importantă din lucrările de pe tipar către digital – chiar şi lucrările care au nevoie de substanţe solide profunde, culori şi nuanţe speciale. Aceasta înseamnă că Studio poate accepta acum lucrări noi cu tiraje mici, ceea ce anterior ar fi fost nerealizabil din cauza lungimii reduse a tirajului pe presa litografică şi a calităţii slabe a gamei anterioare de imprimante digitale.

Man crouches with hand on top of tall stack of matt finish printed pages


ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUT, ÎNTREAGA EXPERIENŢĂ ALĂTURI DE CANON A FOST ABSOLUT PLINĂ DE INSPIRAŢIE.

Martin Reynolds,
Director general Solent Design Studio

Noi funcţii şi dincolo de limite

Calitatea atrăgătoare a rezultatului şi opţiunile media extinse ale echipamentelor de imprimare digitale Canon deschid drumul pentru Solent Design Studio.

Domeniul imprimării s-a extins deja la cărţile în format peisaj A4, datorită opţiunii de imprimare duplex de bannere de pe imagePRESS C750. În plus, 90% dintre cărţile de vizită sunt acum imprimate digital pe imagePRESS C10000VP, ceea ce corespunde cu precizie culorilor Pantone, şi poate imprima ambalaje cu tiraj foarte mic.

Pe măsură ce baza de clienţi creşte constant, Solent Design Studio poate ieşi în evidenţă furnizând un rezultat de calitate optimizată şi o gamă extinsă de produse.CÂND LE ARĂTĂM CLIENŢILOR CE PUTEM PRODUCE ACUM ÎN FORMAT DIGITAL, SUNT UIMIŢI.

Descoperiţi cum serviciile noastre de imprimare digitală vă pot transforma afacerea

Discutaţi cu echipa noastră