IMPRIMARE DIGITALĂ DE CĂRŢI

Imprimarea cu jet de cerneală deschide un univers de culoare

Two male Digiforce employees at the book printing office

Afacerile înfloresc în domeniul imprimării de cărţi digitale

Compania Digiforce cu sediul în Olanda este specializată în imprimarea de cărţi digitale pentru edituri academice şi de învăţământ din toată Europa. În fiecare an, fluxul său de lucru automat produce 500.000-600.000 de cărţi cu tiraj mic şi într-un singur exemplar pentru clienţii din Olanda, Belgia şi Germania.

Woman and man in front of large inkjet production printers, examining book pages to be printed

Combinând alb-negru şi color

Imprimarea paginilor color şi monocrom pe maşini separate face costisitoare publicarea de cărţi cu pagini combinate. De asemenea, înseamnă că există o posibilitate mai ridicată de inconsecvenţe în calitatea imprimării.

Digiforce avea nevoie de o soluţie fiabilă, care să imprime pagini alb-negru şi color pe un singur dispozitiv. Şi acest dispozitiv a trebuit să fie fiabil 24/7.

Back of a man wearing a jumper with the Digiforce name and logo using an inkjet printing press

Investiţie în tehnologia de imprimare cu jet de cerneală

Lucrând cu Canon timp de mulţi ani, Digiforce ştia la ce nivel de calitate şi fiabilitate să se aştepte. Aşadar, când asociatul Frank van Boxtel a aflat despre noua tehnologie Canon de imprimare cu jet de cerneală cu coli pretăiate de pe VarioPrint i300, a recunoscut instantaneu o soluţie de imprimare puternică.

Realizând cărţi cu pagini alb-negru şi color pe un singur echipament de imprimare cu jet de cerneală, Digiforce va putea să ofere noi propuneri de afaceri şi să furnizeze clienţilor săi mai multe oportunităţi de imprimare color.

Stack of printed paperback books produced by Digiforce with inkjet printer ink


…CALITATEA ESTE CONSECVENTĂ ÎN ÎNTREAGA CARTE, IAR RENTABILITATEA ÎNSEAMNĂ CĂ AM REUŞIT SĂ LE OFERIM MAI MULT CLIENŢILOR.

Frank van Boxtel,
Asociat Digiforce

Eficienţa îmbunătăţită creează noi oportunităţi

Imprimanta Canon VarioPrint i300 a revoluţionat imprimarea de cărţi la Digiforce. Producţia combinată creşte semnificativ eficienţa, în timp ce fiabilitatea 24/7 duce la o durată de funcţionare mult mai mare. Cu acest nivel de productivitate şi consecvenţă crescute, Digiforce a imprimat 16 milioane de pagini de cărţi în doar şapte săptămâni.

Combinaţia de imprimate de înaltă calitate, costuri reduse de operare şi timp a oferit Digiforce capacitatea de a găsi noi surse de venit. Compania a putut să lanseze un nou serviciu de imprimare de cărţi în 4 ore, deoarece viteza imprimantei VarioPrint i300 permite clienţilor să plaseze comanda dimineaţa şi să îşi primească cartea în aceeaşi zi.UNUL DINTRE CELE MAI BUNE APARATE DIN LUME.

Descoperiţi cum serviciile noastre de imprimare digitală de cărţi vă pot transforma afacerea

Discutaţi cu echipa noastră