Articol

Trei moduri în care noile noastre dispozitive vă pregătesc pentru spaţiile de lucru de mâine

Article 7 headline

A fost 2020 anul schimbării? A fost cu siguranţă un an cu evenimente neobişnuite, care au schimbat lumea. Totuşi, putem susţine că schimbarea în sine nu a fost singura trăsătură a anului 2020, ci de fapt a devenit o constantă. 2020 a accelerat multe dintre tendinţele incipiente pe care le-am observat la locul de muncă. În timp ce munca de acasă şi în deplasare devenea din ce în ce mai obişnuită în ultimii ani, ceea ce a schimbat biroul de locul de muncă obişnuit la una dintre multe opţiuni fost necesitatea de a lucra de la distanţă pe perioada carantinei. Acest lucru a avut un efect semnificativ asupra modului în care utilizăm biroul şi asupra cerinţelor de la echipamentele de birou. De asemenea, această experienţă a forţat multe companii să-şi accelereze planurile existente de conversie digitală, pentru a le oferi angajaţilor instrumentele digitale care să-i ajute să rămână conectaţi şi să lucreze eficient de oriunde.

Deşi la nivel global suntem mai puţini cei care lucrăm în birouri centralizate, birourile vor rămâne o parte importantă a viitorului companiilor noastre. Însă pentru a îndeplini cerinţele de lucru actuale, dispozitivele de birou trebuie să se adapteze. De aceea, la Canon, ne dezvoltăm portofoliul pentru a vă ajuta să vă depăşiţi provocările în continuă schimbare. Cele mai recente dispozitive pe care le-am lansat, seriile imageRUNNER ADVANCE DX C5800 şi imagePRESS C170, au fost concepute pentru a vă oferi instrumentele cu care să vă puteţi lucra optim într-un context aflat în schimbare.

Vă conectăm echipele, oriunde ar fi

Cea mai dezvoltată tendinţă în 2020 a fost în mod evident lucrul la distanţă, distribuit sau „descentralizat”, prin care angajaţii nu mai sunt legaţi de o locaţie fizică. Deja pe o curbă ascendentă înainte de pandemie, experienţa izolării la nivel global a accelerat şi consolidat tendinţa noului mod de lucru. Pentru domeniul imprimării, acest lucru are implicaţii importante - nevoile clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele de la sediu se schimbă.

Pentru a îndeplini cerinţele stilurilor de lucru hibride din prezent, un dispozitiv trebuie să aibă capacităţi care să-l facă un centru multifuncţional pentru fluxuri de lucru atât digitale cât şi de imprimare. Portofoliul Canon a fost conceput având ca obiectiv munca hibridă eficientă. Dispozitivele noastre inteligente sunt construite cu cele mai recente tehnologii de captare şi procesare a documentelor şi dispun de conexiune în cloud integrată cu cele mai cunoscute aplicaţii de stocare în cloud sau pentru fluxuri de lucru. Acest lucru înseamnă că angajaţii pot transforma cu uşurinţă documentele imprimate în informaţii digitale, care pot fi stocate în aplicaţii precum OneDrive sau Dropbox sau care pot fi integrate direct în fluxurile de lucru ale companiei, cum ar fi SAP Concur. Această funcţie de conectare îmbunătăţită asigură că informaţiile sunt disponibile pentru colegi, indiferent de locul în care aceştia se află, facilitând munca mai eficientă de oriunde.

Redefinirea spaţiului de muncă viitor cu Canon

Creşterea productivităţii în timpul vizitelor la birou

Deşi mulţi angajaţi lucrează de la distanţă, când aceştia vin la birou, cel mai probabil vin pentru a efectua lucrări specializate pe care nu le pot face acasă, una dintre acestea fiind imprimarea sau digitalizarea documentelor fizice livrate către sediu, în special cele cu volum mare. Angajaţii au nevoie de dispozitive fiabile, productive care să îi poată ajuta să-şi finalizeze lucrările cât mai eficient posibil. De aceea am construit imprimanta de ultimă generaţie imageRUNNER ADVANCE DNA, pentru a lansa seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800. Este cea mai rapidă de până acum, cu viteze de imprimare de 70 ppm, în combinaţie cu viteze de imprimare de 270 ipm, pentru a furniza cea mai productivă experienţă.

În acelaşi timp, când vine vorba despre materialele de marketing, ştim că mulţi dintre clienţii noştri externalizează producţia. Însă acest lucru poate aduce întârzieri inutile. Cu imagePRESS C170, puteţi evita complicaţiile implicării unui terţ şi crea la nivel intern materiale destinate clienţilor - de la bannere la broşuri - chiar şi când acestea necesită funcţii de finisare complexe. Acest lucru înseamnă că angajaţii îşi vor folosi timpul la birou în mod optim, producând ce au nevoie, pe loc.

Atragerea clienţilor cu comunicări creative

Această capacitate este esenţială şi pentru îndeplinirea noilor cerinţe ale clienţilor. Cu atât de multă confuzie în obiceiurile noastre de muncă obişnuite şi mai puţine ocazii de a comunica cu clienţii în persoană, companiile au nevoie de metode mai eficiente de a menţine interesul clienţilor. Însă adevărul este că aceste comunicări creative trebuie gândite pe baza unor bugete reduse, mai ales în contextul pandemiei.

Înţelegem că materialele imprimate pentru comunicări implică un preţ mai mare, mai ales în cazul externalizării producţiei. De aceea, seria imagePRESS C170 a fost concepută să ofere performanţă pentru nevoile de birou zilnice, dar şi să vă permită să experimentaţi cu producţia la nivel intern de materiale imprimate de calitate, mai creative, de utilizat pentru exterior. Acest lucru nu doar vă va permite să exploraţi noi moduri de a vă atinge scopurile, ci şi să evitaţi costurile utilizării unui contractant.

Seria imagePRESS C170 poate gestiona formate diferite, inclusiv formatele standard A4 şi A3, plicuri, suporturi de până la 350 g/mp şi o gamă completă de opţiuni de finisare profesională integrate. Alegând un dispozitiv care poate gestiona diverse formate, cu finisaje mai bune şi culori superioare poate fi un factor important de diferenţiere faţă de concurenţă.

Asigură transformare, calitate şi viteză

În contextul schimbărilor constante, investim întotdeauna în dezvoltarea de noi produse menite să vă îndeplinească cerinţele în schimbare. Cu seriile imageRUNNER ADVANCE DX C5800 şi imagePRESS C170 am creat două dispozitive inteligente menite să demonstreze experienţa noastră în integrarea impecabilă a fluxurilor de lucru cu documente şi tehnologiile inteligente de imprimare şi scanare, ajustate nevoilor dvs.

Dispozitivele noastre continuă să funcţioneze ca factori de transformare digitală şi, precum imageRUNNER ADVANCE DX C5800, sunt imbatabile în ceea ce priveşte fiabilitatea şi digitalizarea rapidă a documentelor. Pentru companii care doresc să producă la nivel intern materiale creative de înaltă calitate şi comunicări pentru clienţi pe o gamă vastă de suporturi, imagePRESS C170 este soluţia perfectă.

Aflaţi mai multe despre cele mai recente dispozitive ale noastre, care vă vor ajuta în procesul de transformare digitală.

Doriţi să vă consolidaţi capacităţile de imprimare profesională? Descoperiţi mai multe despre modul în care imagePRESS C170 vă va ajuta să creaţi la nivel intern materiale imprimate de calitate.

Produse şi soluţii conexe

Exploraţi mai departe

  • Articol

    Oferind calitate înaltă, fără compromisuri

    Ajutându-vă să vă impresionaţi clienţii, fără a cheltui mulţi bani.

    20 Jan 2021

  • ARTICOL

    Transformarea digitală a locului de muncă hibrid cu ajutorul imprimării

    Transformarea imprimării astfel încât să vă îndeplinească cerinţele specifice locului de muncă hibrid.

    20 Jan 2021

  • ARTICOL

    Transformaţi-vă suporturile de imprimare în cheia secretă a succesului dvs.

    Suporturile de imprimare de calitate reprezintă arma dvs. secretă cu care vă atrageţi clienţii la noul normal.

    20 Jan 2021

  • Nu sunteţi sigur de ce produs aveţi nevoie pentru compania dvs.?