ARTICOL

Evoluţia locului de muncă digital - Office Insights 2018

Locul de muncă de mâine

Descărcaţi raportul

Alăturaţi-vă evoluţiei

Descărcaţi raportul pentru a afla mai multe despre modul în care locul de muncă digital evoluează în regiunea dvs.

Descărcaţi raportul

Join the evolution

Ţineţi pasul cu timpurile în schimbare

Inovaţiile tehnologice rapide au un impact enorm asupra spaţiului de lucru din birourile de astăzi. Raportul Office Insights din acest an explorează modul în care mediile digitale provoacă companiile să-şi gestioneze activitatea în mod diferit şi să-şi dezvolte afacerea.

Utilizând informaţiile de la 2.550 de interviuri din 24 de ţări, acest raport are scopul de a oferi informaţii despre schimbările curente privind practicile de lucru şi despre rolul jucat de tehnologie în schimbarea mediului de afaceri.

Cercetările au constatat că imprimarea documentelor este în continuare o necesitate pentru companiile de astăzi, deşi multe au început deja să investească în metode de procesare digitale pentru reducerea costurilor de imprimare

Keep up with moving times

Deoarece informaţiile sunt în centrul fiecărei companii, procesarea automatizată, precum digitalizarea documentelor pe hârtie şi aplicaţiile de flux de lucru, este din ce în ce mai prevalentă. În încercarea de a-şi proteja noile date electronice, companiile investesc mai mulţi bani în soluţiile de securitate IT necesare.

Pe lângă aceste provocări privind bugetarea, avântul dispozitivelor mobile şi soluţiile de stocare în cloud înseamnă că mai mulţi angajaţi doresc să lucreze de la distanţă. Acest lucru prezintă propriile complicaţii, deoarece companiile se străduiesc să-şi dezvolte cadrul, cultura şi structura IT corecte, necesare pentru a le soluţiona. Cu asemenea inovaţii remarcabile, locul de muncă digital al viitorului începe în mod sigur să se contureze.

Keep up with moving times

Detalii cheie:

  • 36 % dintre profesioniştii din conducerea superioară consideră scanarea drept „crucială”
  • 45 % dintre organizaţii vor investi în îmbunătăţirea fluxurilor de lucru pentru documente în următorii doi ani
  • Analiştii din acest domeniu preconizează cheltuieli de 1 trilion $ pentru securitatea IT în 2018
  • 93 % dintre respondenţi consideră că aplicaţiile cloud vor deveni norma

Soluţii conexe

Nu sunteţi sigur de ce produs aveţi nevoie pentru compania dvs.?

Discutaţi cu echipa noastră