ARTICOL

Simple, fiabile, rapide: cum vă pot ajuta soluţiile de imprimare din portofoliul nostru să vă creşteţi productivitatea companiei

Luaţi în considerare productivitatea

Micile întârzieri se adună cu uşurinţă. Pe parcursul unei zile de lucru cu toţii întâmpinăm probleme tehnologice care ne întârzie. Indiferent că încercaţi să înţelegeţi cum funcţionează, aşteptaţi să încarce, rezolvaţi o eroare, aşteptaţi finalizarea unei actualizări sau aşteptaţi răspunsul de la IT. Organizaţia dvs. are nevoie de tehnologie care să vă ajute angajaţii să îşi facă treaba cât mai productiv posibil. Când vine vorba de gestionarea documentelor, cum ar fi imprimarea unei broşuri sau scanarea unei facturi, dispozitivele trebuie să fie simple, fiabile şi rapide.

Pe măsură ce organizaţiile se adaptează la o forţă de lucru din ce în ce mai răspândită, este important să luaţi în considerare valoarea pe care o oferă dispozitivele dvs. Poate că nu ar avea sens să aveţi o flotă de dispozitive la sediu, ci să investiţi în mai puţine dispozitive care oferă productivitate mai mare şi cu care să vă îndepliniţi nevoile de la faţa locului. Ca experţi în domeniul tehnologiei din spaţiul de lucru, am dezvoltat un portofoliu ce are ca prioritate productivitatea. Cele mai recente dispozitive ale noastre, seriile imageRUNNER ADVANCE C5800 şi imagePRESS C170 Series fac acest lucru posibil pentru spaţiile de lucru partajate.

Experienţă uşoară pentru utilizator

Portofoliul nostru a fost conceput să fie cât mai uşor de utilizat, cu o interfaţă şi experienţă a utilizatorului consecvente, indiferent de dispozitivul utilizat. Astfel, noua tehnologie este uşor de integrat pentru angajaţii dvs., care nu vor mai trebui să înveţe noi funcţii. În acelaşi timp, simplitatea interfeţei asigură că se pierde mai puţin timp navigând prin funcţii.

Ne dorim să economisim timpul pe care îl petrec angajaţii dvs. pentru activităţile zilnice şi astfel dispozitivele noastre le permit echipelor dvs. să creeze comenzi rapide în interfaţă, oferindu-le utilizatorilor acces mai rapid la operaţiunile utilizate frecvent. De asemenea, învăţarea automată le permite dispozitivelor să memoreze opţiunile preferate pentru scanare, imprimare şi finisare, ajutând angajaţii să economisească timp preţios, fără a mai fi necesar să reintroducă informaţiile pentru lucrările frecvente. Dorim să vă ajutăm să reduceţi necesitatea de a repeta lucrările de scanare şi de aceea utilizăm tehnologie de scanare inovatoare, pentru a reduce riscul de apariţie a erorilor. Cel mai recent dispozitiv de birou al nostru dispune de sticlă acoperită cu strat de protecţie pentru a împiedica acumularea de praf şi murdărie pe scaner, iar detectarea alimentării greşite împiedică scanarea documentelor dacă acestea prezintă asimetrii, chiar şi dacă din greşeală se alimentează un document capsat.

Luaţi în considerare productivitatea

Fiabilitate garantată

Angajaţii dvs. îşi doresc să profite la maxim de vizitele la birou, aşa că este extrem de important să asiguraţi durata maximă de funcţionare şi să garantaţi că dispozitivele funcţionează atunci când trebuie. Cu o experienţă îndelungată în domeniul imprimării, putem oferi tehnologie premiată, concepută pentru a reduce la minimum problemele şi a menţine tehnologia în funcţiune. Fiind partenerul dvs. de încredere, vă putem oferi şi asistenţa şi serviciile de care aveţi nevoie pentru a gestiona în mod eficient orice probleme pe care le întâmpinaţi.

Producţie de birou rapidă, zilnic

Pentru spaţiul dvs. de lucru partajat, imprimanta noastră din seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 oferă scanare de ultimă generaţie şi viteze de imprimare cu care să vă menţineţi activităţile cât mai productive posibil. Cu o viteză de până la 70 ppm pentru imprimare şi 270 ipm pentru scanare, seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 oferă angajaţilor dvs. producţie rapidă şi eficientă. Dispozitivul poate scana eficient suporturi combinate, ajutându-vă angajaţii să scaneze în lot chiar mai rapid.

Funcţiile software-ului inteligent, inclusiv formatele reutilzabile şi denumirea automată a fişierelor din datele codurilor de bare elimină necesitatea de a efectua manual denumirea, procesarea şi partajarea documentelor cu colegii. Cu mai puţini angajaţi la birou, este posibil ca echipamentele esenţiale să fie folosite mai rar, ceea ce înseamnă că dispozitivele vor trece mai frecvent la modul inactiv. Pentru a evita ca angajaţii să aştepte lângă dispozitiv, am conceput o funcţie de revenire din modul inactiv, care oferă o pornire rapidă în 4 secunde şi pornire după alimentare în 6 secunde.

Eliminarea intermediarului pentru imprimarea creativă

Dacă vă confruntaţi cu un termen limită strâns pentru a pregăti documentele pentru întâlnirea cu un client sau o prezentare pentru un eveniment, externalizarea necesităţilor de imprimare poate constitui un alt motiv de îngrijorare şi întârziere. Posibilitatea de a imprima la nivel intern documente de înaltă calitate vă va permite să economisiţi timp preţios şi să fiţi mai bine pregătit. Oferim o gamă de dispozitive de imprimare care vă ajută să vă îndepliniţi nevoile de imprimare zilnice, cu posibilitatea de a produce la nivel intern imprimate de calitate profesională.

Cel mai recent produs pe care l-am lansat, din seria imagePRESS C170, oferă tot ce este mai bun din cele două universuri. Este echipată cu tehnologia necesară pentru a asigura o producţie de birou zilnică rapidă şi eficientă, oferind totodată posibilitatea de a crea formate mai creative. Acest dispozitiv vă permite să acoperiţi lipsurile, extinzându-vă capacităţile de imprimare, evitând în acelaşi timp întârzierile cauzate de imprimarea unui contractant terţ. Compania dvs. va economisi bani şi, în plus, utilizatorii vor produce eficient materiale pe cont propriu, la o singură vizită la birou.

La Canon, ne dorim să vă echipăm cu tehnologia cu care să vă finalizaţi lucrările cât mai eficient posibil, motiv pentru care ne-am creat acest portofoliu pentru a vă ajuta să economisiţi timp în întregul proces. Ştim că micile întârzieri se pot acumula şi de aceea ne concentrăm şi pe detalii, inclusiv conceperea unor tehnologii de scanare şi imprimare care să elimine sarcinile manuale, să crească eficienţa şi să le uşureze munca echipelor dvs.

Descoperiţi cum seria imageRUNNER ADVANCE DX C5800 oferă productivitate de încredere pentru spaţiul dvs. de lucru partajat.

Sau aflaţi cum seria imagePRESS C170 vă poate ajuta să produceţi eficient materiale imprimate profesionale la nivel intern.

Produse şi soluţii conexe

Exploraţi mai departe

Nu sunteţi sigur de ce produs aveţi nevoie pentru compania dvs.?