Decoraţiuni digitale: pline de potenţial

Descoperiţi modul în care imprimarea digitală deschide noi oportunităţi în materie de decoraţiuni

Descărcaţi ghidul

A table set with two wine glasses flanked by two red chairs in front of digitally printed wallpaper showing a cityscape

Profitaţi de oportunităţile în materie de decoraţiuni

Decoraţiunile interioare imprimate digital transformă spaţiile în care trăim. De la imprimatele de lux pentru hoteluri şi pereţii despărţitori din sticlă imprimată pentru birouri până la frescele fotografice pentru magazine şi tapetul personalizat pentru locuinţe, aplicaţiile de decoraţiuni interioare se numără printre cele mai creative şi captivante elemente din sectorul imprimării industriale, aflat în dezvoltare rapidă.

Având în vedere cererea ridicată de grafică interioară pentru diverse tipuri de spaţii, piaţa decoraţiunilor constituie o sursă considerabilă de venit pentru mulţi furnizori de servicii de imprimare. Unii dintre aceştia produc deja o varietate de aplicaţii de decoraţiuni, identificându-le ca direcţii de dezvoltare pentru companiile lor, în timp ce alţii recunosc oportunitatea şi sunt dornici să pătrundă pe această piaţă.

Infograficul Canon este un element însoţitor pentru ghidul nostru Think Décor. Acesta explorează tendinţele care determină dezvoltarea în industria decoraţiunilor, sectoarele în care cererea de decoraţiuni este deosebit de ridicată, precum şi modul în care cea mai recentă tehnologie de imprimare digitală poate ajuta companiile de imprimare să profite de avantaje.

Infografic: oportunitatea pentru decoraţiuni

Indiferent de suprafaţă, indiferent de configuraţie, imprimarea asigură un efect uimitor

Vizualizaţi infograficul

Infographic icon
A green chair in front of digitally printed green wallpaper

Tendinţe globale şi capacităţi revoluţionare

71 % dintre consumatori sunt pregătiţi să plătească pentru personalizare¹. Deoarece se estimează că piaţa globală a decoraţiunilor interioare va ajunge la valoarea de 644 de miliarde de dolari până în 2020², sunteţi gata pentru revoluţia imprimării digitale?

¹ „Making it personal” – Deloitte, 2015

² „Home Decor Market by Product - Global Opportunity Analysis and Industry Forecast 2014-2020” – Allied Market Research, 2015

Soluţii conexe

Exploraţi mai departe

Aflaţi cum tehnologia de imprimare digitală de la Canon vă poate ajuta să găsiţi noi surse de venit

Contactaţi-ne