Be story ready for the school year ahead
alt text goes here

Pregătește-te pentru poveștile

noului an şcolar!

A sosit din nou acel moment al anului plin de emoții! Începe școala, iar noi suntem alături de tine şi de copilul tău pentru a avea un start excelent.
Am pregătit câteva sfaturi referitoare la cum se poate pregăti copilul tău şi cum poate avea un an nou şcolar de succes!

Pregătirile pentru şcoală pot fi distractive!

Faceţi împreună o listă cu rechizitele necesare şi mergeţi la cumpărături, implicând astfel copilul în activităţile pregătitoare. Pe lângă rechizitele de care are nevoie, asigură-te ca printre achiziții să se regăsească și o imprimantă. Ea va fi utilă atunci când veţi dori să imprimaţi noul orar al copilului pentru a-l pune pe frigider sau pentru rezolvarea temelor. Fie că veți utiliza imprimanta pentru a printa desene pe care apoi să le coloraţi împreună, fie pentru a imprima diverse lecturi sau proiecte, imagini, jocuri - copiii vor fi pregătiţi pentru orice provocare!

Back to school promotion

Decoraţi şi vă distraţi!

Acum că aveţi o imprimantă Canon, puteţi să decoraţi camera copiilor cu imaginile lor preferate şi îi puteţi învăţa chiar pe ei cum să folosească imprimanta. Copiilor le va fi foarte simplu să îşi imprime singuri fotografiile sau diverse proiecte pentru şcoală, iar acest avantaj va face anul şcolar mult mai distractiv.

Decorate for fun

Promoţia Canon Back to School

O dată cu achiziția oricărei imprimante PIXMA din promoție vei primi cadou un rucsac pentru ca tu și copilul tău să fiți pregătiți pentru noul an școlar!

Promoţie valabilă începând cu data de: 1 Septembrie 2018

Un nou an şcolar cât mai distractiv!

Termeni şi condiţii

Back to school promotion

TS5050

Imprimare, copiere şi scanare color la preţuri avantajoase, din confortul casei voastre!

  • Scanaţi, copiaţi şi imprimaţi rapid cu ajutorul panoului frontal care se reglează uşor şi al afişajului LCD de 7,5 cm
  • Imprimaţi toate momentele preferate de pe aparatele voastre foto cu Wi-Fi sau folosind slotul integrat pentru carduri SD
  • Imprimaţi fiecare fotografie în detalii superbe, datorită capului de imprimare FINE cu jet de cerneală şi celor 5 cartuşe separate de cerneală

ORGANIZATORUL ŞI PARTICIPANŢII 

1. Organizatorul este Canon CEE GmbH, Address Oberlaaer Str. 233, 1100 Wien, Austria , numit “Organizatorul”

2. Toate persoanele înscrise (“Participanţii”) trebuie să aibă reşedinţa în România şi să aibă 18 ani.

3. Angajaţii Organizatorului, companiile subsidiare ale acestuia, rudele acestora, agenţii sau alte părţi implicate direct în prezenta promoţie şi în sponsorizare nu sunt eligibili pentru participare la prezenta promoţie.

4. Prin achiziţionarea produsului Canon care face obiectul prezentei proomoţii, se consideră că toţi participanţii au fost de acord cu Termenii şi condiţiile prezentei, cu excepţia cazurilor în care sunt făcute alte precizări prin intermediul unei notificări scrise.

5. Achiziţiile efectuate după data de terminare a promoţiei 15 Octombrie 2018 nu vor fi eligibile pentru participarea la prezenta promoţie;

6. Promoţie valabilă în limita stoculurilor disponibile;

7. Prezenta promoţie nu este transferabilă şi nu vor exista rambursări sub formă de numerar sau credit în cadrul acesteia.

DATE PERSONALE 

8. Canon Europa N.V., 59 Bovenkerkerweg, 1185 XB reprezintă Controlorul de Date în scopul aplicării Regulametului General de Protecţie a Datelor cu privire la oricare date cu caracter personal furnizate de către Participanţi. Datele cu caracter personal oferite sunt păstrate în siguranţă şi pot fi transferate pe un server securizat în afara zonei EEA.

9. Datele personale colectate de la Participanţi fac obiectul Politicii de Confidenţialitate adoptată de Organizator.

NOTĂ 

10. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a descalifica participările incomplete sau ilizibile, sau care nu întrunesc în vreun fel condiţiile mai sus menţionate.

11. Canon îşi rezervă dreptul de a refuza să furnizeze produsul care face obiectul prezentei promoţii în cazul în care consideră că a avut loc un abuz sau o încălcare a termenilor şi condiţiilor prezentei promoţii.

12. Organizatorul nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pierdere, deteriorare sau vătămare de orice natură, cauzată în orice fel şi suferită de orice Participant la prezenta Promoţie. Totuși, regulile din acest document nu vor exclude sau nu vor limita răspunderea Organizatorului în cazul vătămării sau al decesul, cauzate de neglijența dovedită a angajaților sau agenților Organizatorului.

13. În eventualitatea unei dispute referitoare la interpretarea sau implementarea regulilor cu privire la oricare aspect legat de promoţie, decizia Administratorilor Organizatorilor este finală şi nu va fi contestată.

14. Termenii şi condiţiile prezentei precum şi oricare conflicte provocate de sau în legătură cu acestea vor fi exclusiv reglementate de şi interpretate în conformitate cu legislaţia din România şi vor fi rezolvate non-exclusiv de către instanţele competente din România.