WHEN SCHOOL AND FUN GO SIDE BY SIDE
alt text goes here

CÂND ŞCOALA ŞI DISTRACŢIA

MERG ÎMPREUNĂ

Începe noul an şcolar în forță! Pentru că se apropie începutul noului an şcolar, dorim te ajutăm ca pregătirea alături de copilul tău să fie distractivă.
Te invităm să descoperi produse uimitoare şi sfaturi utile care vor face pregătirea pentru şcoală o experienţă unică pentru tine şi copilul tău!

Pregătirile pentru şcoală sunt distractive!

Pregătirea pentru începutul anului şcolar poate însemna mult mai mult decât simpla cumpărare a unor rechizite. La următoare vizită la magazin, cumpără o imprimantă Canon pe care o vei folosi împreună cu copilul tău pe parcursul anului şcolar pentru a face diverse creaţii. O poți folosi imediat pentru a crea un orar personalizat sau un album cu decoraţiuni, astfel vă puteți bucura de un început de an şcolar excelent. Apoi continuă să foloseşti imprimanta în timpul anului şcolar pentru a imprima machete, pe care apoi să le coloraţi, pentru a imprima diverse lecturi sau proiecte, imagini, jocuri - imprimantele Canon sunt pregătite pentru orice temă!

Getting ready for school is fun!

PROMOȚIE

Revendicați-vă cadoul în magazinele partenere la achiziționarea unei imprimante selectate, între 01.09.2019 și 15.10.2019. Aflați mai multe despre produsele selectate din Termeni și condiții sau cereți mai multe detalii în magazin.

Termeni şi condiţii

Back to school promotion

 LISTA DE PRODUSE INCLUSE ÎN PROMOŢIE

 Produs  Valoare adăugată
 PIXMA G1411
 PIXMA G2411
 PIXMA G3411
 PIXMA G4411
 Set extra recipiente cerneala,
 cerneala pe bază de coloranţi de înaltă calitate color.

Urmăriţi-ne pe reţelele de socializare pentru a primi informaţii în timp real!

Facebook

Instagram

 Promoţia Canon Back to School 2019

ORGANIZATORUL ŞI PARTICIPANŢII 

1. Organizatorul este Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Vienna, Austria („Organizator“).

2. Toate persoanele înscrise (“Participanţii”) trebuie să aibă reşedinţa în România şi să aibă 18 ani.

3. Angajaţii Organizatorului, companiile subsidiare ale acestuia, rudele acestora, agenţii sau alte părţi implicate direct în prezenta promoţie şi în sponsorizare nu sunt eligibili pentru participare la prezenta promoţie.

4. Prin achiziţionarea produsului Canon care face obiectul prezentei proomoţii, se consideră că toţi participanţii au fost de acord cu Termenii şi condiţiile prezentei, cu excepţia cazurilor în care sunt făcute alte precizări prin intermediul unei notificări scrise.

5. Achiziţiile efectuate după data de terminare a promoţiei 15 octombrie nu vor fi eligibile pentru participarea la prezenta promoţie;

6. Promoţie valabilă în perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2019în limita stocurilor disponibile.

7. Prezenta promoţie nu este transferabilă şi nu vor exista rambursări sub formă de numerar sau credit în cadrul acesteia.

NOTĂ 

8. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a descalifica participările incomplete sau ilizibile, sau care nu întrunesc în vreun fel condiţiile mai sus menţionate.

9. Canon îşi rezervă dreptul de a refuza să furnizeze produsul care face obiectul prezentei promoţii în cazul în care consideră că a avut loc un abuz sau o încălcare a termenilor şi condiţiilor prezentei promoţii.

10. Organizatorul nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pierdere, deteriorare sau vătămare de orice natură, cauzată în orice fel şi suferită de orice Participant la prezenta Promoţie.

11. În eventualitatea unei dispute referitoare la interpretarea sau implementarea regulilor cu privire la oricare aspect legat de promoţie, decizia Administratorilor Organizatorilor este finală şi nu va fi contestată.

12. Termenii şi condiţiile prezentei precum şi oricare conflicte provocate de sau în legătură cu acestea vor fi exclusiv reglementate de şi interpretate în conformitate cu legislaţia din Austria şi vor răspunde non-exclusiv în faţa instanţelor competente din Austria.