Scanare şi imprimare mobilă wireless

Aplicaţia Easy-PhotoPrint pentru iPhone, iPad şi iPod Touch

Canon Easy-PhotoPrint (Canon iEPP) este o aplicaţie gratuită care vă permite să imprimaţi fotografii şi să scanaţi cu uşurinţă de pe iPhone, iPod touch sau iPad pe imprimante compatibile PIXMA şi SELPHY* printr-o reţea wireless locală (Wi-Fi).

Caracteristici

• Găseşte automat imprimante într-o reţea Wi-Fi

• Imprimă imagini de pe dispozitivele dvs. mobile

• Scanează direct către dispozitivul dvs. iPhone, iPod touch sau iPad (numai imprimante multifuncţionale PIXMA)

Cum se utilizează
Pur şi simplu descărcaţi aplicaţia Canon iEPP pe dispozitivul dvs. mobil şi atingeţi pictograma Canon iEPP pentru a începe.

* Consultaţi specificaţiile produsului pentru a determina compatibilitatea

Aplicaţia Easy-PhotoPrint vă permite să selectaţi una sau mai multe fotografii JPEG şi să imprimaţi până la 20 de exemplare odată. Puteţi să imprimaţi cu margini sau fără margini şi puteţi alege cu uşurinţă dintr-o gamă largă de formate şi tipuri de hârtie.

1. Mergeţi la Photo Albums (Albume foto).

2. Atingeţi fotografiile pentru a le adăuga în coada de aşteptare pentru imprimare (vizibilă în colţul dreapta sus)

 

3. Mergeţi la coada de aşteptare pentru imprimare, confirmaţi setările şi atingeţi Print (Imprimare). 4. Va apărea o pagină cu desfăşurarea imprimării.

Realizaţi şi imprimaţi o fotografie

Porniţi camera direct din aplicaţia Canon iEPP şi imprimaţi instantaneu fotografiile captate.1. Mergeţi la Camera (Camera foto) 2. Realizaţi-vă fotografia.

 

 

3. Previzualizaţi imaginea, atingeţi Use (Utilizare) pentru a imprima sau Retake (Recaptare) pentru a capta din nou. 4. Confirmaţi setările şi atingeţi Print (Imprimare).

Scanaţi un document sau o fotografie (numai imprimante multifuncţionale PIXMA)

Scanaţi de pe o imprimantă Canon multifuncţională compatibilă şi salvaţi fotografia sau documentul pe iPhone, iPod touch sau iPad ca fişier PDF sau JPEG.


1. Mergeţi la Scan Settings (Setări de scanare) 2. Confirmaţi setările şi selectaţi Scan (Scanare).

 


3. Vizualizaţi rezultatul scanării şi treceţi la pasul următor. 4. Puteţi trimite prin e-mail sau puteţi salva datele în format JPEG sau PDF.

Puteţi trimite documentele sau fotografiile scanate (fişiere PDF sau JPG) pentru imprimare.

1. Mergeţi la Scanned Items (Elemente scanate) 2. Selectaţi documentul de imprimat.

 

3. Atingeţi Print (Imprimare). 4. Va apărea o pagină cu desfăşurarea imprimării.

Pentru a imprima un fişier PDF (care nu a fost scanat cu iEPP), trebuie mai întâi să vizualizaţi fişierul cu ajutorul unei aplicaţii cu vizualizator PDF şi apoi să îl treceţi în aplicaţia iEPP.


1. Examinaţi fişierul PDF şi selectaţi Print (Imprimare) 2. Confirmaţi setările şi atingeţi Print (Imprimare). Va apărea o pagină cu desfăşurarea imprimării.

Easy-PhotoPrint pentru iPad

Aplicaţia Canon iEPP pentru iPad are aceleaşi funcţii ca şi pentru iPhone şi iPod Touch, însă butoanele Photo Albums (Albume foto), Scanned Items (Elemente scanate), Print Settings (Setări de imprimare) şi Print (Imprimare) sunt toate disponibile dintr-o privire. În plus, pentru uşurinţa utilizării, orientarea ecranului se roteşte automat cu iPad-ul.