Culori fidele, imprimate la perfecţie

Cu noul sistem de 8 cerneluri pe bază de coloranţi disponibil pe Canon PIXMA PRO-200 şi reproducerea constant excelentă, ceea ce vedeţi prin obiectiv prinde viaţă pe pagină.

Îndrăzneală şi culoare

Fotografa culinară Natasha Alipour-Faridani, stabilită în Londra, realizează imagini cu impact puternic. Pline cu culori iridescente şi îmbătătoare şi învăluite în lumină, este clar că saturaţia şi contrastul reprezintă o parte esenţială a practicii sale fotografice. Indiferent de subiect, fundal sau sursa de lumină, este important să ştiţi că ceea ce surprindeţi prin obiectiv şi ulterior editaţi în camera obscură digitală va deveni lucrarea dvs. după imprimare. Unele imprimante dezamăgesc fotografii, nereuşind să redea intensitatea unor nuanţe frapante de albastru, a unor tonuri intense de negru sau a unor nuanţe remarcabile de roşu. Canon PIXMA PRO-200 are un însă atu.

Fotograf care examinează diverse formate de imprimări color vii realizate cu PIXMA PRO-200

Magia cifrei opt

Această imprimantă se axează pe culori. Sistemul său superior de 8 cerneluri pe bază de coloranţi oferă o gamă cromatică extinsă, ceea ce asigură fotografii de înaltă calitate, îmbogăţite cu o varietate de tonuri şi nuanţe. De asemenea, cerneala gri şi cea gri deschis facilitează totodată imprimarea alb-negru. De îndată ce a început să o folosească, Alipour-Faridani a rămas impresionată de reproducerea excepţională a culorilor oferită de Canon PIXMA PRO-200. „A fost minunat să văd cum mi-a gestionat lucrările” a spus, „şi m-a făcut să simt că aş putea trece la un nivel superior şi să fiu cu adevărat mai îndrăzneaţă cu culorile.”

„Sistemul de opt cerneluri pe bază de coloranţi menţine cu adevărat intensitatea culorilor.”

Fotograf care examinează diverse fotografii de înaltă calitate cu o gamă largă de tonuri şi nuanţe, realizate cu PIXMA PRO-200

Articole conexe

  • PIXMA PRO-200

    Imprimarea versatilă este acum mai uşoară

    Această soluţie mică şi compactă oferă opţiuni de imprimare impresionante şi include software simplu, uşor de utilizat, aşa că aveţi mai mult spaţiu pe birou, precum şi spaţiu pentru a vă exprima viziunea creativă.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – imprimare fără margini în format mare

    Descoperiţi imprimarea de fotografii mari fără margini cu Canon PIXMA PRO-200. Aflaţi mai multe despre funcţiile sale, cum ar fi imprimarea panoramică şi manevrarea versatilă a suporturilor.