Imprimarea versatilă este acum mai uşoară

Această soluţie mică şi compactă oferă opţiuni de imprimare impresionante şi include software simplu, uşor de utilizat, aşa că aveţi mai mult spaţiu pe birou, precum şi spaţiu pentru a vă exprima viziunea creativă.

Alegeţi hârtia potrivită pentru fotografie

Dacă doriţi imprimare A3+ fără să renunţaţi la tot spaţiul de pe birou în favoarea tehnologiei, Canon PIXMA PRO-200 este soluţia potrivită. „Încape foarte bine pe masa din studioul meu”, spune fotografa culinară Natasha Alipour-Faridani, stabilită în Londra „şi, de asemenea, dacă trebuie să o iau cu mine pe teren, este compactă şi are o greutate redusă, fiind astfel potrivită şi pentru călătorii”. „Versatilitatea este înscrisă în ADN-ul Canon PIXMA PRO-200 – mai ales când este vorba de formatele de hârtie. Cu trei opţiuni de alimentare cu hârtie şi materiale A3+ imprimate în doar 90 de secunde, aveţi libertatea şi eficienţa de a imprima în format mare (sau mic) acasă. Iar cu funcţia de corectare automată a înclinării hârtiei, puteţi spune adio erorilor de tipar şi de aliniere.

Fotografă care imprimă o imagine viu colorată cu PIXMA Pro-200 pe hârtia dorită

Tehnologie care vă uşurează munca

Când trebuie să vă imprimaţi fotografia, software-ul Professional Print and Layout de la Canon rezolvă totul. Inclus cu Canon PIXMA PRO-200, vă permite să alegeţi hârtia perfectă pentru proiectul dvs., să selectaţi formatul şi să exploraţi diverse profiluri de culoare înainte de a imprima. „Este cu adevărat rapidă şi uşor de utilizat”, spune Alipour-Faridani. „Pot face mai multe încercări, dar ştiu că nu-mi va încetini procesul de editare”. Experimentaţi după bunul plac şi urmăriţi toate acţiunile pe ecranul LCD de 3 inchi, pentru imprimare perfectă la îndemâna dvs.

„Pot face mai multe încercări, însă ştiu că nu-mi va încetini procesul de editare.”

Postul de lucru al unui fotograf cu operaţii de editare şi imprimare a fotografiilor în curs

Articole conexe

  • PIXMA PRO-200

    Culori fidele, imprimate la perfecţie

    Cu noul sistem de 8 cerneluri pe bază de coloranţi disponibil pe Canon PIXMA PRO-200 şi reproducerea constant excelentă, ceea ce vedeţi prin obiectiv prinde viaţă pe pagină.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – imprimare fără margini în format mare

    Descoperiţi imprimarea de fotografii mari fără margini cu Canon PIXMA PRO-200. Aflaţi mai multe despre funcţiile sale, cum ar fi imprimarea panoramică şi manevrarea versatilă a suporturilor.