Gândiţi la scală mare, imprimaţi în format şi mai mare

Cu Canon PIXMA PRO-200, dimensiunile nu sunt o problemă. Încercaţi imprimarea A3+ şi fără margini, care vă permite să vă folosiţi la maximum creativitatea.

O experienţă unitară cu Canon

„De la aparatul foto la imprimantă, totul cu Canon”, a spus fotografa culinară Natasha Alipour-Faridani, stabilită în Londra. Lucrările sale comerciale pline de viaţă, ce surprind imagini superbe şi apetisante cu preparate culinare şi băuturi, îi dezvăluie fluxul impecabil de la aparatul foto Canon la imprimantă şi până la hârtie. Iar imprimanta de studio pe care a ales-o este Canon PIXMA PRO-200. Mulţumită gestionării versatile a suporturilor, inclusiv a hârtiei lucioase şi de artă, precum şi formatelor de imprimare personalizabile până la A3+, există o multitudine de opţiuni care îi susţin creativitatea debordantă – şi creativitatea oricărui fotograf.

Fotograf inspectând o fotografie color de la PIXMA PRO-200

Imprimări mari, fără margini, gata de afişat

Pentru orice fotograf, fie în devenire, fie profesionist, este revelator să îşi vadă lucrările imprimate. Aşa cum a spus Alipour-Faridani: „Este ceva cu adevărat special să îţi vezi fotografia imprimantă, mai ales dacă o înrămezi şi ai timp să o agăţi pe perete şi să o priveşti.” Cu Canon PIXMA PRO-200, puteţi imprima până la formatul A3+ sau în modul panoramic, ceea ce vă oferă control deplin pentru producerea unor fotografii perfecte. Iar mulţumită imprimării fără margini, nu trebuie să irosiţi timp decupând imaginile ulterior. Sunt gata de înrămat, direct din imprimantă.

„De la aparatul foto la imprimantă, totul cu Canon.”

Fotograf care imprimă şi fotografii color mari şi fără margini de la PIXMA PRO-200 afişate pe perete

Articole conexe

  • PIXMA PRO-200

    Imprimarea versatilă este acum mai uşoară

    Această soluţie mică şi compactă oferă opţiuni de imprimare impresionante şi include software simplu, uşor de utilizat, aşa că aveţi mai mult spaţiu pe birou, precum şi spaţiu pentru a vă exprima viziunea creativă.

  • PIXMA PRO-200

    Culori fidele, imprimate la perfecţie

    Cu noul sistem de 8 cerneluri pe bază de coloranţi disponibil pe Canon PIXMA PRO-200 şi reproducerea constant excelentă, ceea ce vedeţi prin obiectiv prinde viaţă pe pagină.