Canon MAXIFY MB5350

MAXIFY MB5350

Multifuncţională puternică, pentru mediile aparţinând întreprinderilor mici, dar cu cel mai ridicat nivel de exigenţă. Dispune de funcţii precum imprimarea şi scanarea faţă-verso, o capacitate maximă de 500 de coli, butoane de control şi conectivitate smartphone şi cloud.

MAXIFY MB5350

Beneficii

 • Multifuncţional productiv pentru birourile mici, dar ocupate, cu funcţii de imprimare, copiere, scanare şi fax
 • Nu mai este necesar să aşteptaţi imprimarea documentelor graţie Quick First Print plus 15 pagini color/minut şi 23 de pagini monocrom/minut
 • Conexiune Wi-Fi şi Ethernet: imprimaţi de pe şi scanaţi pe PC-uri, smartphone-uri, tablete şi în servicii cloud
 • Alimentator automat faţă-verso pentru 50 de coli cu o singură trecere încorporat şi două casete de hârtie pentru 250 de coli
 • Imprimaţi până la 2.500 de pagini monocrom şi 1.500 de pagini color cu cartuşele de cerneală XL, care pot fi înlocuite individual.

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon MAXIFY MB5350

Multifuncţional puternic pentru birourile mici


Fiţi productivi şi rămâneţi conectat mulţumită acestui multifuncţional robust şi rapid, conceput pentru birourile mici cu cerinţe ridicate, cu volume de imprimare lunare cuprinse între 250 şi 1.500 de pagini. Cu Wi-Fi şi conectivitate Ethernet, precum şi cu o calitate profesională a imprimării şi butoane de control pentru o utilizare cât mai simplă, aceasta este partenerul perfect la birou.

Imprimarea documentelor la viteză ridicată


Nu veţi mai aştepta niciodată imprimarea documentelor comerciale. Vitezele ridicate de imprimare a documentelor A4 ISO de 23 ipm monocrom şi de 15 ipm color sunt combinate cu un timp de imprimare a primului material aproximativ la fel de rapid, de circa 7 secunde.

Calitate profesională


Cernelurile Dual Resistant High Density vă ajută să obţineţi text clar, în culori vii. Aceste cerneluri pe bază de pigmenţi sunt uimitor de rezistente, aşadar nu se vor decolora în timp; în plus,sunt rezistente la markere şi la frecare, fiind astfel perfecte pentru documentele profsionale de calitate superioară.

Eficientizarea costurilor


Imprimaţi până la 2.500 de pagini A4 monocrom şi 1.500 de pagini A4 color cu cartuşele de cerneală XL. Cartuşele de cerneală care pot fi înlocuite individual asigură productivitate maximă, cu un minimum de risipă. Ca opţiune, pachetul multiplu cu 4 culori conţine un set complet de cerneluri de înlocuire pentru rezultate şi mai economice.

Productivitate sporită, atunci când este necesar.


Simplificaţi toate sarcinile, inclusiv scanarea şi copierea documentelor cu mai multe pagini, graţie celor două casete de 250 de coli, alimentatorului automat faţă-verso pentru 50 de coli cu o singură trecere încorporat şi ecranului tactil color, de mari dimensiuni. Imprimarea simplă faţă-verso este disponibilă şi pentru un grad sporit de profesionalism şi un consum redus de hârtie.

Conectivitate


Cu MAXIFY Cloud Link, puteţi imprima din servicii cloud cunoscute precum Evernote, Dropbox sau Google Drive direct de pe ecranul imprimantei sau de pe un smartphone, folosind aplicaţia MAXIFY Printing Solutions. Sunt acceptate şi funcţiile Scanare în e-mail, Scanare în cloud şi Apple AirPrint.

Premii

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon MAXIFY MB5350, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Quick 1st Print

Imprimare a primului material în 7 sec

Single Pass 2-sided Scan

Poate scana ambele feţe ale unui document

50-sheet 2-sided ADF

Copiere automată mai multe pagini

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Imprimaţi wireless şi partajaţi

500 Sheet Capacity

Manevrare productivă a hârtiei

Touch Screen

Ecran tactil de 7,5 cm uşor de utilizat

Scan to Cloud

Încărcarea documentelor prin servicii cloud*

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

 • MAXIFY MB5350
 • Cablu de alimentare
 • Rezervoare de cerneală la instalare
 • CD de instalare, CD de instalare pentru Windows (drivere MAC disponibile online)
 • Manuale
 • Cablu pentru linia telefonică/de fax