MAXIFY MB2350

Multifuncţională rapidă şi productivă, care oferă imprimare color la calitate profesională pentru biroul de acasă. Dispune de conexiune Wi-Fi şi Ethernet, de comenzi pentru ecranul tactil, precum şi de conectivitate smartphone şi cloud.

MB2350_Detail

Beneficii

 • Multifuncţională rapidă pentru mediul dinamic de lucru de acasă, cu funcţii de imprimare, copiere, scanare şi fax
 • Nu mai este necesar să aşteptaţi imprimarea documentelor graţie Quick First Print plus 15 pagini color/minut şi 23 de pagini monocrom/minut
 • Conexiune Wi-Fi şi Ethernet: imprimaţi de pe şi scanaţi pe PC-uri, smartphone-uri, tablete şi în servicii de tip cloud
 • Alimentator automat de documente pentru 50 de coli încorporat şi capacitate maximă a hârtiei de 500 de coli
 • Imprimaţi până la 1.200 de pagini monocrom şi 900 de pagini color cu cartuşele de cerneală XL, care pot fi înlocuite individual.

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon MAXIFY MB2350

Multifuncţională pentru birourile de acasă


Mediile de lucru de acasă solicită adesea productivitate şi flexibilitate dintr-un spaţiu de dimensiuni reduse, ceea ce poate asigura această multifuncţională profesională cu jet de cerneală. Cu conectivitate wireless şi Ethernet, o calitate profesională a imprimării şi funcţii de copiere, scanare şi fax, aceasta are un volum de imprimare lunar recomandat, cuprins între 200 şi 1.000 de pagini.

Imprimare de mare viteză a documentelor


Nu veţi mai aştepta niciodată imprimarea documentelor dvs. de lucru. Vitezele ridicate de imprimare a documentelor A4 ISO de 23 ipm monocrom şi de 15 ipm color sunt combinate cu un timp de imprimare a primului material aproximativ la fel de rapid, de circa 7 secunde.

Calitate profesională


Cernelurile Dual Resistant High Density vă ajută să obţineţi text clar, în culori vii. Aceste cerneluri pe bază de pigmenți sunt uimitor de rezistente, aşadar, nu se vor decolora de-a lungul timpului; în plus, deţin şi marker suplimentar şi rezistenţă la fricţiune, fiind astfel perfecte pentru documentele de lucru de calitate superioară.

Eficientizarea costurilor


Imprimaţi până la 1.200 de pagini A4 monocrom şi 900 de pagini A4 color cu cartuşele de cerneală XL. Cartuşele de cerneală care pot fi înlocuite individual asigură productivitate maximă, cu un minimum de risipă. Ca opţiune, pachetul multiplu cu 4 culori conţine un set complet de cerneluri de înlocuire pentru rezultate şi mai economice.

Productivitate pe care vă puteţi baza


Simplificaţi toate sarcinile, inclusiv scanarea şi copierea documentelor cu mai multe pagini, graţie celor două casete de 250 de coli, alimentatorului automat pentru 50 de coli încorporat şi ecranului tactil color, de mari dimensiuni. Imprimarea simplă faţă-verso este disponibilă şi pentru un grad sporit de profesionalism şi un consum redus de hârtie.

Conectivitate


Cu MAXIFY Cloud Link, puteţi imprima din şi scana în serviciile cunoscute de tip cloud cum ar fi Evernote, Dropbox, OneDrive sau Google Drive direct de pe ecranul imprimantei sau de pe un smartphone, folosind aplicaţia MAXIFY Printing Solutions. Sunt acceptate şi funcţiile Scanare în e-mail, Apple AirPrint şi Google Cloud Print.*

*Scanarea în cloud şi e-mail este disponibilă numai pentru utilizatorii de cerneală Canon originală.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon MAXIFY MB2350, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Quick 1st Print

Imprimare a primului material în 7 sec

50-sheet ADF

Copiere automată mai multe pagini

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Imprimaţi wireless şi partajaţi

500 Sheet Capacity

Manevrare productivă a hârtiei

Scan to Cloud

Încărcarea documentelor prin servicii cloud*

Touch Screen

Ecran tactil de 7,5 cm uşor de utilizat

Scan to USB Memory

Scanare în memorie USB

Tablet and smartphone ready

Compatibilitate cu tablete şi smartphone-uri

 • MAXIFY MB2350
 • Cablu de alimentare
 • Rezervoare de cerneală la instalare
 • CD de instalare pentru Windows (drivere MAC disponibile online)
 • Manuale
 • Cablu pentru linia telefonică/de fax