RF 85mm F1.2L USM DS
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Mergeţi dincolo de detalii şi surprindeţi spiritul real al subiectului cu ajutorul unui obiectiv care oferă performanţe şi fiabilitate excepţionale plus un strat optic special pentru a duce efectul bokeh la cu totul alt nivel.

Galerie

Claritate cu stil – pentru portrete care contează cu adevărat

Definiţi-vă şi perfecţionaţi-vă perspectiva creativă cu acest obiectiv specializat din seria L, ce oferă claritate incredibilă, focalizare automată de înaltă performanţă, calitate renumită a construcţie şi un nou strat DS pentru un efect bokeh uniform perfect.

Consultaţi specificaţiile complete

Features & Benefits

Un obiectiv perfect pentru...

Great for portraits

Excelent pentru portrete

Cu distanţa sa focală de 85 mm, acesta este obiectivul ideal pentru portrete măgulitoare, ce produce rezultate elegante şi detaliate, cu o perspectivă plăcută şi fără pic de distorsiune.

Superb bokeh with stunning optical precision

Efect bokeh superb, cu precizie optică uimitoare

Oferind efectul bokeh suprem mulţumită stratului DS unic de la Canon, precum şi deschiderii diafragmei de F1.2 cu 9 lamele, obiectivul oferă performanţe excelente la capturarea imaginilor creative.

Advanced lens elements and coatings

Elemente şi straturi protectoare avansate ale obiectivului

Obiectivul utilizează un sistemul optic special cu refracţie pe spectrul de albastru (BR), care elimină aberaţiile de culoare, iar un element asferic şlefuit şi stratul de protecţie ASC împiedică petele de lumină şi efectele de dedublare a imaginii.

Diferenţa adusă de uniformizarea defocalizării

RF 85mm F1.2L USM DS este un obiectiv unic, de înaltă performanţă, care oferă o combinaţie de efect bokeh de fundal nefocalizat deosebit de uniform şi deschidere foarte rapidă a diafragmei pentru a produce portrete uimitoare.

Claritate cu stil

Treceţi dincolo de detalii şi surprindeţi adevăratul spirit al unui subiect cu un obiectiv care oferă performanţă şi fiabilitate excepţionale. Vedeţi cum funcţionează stratul DS nu doar la lumină redusă, cu cel mai uniform efect bokeh atunci când fundalul are potenţial creativ.

Cum funcţionează stratul de acoperire DS

Stratul DS (uniformizarea defocalizării) de la Canon produce un efect de defocalizare delicat şi unic, în cadrul căruia un contur care iniţial era clar într-o imagine defocalizată, este estompat suplimentar, la un nivel excepţional de uniformizare. Canon a obţinut acest efect utilizând acelaşi sistem optic ca pentru RF 85mm F1.2L USM şi utilizând tehnologia de depunere a vaporilor pentru a ţine sub control cantitatea de lumină care trece prin obiectiv.

Fast USM motor and Lens Control Ring

Motor USM rapid şi inel de control al obiectivului

Datorită vitezei mari a monturii RF, RF 85mm F1.2L USM focalizează rapid pe subiect, în timp ce inelul de control al obiectivului asigură un control suplimentar asupra setărilor.

Puneţi-vă în practică viziunea creativă

Sistemul EOS R moşteneşte toate avantajele sistemului EOS şi are propria gamă de obiective, oferă compatibilitate completă cu elementele optice EF şi EF-S existente cu adaptoare, plus gama de bliţuri şi accesorii Speedlite.

Vizionaţi videoclipul

Specificaţii

Strat DS

Uniformizarea defocalizării are ca rezultat un efect bokeh excepţional

Sistem optic BR

Pentru control absolut asupra aberaţiilor

Elemente asferice şi UD

Pentru imagini excepţional de clare

Motor USM

Pentru funcţionare uşoară, rapidă şi aproape silenţioasă

ASC (Air Sphere Coating)

Pentru a preveni apariţia reflexiilor şi a efectelor de fantomă

Inel de control al obiectivului

Pentru control suplimentar asupra valorii ISO, deschiderii diafragmei şi a declanşatorului

Vedeţi specificaţiile complete

Specifications

Înainte de a utiliza pentru prima dată obiectivul DS

1 Pentru a utiliza acest obiectiv împreună cu EOS R sau EOS RP, este necesară o versiune compatibilă a firmware-ului. Descărcaţi cel mai recent firmware pentru aparatul foto de pe site-ul web Canon şi instalaţi-l pe aparat.

2 Deoarece factorul de transmisie a luminii la periferia obiectivului scade din cauza stratului DS, luminozitatea obiectivului la deschiderea maximă a diafragmei este cu aproximativ 1⅓ mai redusă decât f/1,2. Actualizând aparatul foto la cel mai recent firmware, controlul expunerii în modul AE va fi efectuat în mod corespunzător.

WITB

Conţinutul cutiei

Tot ce vă trebuie pentru portrete creative perfecte

RF 85mm F1.2L USM DS

Parasolar ET-89

Capac de obiectiv E-82II

Capac antipraf pentru obiectiv RF

Husă moale LP1424

În mâinile profesioniştilor...

Descoperiţi cum se descurcă RF 85mm F1.2L USM şi RF 85mm F1.2L DS USM în mâinile profesioniştilor Canon, într-o mare varietate de situaţii de fotografiere.

Citiţi toate articolele
Telephoto lens range packshots

Teleobiective

Cu un teleobiectiv puteţi surprinde acţiune sportivă, natură sălbatică şi evenimente de la distanţă, fără a interfera cu acţiunea. Exploraţi teleobiectivele Canon şi vedeţi unde vă duce creativitatea.

Aflaţi mai multe

Produse conexe