Obiective pentru EOS R

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Mergeţi dincolo de detalii şi surprindeţi spiritul real al subiectului cu ajutorul unui obiectiv care oferă performanţe şi fiabilitate excepţionale plus un strat optic special pentru a duce efectul bokeh la cu totul alt nivel.

Un obiectiv perfect pentru...

 • Portrete

  Utilizaţi focalizarea superficială şi claritatea de excepţie pentru a aduce noi detalii şi dimensiuni în portrete, mulţumită ingineriei optice formidabile, straturilor de protecţie avansate ale obiectivului şi tehnologiei monturii RF.

 • Fotografie stradală

  Menţineţi o prezenţă discretă şi păstraţi controlul când fotografiaţi pe stradă mulţumită focalizării rapide oferite de motorul USM de înaltă performanţă, care asigură fixarea rapidă a obiectivului pe un subiect, astfel încât să nu rataţi niciun moment.

 • Lumină redusă

  Continuaţi să fotografiaţi mult timp după apusul soarelui mulţumită unei deschideri ample şi rapide a diafragmei, de f/1,2, care captează fiecare detaliu cu o claritate impresionantă, pe toată suprafaţa cadrului.

Excelent pentru portrete

Cu distanţa sa focală de 85 mm, acesta este obiectivul ideal pentru portrete măgulitoare, ce produce rezultate elegante şi detaliate, cu o perspectivă plăcută şi fără pic de distorsiune.

Efect bokeh superb, cu precizie optică uimitoare

Oferind efectul bokeh suprem mulţumită stratului DS unic de la Canon, precum şi deschiderii diafragmei de F1.2 cu 9 lamele, obiectivul oferă performanţe excelente la capturarea imaginilor creative.

Elemente şi straturi protectoare avansate ale obiectivului

Obiectivul utilizează un sistemul optic special cu refracţie pe spectrul de albastru (BR), care elimină aberaţiile de culoare, iar un element asferic şlefuit şi stratul de protecţie ASC împiedică petele de lumină şi efectele de dedublare a imaginii.

Diferenţa adusă de uniformizarea defocalizării

RF 85mm F1.2L USM DS este un obiectiv unic, de înaltă performanţă, care oferă o combinaţie de efect bokeh de fundal nefocalizat deosebit de uniform şi deschidere foarte rapidă a diafragmei pentru a produce portrete uimitoare.

 • Imagine realizată cu obiectivul RF 85mm F1.2L USM

  Distanţa focală de 85 mm este ideală pentru portrete, iar cu o deschidere maximă a diafragmei puteţi obţine uşor zone luminoase nefocalizate, care apar ca discuri luminoase bine definite.

 • Imagine realizată cu obiectivul RF 85mm F1.2L DS USM

  Beneficiile efectului DS sunt cel mai uşor de observat la deschiderea maximă a diafragmei şi se reduc pe măsură ce diafragma este închisă. Zonele luminoase nefocalizate sunt redate ca discuri neclare de lumină şi sunt caracteristice obiectivului DS.

Claritate cu stil

Treceţi dincolo de detalii şi surprindeţi adevăratul spirit al unui subiect cu un obiectiv care oferă performanţă şi fiabilitate excepţionale. Vedeţi cum funcţionează stratul DS nu doar la lumină redusă, cu cel mai uniform efect bokeh atunci când fundalul are potenţial creativ.

 • Imagine realizată cu obiectivul RF 85mm F1.2L USM

  Cu obiectivul RF normal de 85 mm, zonele luminoase sunt neclare, dar păstrează totuşi un nivel de detalii care ar putea să nu fie de dorit pentru portretele delicate.

 • Imagine realizată cu obiectivul RF 85mm F1.2L USM DS

  Stratul DS cu efectul său DS este utilizat pe două elemente din locuri diferite din obiectiv, obţinând un rezultat cu defocalizare mult mai delicată şi uniformă. Acest lucru este evident în special aici, cu punctele de lumină care ies dintre crengile copacilor din spatele subiectului.

Cum funcţionează stratul de acoperire DS

Stratul DS (uniformizarea defocalizării) de la Canon produce un efect de defocalizare delicat şi unic, în cadrul căruia un contur care iniţial era clar într-o imagine defocalizată, este estompat suplimentar, la un nivel excepţional de uniformizare. Canon a obţinut acest efect utilizând acelaşi sistem optic ca pentru RF 85mm F1.2L USM şi utilizând tehnologia de depunere a vaporilor pentru a ţine sub control cantitatea de lumină care trece prin obiectiv.

 • RF 85mm F1.2L USM

  Cu o deschidere rapidă a diafragmei de F1,2, obiectivul este excelent în condiţii de luminozitate redusă, asigurând o claritate incredibilă şi facilitând exprimarea creativă cu un efect bokeh plăcut, fără a compromite calitatea imaginii.

 • RF 85mm F1.2L DS USM

  Stratul DS cu efectul său DS este utilizat pe două elemente din locuri diferite în cadrul obiectivului, obţinând un rezultat cu defocalizare delicată şi uniformă. Totuşi, acest strat determină reducerea transmiterii luminii, ceea ce are ca rezultat o valoare T de T2.2.

Motor USM rapid şi inel de control al obiectivului

Datorită vitezei mari a monturii RF, RF 85mm F1.2L USM focalizează rapid pe subiect, în timp ce inelul de control al obiectivului asigură un control suplimentar asupra setărilor.

Puneţi-vă în practică viziunea creativă

Sistemul EOS R moşteneşte toate avantajele sistemului EOS şi are propria gamă de obiective, oferă compatibilitate completă cu elementele optice EF şi EF-S existente cu adaptoare, plus gama de bliţuri şi accesorii Speedlite.

Specificaţii

 • Strat DS

  Uniformizarea defocalizării are ca rezultat un efect bokeh excepţional

 • Sistem optic BR

  Pentru control absolut asupra aberaţiilor

 • Elemente asferice şi UD

  Pentru imagini excepţional de clare

 • Motor USM

  Pentru funcţionare uşoară, rapidă şi aproape silenţioasă

 • ASC (Air Sphere Coating)

  Pentru a preveni apariţia reflexiilor şi a efectelor de fantomă

 • Inel de control al obiectivului

  Pentru control suplimentar asupra valorii ISO, deschiderii diafragmei şi a declanşatorului

Înainte de a utiliza pentru prima dată obiectivul DS

1 In order to use this lens with the EOS R or EOS RP, a compatible version of firmware is required. Download the latest camera firmware from the Canon web site and install it on your camera.


2 Since the transmittance of the lens periphery decreases due to the DS coating, brightness of the lens at maximum aperture is about 1⅓ stops darker than f/1.2. By updating the camera to the latest firmware, exposure control in AE will be performed appropriately.

Conţinutul cutiei

Tot ce vă trebuie pentru portrete creative perfecte

 • RF 85mm F1.2L USM DS

 • Parasolar ET-89

 • Capac de obiectiv E-82II

 • Capac antipraf pentru obiectiv RF

 • Husă moale LP1424

Mâini care ţin un aparat foto Canon EOS R şi un obiectiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

În mâinile profesioniştilor...

Descoperiţi cum se descurcă RF 85mm F1.2L USM şi RF 85mm F1.2L DS USM în mâinile profesioniştilor Canon, într-o mare varietate de situaţii de fotografiere.

Teleobiective

Cu un teleobiectiv puteţi surprinde acţiune sportivă, natură sălbatică şi evenimente de la distanţă, fără a interfera cu acţiunea. Exploraţi teleobiectivele Canon şi vedeţi unde vă duce creativitatea.
Aflaţi mai multe

Produse conexe