Obiective pentru EOS R

Canon RF 85mm F1.2L USM

RF 85mm F1.2L USM oferă potenţial creativ suprem, pentru portrete superbe şi măgulitoare, cu claritate excepţională şi performanţă impresionantă în condiţii de lumină scăzută.

Un obiectiv perfect pentru...

 • Portrete

  Utilizaţi focalizarea superficială şi claritatea de excepţie pentru a aduce noi detalii şi dimensiuni în portrete, mulţumită ingineriei optice formidabile, straturilor de protecţie avansate ale obiectivului şi tehnologiei monturii RF.

 • Fotografie stradală

  Menţineţi o prezenţă discretă şi păstraţi controlul când fotografiaţi pe stradă mulţumită focalizării rapide oferite de motorul USM de înaltă performanţă, care asigură fixarea rapidă a obiectivului pe un subiect, astfel încât să nu rataţi niciun moment.

 • Lumină scăzută

  Continuaţi să fotografiaţi mult timp după apusul soarelui mulţumită unei deschideri ample şi rapide a diafragmei, de f/1,2, care captează fiecare detaliu cu o claritate impresionantă, pe toată suprafaţa cadrului.

Canon Camera

Distanţa focală perfectă pentru portrete

RF 85mm F1.2L USM este un teleobiectiv cu distanţă focală scurtă ideal pentru portrete măgulitoare, producând rezultate elegante şi detaliate, cu perspectivă plăcută şi fără distorsiuni.

Rapid şi luminos, cu precizie optică desăvârşită

Cu o deschidere rapidă a diafragmei de F1,2, obiectivul este excelent în condiţii de luminozitate redusă, asigurând o claritate incredibilă şi facilitând exprimarea creativă cu un efect bokeh plăcut, fără a compromite calitatea imaginii.

Canon Camera
Canon Camera

Elemente şi straturi protectoare avansate ale obiectivului

Obiectivul utilizează sistemul optic de refracţie Blue Spectrum (BR), care anulează aberaţiile de culoare, în timp ce elementul de obiectiv asferic şlefuit elimină aberaţiile sferice cauzate de deschiderea maximă largă a diafragmei.

Calitate a construcţiei şi etanşare împotriva intemperiilor, specifice seriei L

Calitatea construcţiei redefineşte calitatea seriei L cu etanşare împotriva intemperiilor şi straturi de fluor pe elementele faţă şi spate, pentru a asigura protecţia împotriva apei, prafului şi zgârieturilor.

Canon Camera

Motor USM rapid şi inel de control al obiectivului

Datorită vitezei mari a monturii RF, RF 85mm F1.2L USM focalizează rapid pe subiect, în timp ce inelul de control al obiectivului asigură un control suplimentar asupra setărilor.

Disponibil în al 2-leasemestru din 2019

RF 85mm F1.2L USM DS – Un obiectiv unic, de înaltă performanţă, care oferă o combinaţie de efect bokeh de fundal nefocalizat deosebit de uniform şi deschidere foarte rapidă a diafragmei pentru a produce portrete uimitoare.

Canon Camera

Specificaţii

 • Diafragmă maximă F1,2

  Pentru bune performanţe în condiţii de luminozitate scăzută şi adâncime redusă a câmpului

 • Sistem optic BR

  Pentru control absolut asupra aberaţiilor

 • Elemente asferice şi UD

  Pentru imagini excepţional de clare

 • Motor USM

  Pentru funcţionare uşoară, rapidă şi aproape silenţioasă

 • ASC (Air Sphere Coating)

  Pentru a preveni apariţia reflexiilor şi a efectelor de fantomă

 • Inel de control al obiectivului

  Pentru un control suplimentar asupra valorii ISO, deschiderii diafragmei şi timpului de expunere

Ce se află în cutie?

 • Obiectiv RF 85mm F1.2L USM

 • Parasolar ET-89

 • Capac de obiectiv E-82II

 • Capac antipraf pentru obiectiv RF

 • Husă moale LP1424

Mâini care ţin un aparat foto Canon EOS R şi un obiectiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Vă putem ajuta cu selectarea următorului dvs. obiectiv?

Selectorul nostru de obiective vă va prezenta toată gama şi vă va ajuta să găsiţi opţiunea perfectă pentru dvs. şi pentru camera EOS.

În mâinile profesioniştilor

În mâinile profesioniştilor Descoperiţi cum se descurcă RF 85mm F1.2L USM în mâinile profesioniştilor Canon, într-o mare varietate de situaţii de fotografiere.

 • Portretistică creativă cu un obiectiv RF de 85 mm de la Canon

  Fotograful profesionist Rosie Hardy dezvăluie povestea primelor ei fotografii portret cu Canon EOS R şi obiectivul RF 85mm F1.2L USM.

 • Portrete de mireasă cu obiectivul RF 85mm F1.2L USM

  Fotograful de nuntă şi ambasadorul Canon Félicia Sisco discută despre fotografierea portretelor de mireasă în stil editorial cu obiectivul RF 85mm F1.2L USM.

Canon Camera

Accesorii pentru obiective

Îmbunătăţiţi-vă perspectiva cu accesorii pentru obiectiv de la Canon. Gama noastră de capace, carcase şi huse pentru obiective asigură protecţia şi siguranţa între utilizări. Avem parasolare şi filtre pentru obiectiv special concepute pentru a oferi protecţie şi asistenţă pentru obiectiv în diverse condiţii de lucru, precum protecţia împotriva luminii difuze sau posibilitatea de a obţine un prim-plan mai bun al mediului natural.

Teleobiective

Cu un teleobiectiv puteţi surprinde acţiune sportivă, natură sălbatică şi evenimente de la distanţă, fără a interfera cu acţiunea. Exploraţi teleobiectivele Canon şi vedeţi unde vă duce creativitatea.
Aflaţi mai multe

Produse conexe