Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Super-teleobiectiv seria L de înaltă performanţă, cu stabilizator de imagine echivalent 4-stop cu 3 moduri, ideal pentru toate tipurile de fotografii în acţiune. EF 300mm f/2,8L IS II USM furnizează o calitate excepţională a imaginilor într-o construcţie robustă, cu greutate redusă.

Beneficii

  • Super-teleobiectiv f/2,8 de 300 mm de înaltă performanţă
  • Face parte din apreciata serie L de la Canon
  • Durabil, solid şi greutate redusă
  • Stabilizator de imagine echivalent patru-stop
  • Calitate îmbunătăţită a imaginii cu tratamentul SWC
  • 3 moduri IS
  • Focalizare automată silenţioasă şi rapidă

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

Super-teleobiectiv de înaltă performanţă


Cu o diafragmă largă de f/2,8, EF 300mm f/2,8L IS II USM este un super-teleobiectiv de înaltă performanţă care furnizează calitate excepţională a imaginii într-un design durabil şi cu greutate redusă.

Calitate seria L


Seria L este gama de vârf de obiective profesionale Canon, reprezentând superlativul opticii EF concepute pentru precizie. Obiectivele seriei L combină performanţa superioară cu manipularea superlativă şi sunt foarte rezistente la praf şi umiditate.

Stabilizator de imagine echivalent patru-stop


Un stabilizator optic de imagine echivalent 4-stop – conceput special pentru distanţa focală specifică a obiectivului - are sarcina de eliminare a neclarităţii imaginii care poate surveni la fotografierea din mână sau la timpi de expunere lungi. Detecţia automată a panoramării asigură performanţă eficientă la fotografierea subiecţilor în mişcare şi, datorită faptului că sistemul IS se află la nivelul obiectivului, rezultatele sunt vizibile prin vizor, la încadrare.

Calitate îmbunătăţită a imaginii cu tratamentul SWC


Conceput pentru utilizarea în fotografia digitală, tratamentul patentat al structurii Subwavelength de la Canon pentru obiective contribuie la reducerea efectului de fantomă şi a umbrelor provocate de reflexiile interne. Prin eliminarea cauzei, tratamentul reduce reflexiile şi asigură imagini clare, bine definite.

3 moduri IS


Alegerea ideală pentru toate tipurile de fotografie în acţiune, în special pentru acele discipline care necesită utilizarea panoramării, noul mod IS 3 activează elementul stabilizatorului de imagine în timpul expunerii.

Focalizare automată rapidă, silenţioasă


Un inel USM (Motor ultrasonic) utilizează vibraţiile de frecvenţă ultra-sonică pentru focalizarea automată rapidă aproape fără zgomot. O unitate principală ultrarapidă şi un algoritm AF optimizat contribuie la performanţă AF rapidă. Comanda manuală permanentă a focalizării este disponibilă fără a trebui să ieşiţi din modul AF.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM, despre funcţiile şi capabilităţile sale.

Galerie de mostre

Vizualizare galerie

Related Products

Obiective grandangulare

Obţineţi un câmp vizual mai larg şi includeţi mai mult în cadru cu gama noastră de obiective grandangulare.