A surfer holds the IVY REC up and looks through the viewfinder.

APARATE FOTO PORTABILE

Faceţi cunoştinţă cu Canon IVY REC, aparatul foto pentru activităţi, pe care îl puteţi lua oriunde

Canon IVY REC este aici – un aparat foto portabil, rezistent la şocuri*, rezistent la apă**, perfect pentru fotografierea în mişcare. Cu un senzor de 13 megapixeli, înregistrare video Full HD 1080p de până la 60 cps, conectivitate Wi-fi şi Bluetooth, este conceput pentru a captura toate acţiunile la înaltă definiţie în situaţiile în care nu doriţi să riscaţi folosirea unui aparat foto obişnuit sau a smartphone-ului. Acest aparat foto mic şi rezistent se poate prinde de curea sau geantă, astfel încât să fie întotdeauna la îndemână şi, cel mai important, puteţi partaja fotografiile instantaneu prin aplicaţia Canon Mini Cam.***

Măsurând numai 110,5 mm lăţime şi cântărind aproximativ 90 de grame, Canon IVY REC nu vă va încetini sau nu vă împiedica în acţiunile dvs. Veţi uita că este acolo până când veţi avea nevoie de el, permiţându-vă să vă concentraţi asupra acţiunii.

A pink IVY REC being attached to the back of a surfboard resting on the sand.
Aparatul foto rezistent la şocuri,* rezistent la apă** Canon IVY REC este ideal pentru sporturi de acţiune şi este atât de uşor de utilizat oriunde.

Plonjaţi

Canon IVY REC este rezistent la apă** de adâncime maximă de doi metri, timp de 30 de minute în apă dulce, ceea ce înseamnă că este partenerul perfect pentru a petrece timpul la piscină. Vizorul are şi rol de clemă, astfel încât să puteţi ataşa aparatul Canon IVY REC de curea sau rucsac în timpul drumeţiilor sau îl puteţi monta în partea din faţă a bicicletei dvs. pentru a realiza fotografii POV. Nu vă fie teamă să îl luaţi cu dvs. când plouă sau sunteţi pe drum accidentat. Este creat pentru aventură şi pentru o viaţă în mişcare!

Canon IVY REC poate fi utilizat şi pe trepiede, precum şi prins de haine şi chiar montat pe echipamente sportive.

Nu vă înfrânaţi acţiunile

A green Canon IVY REC tumbles into the sand in the wake of a mountain bike.
Culorile luminoase ale Canon IVY REC înseamnă că, dacă se pierde, este uşor de identificat în zăpadă, noroi şi apă – şi, având în vedere că nu există niciun ecran care se poate sparge, acest aparat foto este puternic şi rezistent la uzură.

Spre deosebire de smartphone, Canon IVY REC nu are niciun ecran, deci nu este nevoie să vă faceţi griji în privinţa fisurilor – este rezistent la şocuri* şi poate rezista la impactul căderilor de la doi metri, perfect pentru plimbările montane cu bicicleta sau pentru a alerga pe un traseu aflat într-o zonă împădurită. Este disponibil într-o gamă de patru culori uimitoare, ceea ce înseamnă că este atrăgător, dar şi că iese în evidenţă dacă este scăpat în noroi, nisip sau zăpadă. Indiferent dacă practicaţi ciclism, schi sau skateboarding, acest aparat foto va fi alături de dvs.

Mai rapid decât dvs.

A blue Canon IVY REC being used with the Canon Mini Cam app on a smartphone, displaying a photo on its screen.
ConectaţiCanon IVY REC la dispozitivul mobil utilizând aplicaţia gratuită Canon Mini Cam.*** Puteţi utiliza funcţia de fotografiere la distanţă, puteţi transfera imaginile de la aparatul foto la dispozitiv şi le puteţi partaja cu prietenii şi urmăritorii de pe reţelele de socializare.

Simplu şi uşor de utilizat, Canon IVY REC nu este doar accesibil, ci şi rapid. Poate captura imagini statice, înregistrări video sau ambele simultan, fiind posibile funcţii de personalizare suplimentare prin conectarea la un smartphone. Beneficiind de sincronizare Wi-fi şi Bluetooth, acesta poate partaja instantaneu imaginile şi înregistrările video pe reţelele de socializare (dacă permite acoperirea reţelei). Utilizând aplicaţia Canon Mini Cam,*** puteţi vedea pe ecranul smartphone-ului ceea ce vede aparatul foto, ceea ce înseamnă că îl puteţi chiar oferi unui prieten în timp ce dvs. examinaţi înregistrări sau utilizaţi funcţia de fotografiere de la distanţă.

Trăiţi momentul şi luaţi aparatul Canon IVY REC cu dvs.! Cu un disc de opţiuni uşor de accesat, care vă permite să comutaţi fără probleme între modurile de fotografiere, nu există ceva care să nu poată fi capturat cu acest aparat foto de acţiune mic şi distractiv.

Scris de David Osgar*Rezistent la şocuri până la 2 metri (6,6 ft.). Metodele de testare a rezistenţei la şocuri sunt unice pentru acest produs şi nu oferă garanţii împotriva deteriorării sau defectării produsului.
**Rezistent la apă până la 30 de minute la o adâncime de 2 metri (6,6 ft). Testat numai în ape dulci. Dacă este expus la altă apă decât apa dulce, se recomandă clătirea imediată cu apă dulce.
***Utilizarea aplicaţiei opţionale Canon Mini Cam necesită conectarea dispozitivului compatibil la Canon IVY REC prin Bluetooth® şi Wi-Fi®. Aplicaţia Canon Mini Cam este disponibilă gratuit pe App Store şi Google Play. Se pot aplica taxe de transfer al datelor la descărcarea aplicaţiei gratuite Canon Mini Cam. Compatibilă cu dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS 11 sau versiuni ulterioare şi cu dispozitivele Android cu sistem de operare Android 5.1 sau versiuni ulterioare.

Articole conexe
Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

CREAŢII ARTIZANALE CU IMPRIMANTA

Fiţi creativ cu gama Canon Zoemini

Eliberaţi-vă creativitatea când sunteţi în deplasare cu un aparat foto instantaneu şi o imprimantă de buzunar.

A trail runner captured jumping in the air on a rocky beach, creating a bold silhouette.

FOTOGRAFIA DE ACŢIUNE

5 sfaturi importante pentru a fotografia acţiunea

Descoperiţi cum puteţi realiza fotografii de acţiune mai creative în aventurile de zi cu zi, urmând sfaturile fotografului profesionist Tom Bing.

Produse conexe

Articole conexe

Inspiră-te este principala sursă de sfaturi utile privind fotografia, ghiduri de achiziţie şi interviuri interesante – tot ce aveţi nevoie pentru a găsi cel mai bun aparat foto sau cea mai bună imprimantă şi pentru a vă realiza următoarea idee creativă.

Înapoi la toate Sfaturile şi tehnicile