Alan Rowan with the Canon PowerShot SX740 HS in front of mountains and a lake
Blank-Rect Image

Canon PowerShot SX740 HS

Modelul compact de buzunar pentru călătorii cu zoom optic 40x impresionant şi rezoluţie uimitoare pentru filme 4K.

Alan Rowan using the Canon PowerShot SX740 HS to photograph a stream

Descoperiţi aparatul foto PowerShot SX740 HS

Alpinistul Alan Rowan îşi împărtăşeşte povestea şi ne spune de ce aparatul foto PowerShot SX740 HS este tovarăşul de călătorie perfect pentru el.

Vizionaţi clipul video

Spuneţi-vă povestea în 4K cu ajutorul superzoomului puternic 40x pentru călătorii

Cu zoom optic 40x, procesare DIGIC extrem de rapidă şi rezoluţie 4K spectaculoasă într-un corp de dimensiuni mici, puternicul aparat PowerShot SX740 HS este soluţia „multifuncţională” perfectă pentru a surprinde momentele preţioase în detalii de 20,3 megapixeli.

Consultaţi specificaţiile complete

Canon PowerShot SX740 HS

Zoom 40x în format de buzunar

Cu o lăţime de doar 39,9 mm, aparatul foto PowerShot SX740 HS dispune de un zoom optic 40x puternic şi de un senzor CMOS de 20,3 megapixeli, plus DIGIC 8 pentru a surprinde cu uşurinţă imagini de înaltă definiţie.

Capture memories in stunning 4K

Surprindeţi amintiri la rezoluţie 4K uluitoare

Rezoluţia 4K spectaculoasă pentru filme şi stabilizarea imaginii pe 5 axe surprind momentele preţioase în detalii incredibile, chiar dacă fotografiaţi din mers.

Compoziţii perfecte

Procesorul DIGIC 8 unic de la Canon gestionează în mod activ setările camerei, precum Asistenţa îmbunătăţită la încadrarea cu zoom şi Hibrid automat, astfel încât să puteţi încadra şi fotografia cu rezultate incredibile.

The Canon PowerShot SX740 HS photographing a girl in the woods

Viteze mari de fotografiere

Nu pierdeţi niciun moment graţie vitezei incredibil de mari de reacţie şi fotografierii continue la 10 cps. În plus, faceţi selfie-ul perfect graţie modului Autoportret şi ecranului LCD rabatabil.

Young girl doing a cartwheel frame by frame

Galerie

Distribuiţi şi stocaţi fotografiile prin Wi-Fi şi Bluetooth®

Bluetooth® avansat, conectivitatea Wi-Fi* şi transferul automat vă permit să distribuiţi cu uşurinţă fotografiile şi să realizaţi copii de rezervă ale acestora pe dispozitive inteligente compatibile sau pe PC-ul de acasă, pentru a vă ţine amintirile în siguranţă.

Viewing photos taken on the Canon PowerShot SX740 HS on an iPad

Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Descoperiţi mai multe

Inspiraţi-vă

De la fotografii macro pline de culoare la vârfuri montane pierdute în ceaţă, iată cum Alan Rowan utilizează Canon SX740 HS pentru a obţine fotografia perfectă de natură.

Accesaţi articolul

Alan Rowan stands on the side of a hill, with yellow gorse bushes, grassy fields and a river in the valley behind him. He holds a compact camera to take a photo of the natural view.
Canon PowerShot SX740 HS WITB

Ce se află în cutie

Aparat foto digital PowerShot SX740 HS (BK)

Curea de mână WS-800

Acumulator NB-13L

Încărcător CB-2LHE

Cablu c.a. (E)

Kitul cu manualul de utilizare

Accesorii compatibile

Specificaţii

40x

40x

3x

4K

4K

Ultra High Definition

DIGIC 8

DIGIC 8

DIGIC 7

5-axis

Stabilizare

pe 5 axe

20.3 Megapixel

Senzor CMOS

de 20,3 megapixeli

180 degree

Ecran LCD rabatabil

la 180 de grade

10 fps

Fotografiere continuă

la 10 cps

Bluetooth®

Conectivitate Bluetooth®

activă permanent

Vedeţi specificaţiile complete

Canon PowerShot SX740 HS

Produse conexe

* Conexiunea activă permanent dintre dispozitivul inteligent şi aparatul foto, prin Bluetooth®, necesită configurarea iniţială cu aplicaţia Canon Camera Connect. Stabilitatea conexiunii prin Bluetooth® depinde de modelul dispozitivului inteligent şi de factorii de mediu. Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth® SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face sub licenţă. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi. Dispozitivele inteligente compatibile necesită Bluetooth® versiunea 4 (sau ulterioară) şi iOS 8.4 (sau ulterior) ori Android 5.0 (sau ulterior) cu cea mai recentă versiune a aplicaţiei Canon Camera Connect instalată (disponibilă în Apple App Store sau în Magazinul Google Play).