IMPRIMARE

Calitate ridicată, costuri reduse, volum mare: vă prezentăm imprimantele MegaTank PIXMA G640 şi G540

Familiarizaţi-vă cu noile imprimante PIXMA MegaTank şi aflaţi de ce sunt ideale pentru proprietarii de companii şi perfecte pentru biroul de acasă.
O imprimantă Canon PIXMA G540 înconjurată de fotografii colorate de 10 x 15 cm.

Indiferent dacă aveţi un chioşc foto, un studio de portrete sau un birou de design grafic, calitatea ridicată a imaginii şi costurile reduse de imprimare sunt importante pentru afacerea dvs. Cele mai recente imprimante MegaTank Canon PIXMA – PIXMA G640 şi PIXMA G540 – pot produce materiale imprimate detaliate, care durează o viaţă. Banii pe care îi puteţi economisi datorită randamentelor impresionante ale cernelii vor fi la fel de atractivi ca şi imprimatele. Aflaţi cât cheltuiţi pentru imprimare cu calculatorul nostru.

Ambele imprimante beneficiază de un set nou de şase cerneluri ChromaLife100 pe bază de coloranţi, cu o formulă creată pentru a trece testul timpului: putând fi păstrate până la 100 ani într-un album foto când imaginile sunt imprimate pe hârtie Canon lucioasă superioară II PP-201. Fie că imprimaţi pentru clienţi sau pentru albume foto personale, puteţi avea siguranţa unei calităţi care durează o viaţă.

Oferind o schimbare radicală a calităţii culorilor, setul de cerneluri pentru PIXMA G640 şi PIXMA G540 include culori roşii şi gri speciale, care conferă imaginilor imprimate o intensitate sporită. Introducerea cernelii roşii asigură o gamă cromatică extinsă, care oferă tonuri mai bogate, în timp ce cerneala gri amplifică culorile în zonele întunecate pentru un contrast îmbunătăţit şi o senzaţie mai realistă. Alt avantaj al rezervorului de cerneală gri dedicat este reproducerea culorilor cu o stabilitate mai mare, oferind rezultate consecvente pe diferite tipuri de hârtie foto – ceea ce înseamnă imprimate mai îndrăzneţe pentru afacerea dvs.

Imprimaţi până la 3.800 de fotografii de 10 x 15 cm dintr-un rezervor

O imprimantă Canon PIXMA G640 cu un aparat foto deasupra, înconjurată de fotografii imprimate.

Cernelurile suplimentare de culoare roşie şi gri extind gama cromatică, producând fotografii mai bogate şi mai dinamice decât un set de cerneluri în patru culori.

PIXMA G640 şi PIXMA G540 dispun de rezervoare de cerneală reîncărcabile de mare capacitate, oferind o modalitate mult mai convenabilă şi mai rentabilă de a imprima decât alternativa comandării şi înlocuirii constante a cartuşelor de cerneală de unică folosinţă. În plus, imprimantele foto PIXMA G650, cât şi PIXMA G550 sunt foarte eficiente şi oferă un volum extrem de ridicat de materiale imprimate – până la 3.8001 de fotografii de 10 x 15 cm dintr-un singur set de recipiente de cerneală.

Reumplerea rezervoarelor este cât se poate de simplă. Recipientele şi capacele rezervoarelor de cerneală sunt codate cromatic, iar fiecare orificiu este modelat astfel încât să se potrivească numai recipientului de cerneală corect, asigurând umplerea fără erori. Nu trebuie să strângeţi recipientele, iar injectarea cernelii se opreşte automat când rezervorul este plin – chiar şi capacele rezervoarelor de cerneală sunt concepute să fie uşor de ţinut în mână. Toate acestea asigură întreţinere fără murdărie şi fără a vă păta mâinile.

O mână care ia o fotografie a unor roşii abia ieşită dintr-o imprimantă seria PIXMA G.

Setul de şase cerneluri pe bază de coloranţi folosit de PIXMA G640 şi PIXMA G540 oferă imagini de înaltă calitate şi imprimate care durează datorită formulei ChromaLife100.

O mână care toarnă un recipient de cerneală roşie într-o imprimantă din seria PIXMA G, cu alte recipiente alături.

Imprimantele PIXMA G640 şi PIXMA G540 sunt concepute pentru întreţinere uşoară, inclusiv reumpleri cu cerneală fără stres şi înlocuire simplă a cartuşului de mentenanţă.

Pentru a reduce timpul de inactivitate, imprimantele foto PIXMA G640 şi PIXMA G540 oferă o precizie îmbunătăţită de alimentare cu hârtie şi o capacitate ridicată de până la 100 de coli A4. De asemenea, sunt livrate cu capete de imprimare care pot fi înlocuite de utilizator2 şi cartuşe de mentenanţă. Fiecare model dispune şi de un afişaj LCD full dot, astfel încât să puteţi să monitorizaţi cartuşul de mentenanţă, să reglaţi setările de imprimare şi să identificaţi orice erori de imprimare, pentru imprimare fără probleme, de fiecare dată.

Concepute pentru a fi în egală măsură uşor de utilizat şi simplu de întreţinut, PIXMA G640 şi PIXMA G540 oferă imprimare wireless de pe o gamă de dispozitive şi sunt compatibile cu aplicaţia Canon PRINT, Mopria Print Service® şi Apple AirPrint®.

O imprimantă multifuncţională

O imprimantă PIXMA G640 fotocopiind o imagine.

PIXMA G640 dispune de funcţionalitate încorporată de fotocopiere şi scanare, pentru toate cerinţele biroului dvs. de acasă.

O imprimantă din seria PIXMA G imprimând o imagine de pe un smartphone.

PIXMA G640 şi PIXMA G540 pot fi activate wireless cu instrucţiuni de imprimare şi se vor opri automat după finalizarea lucrărilor.

În timp ce ambele modele au aceleaşi capacităţi de imprimare de mare volum şi de înaltă calitate, PIXMA G640 adaugă o funcţie de fotocopiere şi un scaner de 600 x 1200 dpi, ceea ce îl face multifuncţionalul perfect, uşor de integrat la locul de muncă sau în biroul de acasă. Modelele PIXMA G640 şi PIXMA G540 dispun, de asemenea, de o funcţie de pornire/oprire automată. Această funcţie de economisire a energiei vă permite să trimiteţi lucrări de imprimare de pe un laptop, telefon sau aparat foto cu Wi-Fi când lucraţi în altă locaţie, găsindu-le la dispoziţia dvs. când reveniţi. Compatibilitatea cu PIXMA Cloud Link vă permite să imprimaţi fotografii şi documente din reţele sociale şi site-uri de partajare a fotografiilor.

Menţinând acelaşi nivel ridicat de eficienţă cu hârtia simplă A4 ca în cazul fotografiilor imprimate de 10 x 15 cm, PIXMA G640 şi PIXMA G540 pot să imprime 8.000 de coli A4 cu un singur set de recipiente de cerneală color. De asemenea, le puteţi utiliza pentru a imprima pliante şi afişe de până la 1200 mm pe coli A4, descărcând gratuit software-ul Canon PosterArtist Lite pentru Microsoft Windows.

Modelele versatile PIXMA G650 şi PIXMA G550 permit proprietarilor de companii mici să ofere clienţilor o gamă largă de servicii de imprimare la preţuri accesibile. Sunt perfecte pentru operatorii de cabine foto şi furnizorii de fotografii de identitate sau pentru profesioniştii din marketing care trebuie să genereze volume mari de afişe, pliante şi alte materiale publicitare. Dacă sunteţi în căutarea unei imprimante care oferă capacitate, confort şi imprimare la costuri reduse, fără a compromite calitatea imaginii, nu veţi dori să rataţi cele mai recente produse din gama Canon MegaTank.

Articol scris de Marcus Hawkins

  1. Randamentul este valoarea estimată bazată pe metoda de testare individuală Canon utilizând graficul ISO/IEC 29103 şi simularea imprimării continue recipiente noi de cerneală după configurarea iniţială.
  2. Disponibilitatea depinde de regiune.

Produse conexe

  • PIXMA G640

    Imprimante pentru acasă

    PIXMA G640

    Primul multifuncţional din gama PIXMA G cu şase rezervoare reîncărcabile de cerneală pe bază de coloranţi, PIXMA G640 îmbină imprimarea la calitate foto fără egal cu posibilitatea de a produce volume mari la costuri extrem de scăzute.
  • pixma g540 fra range page

    Imprimante pentru acasă

    PIXMA G540

    Imprimantă cu şase rezervoare de cerneală reîncărcabile pe bază de coloranţi pentru imprimare de înaltă calitate a fotografiilor, cu posibilitatea de a produce volume mari la costuri extrem de scăzute.
  • Imprimante cu jet de cerneală

    Plus Glossy II PP-201

    Hârtia fotografică lucioasă superioară II de la Canon este perfectă pentru rezultate de calitate superioară, cu un finisaj lucios. Asigură finisajul perfect pentru fotografiile digitale şi pentru toate reeditările dvs.

Articole conexe

  • SFATURI PENTRU IMPRIMARE

    Imprimantele MegaTank şi avantajele lor

    Descoperiţi şase motive pentru care aveţi nevoie de o imprimantă MegaTank.

  • IMPRIMARE

    Cele mai bune imprimante pentru designeri

    Imprimantele sunt instrumente esenţiale pentru designeri – vă ajutăm să alegeţi modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

  • IMPRIMARE

    Cu jet de cerneală sau laser, care vi se potriveşte cel mai bine?

    Descoperiţi care sunt diferenţele dintre imprimantele Canon cu jet de cerneală şi cele cu laser şi aflaţi care se potriveşte cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

  • IMPRIMARE

    Cum să folosiţi o imprimantă wireless

    Modalităţi inteligente de a profita la maximum de imprimanta wireless.