Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Macro Ring Lite MR-14EX II

Bliţul Macrolite de înaltă performanţă oferă soluţii creative de iluminare pentru fotografii care realizează prim-planuri, atât pe teren, cât şi în studio.

Beneficii

  • Design inelar al bliţului pentru iluminare versatilă la fotografierea prim-planurilor
  • Performanţe puternice cu număr director 14 (ISO 100, m)
  • Tuburi de bliţ duble, variabile independent, pentru controlul creativ al iluminării
  • Lămpile de modelare cu LED-uri facilitează focalizarea şi compunerea
  • Rapid şi uşor de utilizat: poate fi controlat de la cameră sau de la bliţ

Specificaţii detaliate

Aflaţi informaţii mai detaliate despre Canon Macro Ring Lite MR-14EX II

Fotografie creativă de prim-planuri cu bliţ


Designul cu bliţ inelar permite iluminarea uniformă a obiectelor de dimensiuni mici - ideală pentru fotografii pasionaţi de natura sălbatică, flori şi insecte şi cei care lucrează la aplicaţii ştiinţifice specializate. Măsurarea E-TTL II facilitează expunerile precise cu bliţ.

Controlul creativ al umbrelor


Tuburile duble de bliţ pot varia independent, la un raport cu şase opriri, oferind diferite stiluri de iluminare. Utilizaţi ambele tuburi în mod egal pentru un efect fără umbre sau faceţi unul dintre tuburi mai luminos decât celălalt pentru o iluminare în relief, care evidenţiază texturile. Capul de bliţ al inelului adaptor macro MR-14EX II poate fi rotit în jurul obiectivului, permiţând sursei de lumină dominante să pătrundă din orice unghi.

Înaltă performanţă


Putere mare, cu un număr director de 14 (ISO 100, m), care permite utilizarea unor diafragme de dimensiuni mici pentru adâncime maximă a câmpului la fotografierea de aproape. Informaţia referitoare la culoarea temperaturii este transmisă înapoi către cameră în timpul fotografierii, ajutând la optimizarea echilibrării automate a nivelului de alb.

Se integrează cu alte tipuri de bliţ


Inelul adaptor macro MR-14EX II poate fi utilizat pe post de coordonator optic wireless într-o configuraţie de iluminare cu mai multe bliţuri, generând setarea în modul secundar al bliţurilor Speedlite. Acest lucru este util atunci când utilizaţi un al doilea bliţ pentru iluminarea, de exemplu, a unui fundal.

Design inovator, intuitiv


Controlaţi inelul adaptor macro MR-14EX II cu ajutorul comenzilor de pe camera dvs. EOS sau prin intermediul unui ecran matricial uşor de citit. Lampa de modelare cu LED de înaltă luminozitate facilitează focalizarea şi compunerea în condiţii de luminozitate scăzută, în timp ce setările personalizate permit funcţiilor să se adapteze propriului dvs. mod de lucru.

Performanţă fiabilă pe care vă puteţi baza


Reciclarea rapidă şi silenţioasă vă garantează că veţi fi pregătiţi să fotografiaţi la momentul potrivit. Inelul adaptor macro MR-14EX II este gata de fotografiat din nou în numai 5 secunde şi jumătate după o descărcare completă. O patină de bliţ cu transmisie electronică pe două linii şi curăţare automată asigură o conexiune corespunzătoare a camerei dvs.

Specificaţiile produsului

Aflaţi mai multe despre Canon Macro Ring Lite MR-14EX II, despre funcţiile şi capabilităţile sale.