Canon PowerShot PX

Compact digital

Canon PowerShot PX

Documentaţi automat clipele importante din viaţă. Acest aparat foto compact şi ingenios compune şi realizează inteligent fotografii şi videoclipuri, lăsându-vă libertatea de a vă bucura de clipă.

Firmware nou este disponibil acum, adăugând o funcţie îmbunătăţită de asistenţă la urmărire, precum şi o serie de alte funcţii utile. Descărcaţi de pe pagina de asistenţă.

Vedeţi aparatul PowerShot PX în acţiune

Eimear foloseşte aparatul PowerShot PX cu tânăra ei familie. Vedeţi cum reuşeşte aparatul să realizeze fotografii şi videoclipuri şi îi permite lui Eimear să ia parte la acţiune.
Canon PowerShot PX

TEHNOLOGIE

Surprindeţi clipa. Bucuraţi-vă de ea

Puteţi avea încredere că PowerShot PX va surprinde oamenii şi momentele din viaţa dumneavoastră, compunând automat fotografiile şi videoclipurile cu obiectivul său cu panoramare şi înclinare, în timp ce trăiţi clipa.

Canon PowerShot PX

Toată lumea e în cadru: inclusiv dumneavoastră

 • Fotografiat cu un smartphone

  Atunci când vă fotografiaţi familia, cineva lipseşte din cadru: fotograful. Dacă acela sunteţi dumneavoastră, nu v-ar plăcea să fiţi inclus?

 • Fotografiat cu PowerShot PX

  Bucuraţi-vă de timpul petrecut cu familia şi creaţi o mulţime de imagini folosind PowerShot PX, totul complet automat, permiţându-vă să vă bucuraţi de clipă.

Design simplu, portabil

PowerShot PX poate fi luat oriunde datorită încărcării prin USB-C şi conexiunii Wi-Fi încorporate, care permite conectarea la dispozitivul dumneavoastră inteligent. Doriţi mai mult control? Doar cereţi: aparatul dispune şi de activare vocală. Spuneţi: „Hello Pixie, take a picture” şi gata, fără a vă folosi mâinile! Patru comenzi vocale acoperă funcţii utile precum realizarea unui videoclip şi găsirea altor persoane care pot fi fotografiate.****

Canon PowerShot PX

Zâmbete. Râsete. Toate expresiile celor dragi.

Cele mai bune fotografii nu sunt întotdeauna cu zâmbete regizate, deşi sunt întotdeauna populare. PowerShot PX surprinde o gamă vastă de expresii şi reacţii preţioase pe care dumneavoastră s-ar putea să nu le surprindeţi.
Canon PowerShot PX

APLICAŢIE

Funcţionează fără probleme cu aplicaţia pentru smartphone.

Lăsaţi aplicaţia Connect App for Mini PTZ Cam să recomande cele mai bune imagini şi videoclipuri. Face treaba în locul dumneavoastră, sortând cadrele grozave şi pe cele mai puţin grozave, pentru ca dumneavoastră să nu fiţi nevoit să o faceţi.
Canon PowerShot PX

CARACTERISTICĂ

Utilizaţi-l ca pe o cameră web wireless

PowerShot PX funcţionează excelent şi ca o cameră web, folosind Wireless Webcam Utility pentru camerele mini PTZ, care oferă un plus de uşurinţă şi utilitate.


*Disponibil numai pentru calculatoarele cu Windows 10

Canon PowerShot PX
Photographer looking down view finder

Canon îşi propune să obţină emisii nete zero de CO2 din activităţile sale comerciale până în 2050

Vom atinge acest obiectiv prin realizarea unei îmbunătăţiri medii de 3 % pe an a indicelui de îmbunătăţire a emisiilor de CO2 pe durata de viaţă a unui produs. În acest ritm, aceasta ar însemna o reducere de aproximativ 50 % faţă de nivelurile din 2008 până în anul 2030. Recunoaştem că această ţintă este în conformitate cu nivelul de reducere solicitat de Acordul de la Paris.

Vom continua să efectuăm evaluări ale obiectivelor dintr-o perspectivă pe termen lung, ca o modalitate de a verifica contribuţia noastră la realizarea unei societăţi cu emisii scăzute de dioxid de carbon.

Specificaţii

 • Obiectiv cu zoom, panoramare şi înclinare

  Obiectivul cu zoom cu panoramare la 340˚ şi înclinare la 110˚ cu o distanţă focală de 19-57 mm (echivalentă) urmăreşte acţiunea şi compune fotografii şi videoclipuri excelente

 • Capturaţi imagini la 11,7 megapixeli şi 60p Full HD

  Pentru conţinut de calitate excelentă pe care îl veţi preţui ani de-a rândul

 • Wi-Fi integrat

  Se conectează la orice reţea Wi-Fi de domiciliu şi dispozitive inteligente

 • Reîncărcare prin USB-C

  Pentru încărcare fără probleme oriunde vă aflaţi

 • Recunoaşterea subiectului

  Prioritizează anumite feţe

 • Activare vocală

  Pentru acele momente în care doriţi să controlaţi exact momentul realizării fotografiei – ideal pentru fotografii de grup

 • Conectat la viaţa dumneavoastră digitală

  Wi-Fi şi Bluetooth® facilitează conectarea la smartphone-uri şi tablete. Aplicaţia noastră afişează toate imaginile şi videoclipurile şi le şi clasifică

Canon PowerShot PX
Canon PowerShot PX

Conţinutul cutiei

Familiarizaţi-vă cu uşurinţă cu aparatul foto PowerShot PX. Probabil că aveţi deja un încărcător compatibil***, aşa că vă rugăm să ne ajutaţi să protejăm mediul înconjurător.

 • PowerShot PX

 • Cablu de interfaţă

 • Manual de utilizare

  *Incluse în kitul esenţial (nu este disponibil în toate regiunile): încărcător şi card MicroSD de 16 GB.

Articole conexe

Citiţi o poveste despre modul în care PowerShot PX surprinde o mulţime de imagini şi videoclipuri şi îi permite întregii familii să se simtă bine împreună.

 • FOTOGRAFIA DE FAMILIE

  Surprindeţi momente fără efort

  Surprindeţi cu uşurinţă momentele de zi cu zi folosind Canon PowerShot PX.

 • FOTOGRAFIA PORTRET

  Fotografierea portretelor de grup

  Patru ambasadori Canon îşi oferă sfaturile pentru realizarea unor fotografii de grup uimitoare.

 • GHID DE ACHIZIŢIE

  Ghid de cadouri pentru Crăciun de la Canon

  Găsiţi cadourile perfecte de sărbători pentru familie şi prieteni.

 • Produse conexe

  1. * Marca verbală şi siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestora de către Canon Inc. se face sub licenţă. Celelalte mărci sau nume comerciale aparţin proprietarilor respectivi.
  2. ** Dispozitivul inteligent trebuie să fie echipat cu Bluetooth versiunea 4.0 (sau mai recentă). Dispozitivul inteligent trebuie totodată să utilizeze sistemul de operare iOS 8.4 (sau mai recent) sau Android 5.0 (sau mai recent).
  3. *** Necesită USB tip C cu minimum 5 V / 1,5 A pentru încărcare, 9 V / 2 A pentru alimentare continuă în timpul înregistrării.
  4. **** Activarea vocală nu este disponibilă în toate limbile. Sunt incluse 4 comenzi vocale cu formulări specifice.