Canon PowerShot PX

APLICAŢIE

Aplicaţia Canon Connect app for Mini PTZ Cam

Conectaţi-vă aparatul foto PowerShot PX pentru a înregistra, a distribui şi a examina imaginile şi videoclipurile recomandate de aparat, plus multe altele.

VIDEO

Vedeţi aparatul PowerShot PX în acţiune

Eimear foloseşte aparatul PowerShot PX cu tânăra ei familie. Vedeţi cum reuşeşte aparatul să realizeze fotografii şi videoclipuri şi îi permite să ia parte la acţiune sau să se implice cu ajutorul aplicaţiei.
Canon PowerShot PX

Conectaţi-vă cu aplicaţia PowerShot PX

Cu aplicaţia este uşor. Setaţi aparatul să recunoască membrii familiei şi să vă recomande cele mai bune dintre numeroasele imagini pe care le realizează aparatul, fie operat de dumneavoastră, fie singur, automat.

 • CARACTERISTICĂ

  Transferaţi imagini şi videoclipuri

  Imaginile şi videoclipurile realizate cu PowerShot PX vor apărea în aplicaţie, unde le puteţi vizualiza şi distribui.

 • CARACTERISTICĂ

  Recomandă cele mai bune cadre

  Software-ul inteligent Canon recomandă cele mai bune imagini şi videoclipuri pentru ca dumneavoastră să nu fiţi nevoit să alegeţi.

 • CARACTERISTICĂ

  Cunoaşteţi-vă familia şi prietenii

  Din aplicaţie, este uşor să vă setaţi aparatul să recunoască anumite persoane, astfel încât să aveţi mai multe fotografii cu acestea.

 • CARACTERISTICĂ

  Controlaţi aparatul PowerShot PX de la distanţă

  Atunci când vreţi să preluaţi controlul, utilizaţi aplicaţia pentru a mări, a compune şi a realiza fotografii şi videoclipuri.

 • CARACTERISTICĂ

  Reglaţi setările din aplicaţie

  Accesaţi setările aparatului PowerShot PX pentru a face reglaje utile.

Funcţionează cu…

Descărcare gratuită

Aplicaţia PowerShot PX poate fi descărcată gratuit de pe Apple App Store pentru dispozitive iOS sau de pe Google Play pentru dispozitive Android.

Canon PowerShot PX

PRODUS

Canon PowerShot PX

Când doriţi să surprindeţi momentele preţioase ale vieţii, dar şi să vă bucuraţi de ele, PowerShot PX este ideal pentru urmărirea acţiunii, încadrând oamenii în mod inteligent şi creativ, cu rezultate uimitoare.