INFORMAŢII DESPRE PRODUS

Stăpâniţi mişcarea la 30 cps

La baza aparatului EOS R3 se află un senzor suprapus, cu iluminare din spate – dezvoltat exclusiv de Canon. Este mai rapid şi mai sensibil decât tot ce am folosit până acum la aparatele noastre foto, ceea ce înseamnă o performanţă îmbunătăţită când fotografiaţi sub presiune.
EOS R3

Noul senzor dispune de circuite în partea din spate, nu în faţă, astfel încât să poată capta mai multă lumină, ceea ce reduce zgomotul. Cele două straturi ale circuitelor sunt „suprapuse”, îmbunătăţind astfel viteza cu care senzorul poate trimite datele imaginilor la procesorul său DIGIC X. Pe lângă faptul că asigură fotografiere continuă la 30 cps (cu focalizare automată şi expunere automată continue), aceasta permite aparatului foto şi să verifice focalizarea de 60 de ori pe secundă. Un vizor electronic fără întreruperi, care se reîmprospătează la 120 cps, pentru o experienţă uimitor de realistă, chiar şi când se fotografiază subiecţi care se mişcă rapid.

Specificaţiile senzorului au fost optimizate pentru a asigura echilibrul perfect între rezoluţie, performanţă în condiţii de lumină redusă şi dimensiunea fişierelor care pot fi trimise, îndeplinind astfel cerinţele fotografilor profesionişti de ştiri şi sport. Optimizorul de obiectiv digital accentuează detaliile surprinse de obiectiv în combinaţie cu senzorul, oferind o calitate a imaginii care depăşeşte cu mult aşteptările.

EOS R3

Imagine realizată la 1/64.000 de secunde pentru a surprinde spargerea unui balon.

EOS R3
EOS R3

Un vizor electronic fără întreruperi, care se reîmprospătează la 120 cps, pentru o experienţă uimitor de realistă, chiar şi când se fotografiază subiecţi care se mişcă rapid.

EOS R3

Obturator electronic de ultimă generaţie

Viteza incredibilă a senzorului aparatului EOS R3 vă va schimba părerea despre obturatoarele electronice. Până acum, efectele de distorsiune la înregistrare creau distorsiuni la fotografierea subiecţilor care se mişcă rapid şi îi obligau pe fotografi să comute la modul de obturator mecanic. Cu EOS R3, situaţia este însă diferită.

 • Distorsiune la înregistrare

  Efectul de distorsiune la înregistrare distorsionează tija crosei de golf: pare uşor curbată.

 • Distorsiune redusă

  Obturatorul de pe EOS R3 reduce în mod semnificativ această distorsiune.

 • Deoarece senzorul poate curăţa datele imaginii foarte rapid, efectele de distorsiune la înregistrare sunt eliminate aproape în totalitate. Acum, fotografii pot utiliza un obturator electronic pentru a îngheţa acţiunea, la viteze remarcabile de până la 1/64.000 s, în deplină linişte. În plus, este posibilă şi sincronizarea bliţului cu obturatorul electronic, la viteze de până la 1/180 s, cu bliţuri Canon Speedlite sau terţe.

  Aşa cum vă aşteptaţi, obturatorul electronic de pe EOS R3 este silenţios – doar că acum poate realiza imagini la o viteză incredibilă de 30 de cadre pe secundă, cu expunere automată completă şi urmărirea focalizării automate, cu orice obiectiv RF. Este disponibil şi un mod de fotografiere continuă în rafală la viteză mare, care permite personalizarea ratei de cadre până la 195 cps, pentru rafale de până la 50 de cadre1. Vedeţi clar detaliile mişcării obiectelor care se deplasează rapid, care sunt altfel invizibile la o scară de timp obişnuită.

  Răspunsul instantaneu este o necesitate pentru orice fotograf de ştiri, indiferent că este vorba de timpul de pornire redus sau o întârziere la declanşare redusă la 0,02 secunde cu ajutorul opţiunii din meniu. Aşa cum vă aşteptaţi de la Canon, fotografierea la 30 cps este disponibilă în toate modurile de fotografiere, inclusiv RAW pe 14 biţi.

  EOS R3

  Lumină slabă? Nicio problemă

  Cu un interval al sensibilităţii cuprins între ISO 100 şi ISO 102.400 (ce se poate extinde la un interval cuprins între ISO 50 şi ISO 204.800), EOS R3 poate face faţă practic oricăror condiţii de iluminare în care lucraţi. Noul design al senzorului cu iluminare din spate oferă noi niveluri de interval dinamic şi zgomot digital redus. În combinaţie cu capacitatea EOS R3 de a focaliza în condiţii de lumină redusă, beneficiaţi de un aparat care este cu adevărat regele fotografiei în lumină scăzută.

  Detectarea pâlpâirii cu un obturator electronic

  Progresele tehnologiei Canon în materie de senzori înseamnă că EOS R3 este primul aparat EOS mirrorless care oferă detectarea pâlpâirii la utilizarea unui obturator electronic. Detectarea pâlpâirii de înaltă frecvenţă poate elimina diferenţele de tonuri de culoare la fotografierea cu surse de lumină LED, crescând astfel numărul de imagini utilizabile realizate în condiţii dificile.

  Articole conexe

 • ARTICOL

  Reuşeşte Canon EOS R3 să ţină pasul cu micuţul şi extrem de rapidul prundăraş de sărătură?

  Fotograful italian de natură sălbatică Bruno D'Amicis testează EOS R3, fotografiind pe plajele din Abruzzo o pasăre rară şi incredibil de rapidă.

 • ARTICOL

  Pe teren accidentat cu Canon EOS R3

  „Depăşeşte în mod detaşat orice aparat cu care am lucrat în trecut!” Fotograful de sporturi cu motor Vladimir Rys testează Canon EOS R3 în prima sa şedinţă de fotografiere a unui raliu de maşini electrice.

 • ARTICOL

  Viaţa pe banda de viteză cu super-teleobiectivele Canon

  Fotograful de sporturi cu motor Vladimir Rys se familiarizează cu obiectivele Canon RF 400mm F2.8L IS USM şi RF 600mm F4L IS USM într-o şedinţă foto la un raliu de mare viteză, utilizând Canon EOS R3.

 • ARTICOL

  Focalizarea automată cu control ocular pe înţelesul tuturor

  Aflaţi mai multe despre incredibilul sistem de focalizare automată cu control ocular de la Canon, care setează sau comută punctul de focalizare automată detectând ceea ce priviţi.

 • Înscrieţi-vă acum

  Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre EOS R3 şi rămâneţi la curent pentru ştiri suplimentare pe parcurs.
  1. Expunerea automată şi focalizarea automată cu urmărire nu sunt disponibile în modul rafală de mare viteză. Numărul maxim de cadre surprinse poate fi setat până la 50