INFORMAŢII DESPRE PRODUS

Conceput şi construit pentru profesionişti

De la furtuni de praf la ploi torenţiale, EOS R3 este construit să reziste la condiţiile solicitante ale utilizării profesioniste
EOS R3

De la furtuni de praf la ploi torenţiale, EOS R3 este construit să reziste la condiţiile solicitante ale utilizării profesioniste. Deşi este construit conform aceloraşi standarde exigente ca renumita noastră serie EOS-1D X, corpul din aliaj de magneziu al aparatului EOS R3 îl face mai portabil – mai mic, mai uşor şi perfect pentru munca pe teren.

O mulţime de garnituri impermeabile din cauciuc protejează aparatul foto împotriva prafului şi umezelii, asigurându-vă că puteţi continua să fotografiaţi chiar şi în condiţii dificile.

Deşi este construit conform aceloraşi standarde exigente ca renumita noastră serie EOS-1D X, corpul din aliaj de magneziu al aparatului EOS R3 îl face mai portabil – mai mic, mai uşor şi perfect pentru munca pe teren.

O mulţime de garnituri impermeabile din cauciuc protejează aparatul foto împotriva prafului şi umezelii, asigurându-vă că puteţi continua să fotografiaţi chiar şi în condiţii dificile.

De la furtuni de praf la ploi torenţiale, EOS R3 este construit să reziste la condiţiile solicitante ale utilizării profesioniste.

Stabilizare a imaginii la nivel superior

EOS R3 dispune de un stabilizator de imagine integrat, pe cinci axe, pentru fotografii şi filme. Acesta funcţionează împreună cu stabilizatorul optic de imagine disponibil pe multe obiective RF, ajungând la un număr impresionant de opt stopuri de protecţie împotriva mişcării aparatului foto. Aceasta permite utilizarea creativă a unor timpi de expunere mai lungi, chiar şi la captura cu aparatul foto în mână, oferindu-vă noi posibilităţi de a reda mişcarea în imagini.

Se pot compensa vibraţii mai puternice decât cu multe alte sisteme de stabilizare a imaginii, ceea ce are ca rezultat o claritate îmbunătăţită.

EOS R3

În timpul filmării, stabilizatorul de imagine integrat în aparatul foto şi sistemul optic de stabilizare a imaginii de pe obiectiv pot fi îmbunătăţite cu un al treilea sistem: Movie Digital IS (sistemul digital de stabilizare a imaginii pentru filme). Împreună, aceste sisteme ajută la realizarea unor filme atât de stabile, încât par a fi fost înregistrate folosind un gimbal sau un dolly.

EOS R3

Cel mai bun vizor al nostru de până acum?

Porniţi EOS R3 şi vizorul său electronic superb cu cele 5,76 milioane de puncte este gata de fotografiere imediat ce îl puneţi la ochi. Am dezvoltat acest nou vizor electronic pentru a oferi fotografilor reactivitatea şi claritatea la care se aşteptau de la un vizor optic, în combinaţie cu avantajul previzualizării imaginii oferit de fotografia mirrorless.

EOS R3

Am folosit un afişaj UXGA de înaltă rezoluţie, cu o rată de reîmprospătare de 120 cps, pentru rezultate incredibil de realiste. Mulţumită vitezei extraordinare a senzorului suprapus, cu iluminare din spate cu care este echipat EOS R3, vizorul nu prezintă practic nicio întârziere şi nici întreruperi în timpul fotografierii.

EOS R3 este echipat cu capace de ocular noi, interschimbabile, care împiedică ca lumina dispersată să ajungă la vizor. Aparatul foto este livrat cu un capac de ocular ER-h standard, însă este disponibil şi un capac de ocular ER-hE opţional, mai mare, care este recomandat fotografilor care poartă ochelari de vedere şi doresc să folosească focalizarea automată cu control ocular.

EOS R3

Asistenţă vizor optic PORNITĂ

Asistenţă vizor optic OPRITĂ

Previzualizare precisă

Fiind fereastra prin care priviţi lumea, vizorul aparatului foto ar trebui să vă ţină informat fără a vă distrage atenţia, motiv pentru care vizorul electronic al EOS R3 poate fi personalizat în totalitate. Modul Simulare pe ecran afişează luminozitatea imaginii care va fi realizată, cu setările selectate la momentul respectiv, iar profunzimea câmpului, nivelul de alb şi o serie de alte reglaje pot fi previzualizate în timp real, fără alte întârzieri.

Când filmaţi timp îndelungat sau când înregistraţi fişiere RAW care vor fi procesate ulterior, încercaţi simularea pe vizorul optic oferită de EOS R3. Această opţiune dezactivează previzualizările stilului de imagine, nivelul de alb etc., iar când se utilizează tehnologia HDR Canon, afişează o imagine cu aspect realist, asemănătoare celei de pe un DSLR.

Când trebuie să filmaţi sau fotografiaţi din unghiuri diferite, ecranul tactil de 3,2 inchi cu unghi variabil al aparatului vă permite să faceţi acest lucru cu uşurinţă. Cu 4,15 milioane de puncte, este ecranul cu cea mai mare rezoluţie montat vreodată pe un aparat foto mirrorless, oferind o vizibilitate foarte bună, chiar şi afară în lumină puternică.

Rabataţi-l de pe corpul aparatului şi se va roti la 270˚, permiţându-vă să fotografiaţi atât de sus, cât şi de jos.

EOS R3

Se potriveşte cu uşurinţă în sistemul dumneavoastră existent


Puteţi folosi cu uşurinţă EOS R3 împreună cu echipamentul SRL existent. Ca în cazul tuturor aparatelor foto EOS din seria R, obiectivele EF funcţionează exact aşa cum ar trebui, mulţumită celor trei adaptoare de montură de înaltă calitate. EOS R3 este alimentat de o baterie LP-E19 de mare capacitate – ca şi aparatele din seria EOS-1D X – care poate fi încărcată atât în corpul aparatului, cât şi scoasă din aparat, cu ajutorul încărcării prin USB. Aparatul poate fi alimentat şi de un acumulator extern, prin intermediul portului USB, pentru durate de înregistrare extinse.

EOS R3 este rezultatul a trei decenii de evoluţie, fiind îmbunătăţit pentru a îndeplini cerinţele fotografilor profesionişti. Beneficiaţi de ergonomie imbatabilă, cu o interfaţă familiară intuitivă, comenzi intuitive şi o uşurinţă excelentă de utilizare.

EOS R3
EOS R3

Comenzi personalizabile

Indiferent că fotografiaţi pe orizontală sau verticală, comenzile EOS R3 sunt amplasate natural şi uşor accesibile. Cu mânerul vertical integrat pentru filmare, aparatul este uşor de ţinut în mână, iar controlerul multifuncţional şi controlerul inteligent pot fi accesate instinctiv cu degetul mare.

Cele trei selectoare personalizabile de pe aparatul foto, plus un inel de control al obiectivului pe majoritatea obiectivelor cu montură RF, asigură reglarea uşoară a timpului de expunere, a deschiderii diafragmei, a sensibilităţii ISO şi a compensării expunerii cu aparatul foto la ochi.

R3 dispune de mai multe butoane personalizabile ca niciodată, inclusiv posibilitatea de a utiliza comutatorul de selectare a modului de filmare pentru a activa un mod de fotografiere complet silenţios. Acesta este ideal pentru fotografii care au de cele mai multe ori nevoie de linişte absolută şi discreţie.

Asistenţă la panoramare

Când modul [Panning Assist] (Asistenţă la panoramare) este utilizat cu un obiectiv compatibil cu stabilizator optic de imagine pentru panoramarea fotografiilor, stabilizarea imaginii şi corecţia neclarităţii subiectului sunt aplicate în timpul expunerii, creând fotografii panoramice uimitoare, cu detalii clare ale subiectului principal. Cu modul de asistenţă la panoramare se pot folosi pentru panoramare timpi de expunere mai lungi cu 1-2 stopuri decât în mod normal. Sau se poate îmbunătăţi rata de succes a panoramării fotografiilor utilizând un timp de expunere mai mic.

Panning Assist


Cele două sloturi pentru carduri permit scrierea fişierelor de imagine pe carduri SD disponibile la scară largă (cu compatibilitate pentru standardul UHS-II) sau pe suporturi CFexpress extrem de rapide, de generaţie următoare. Cardurile de memorie pot fi utilizate şi pentru a stoca setările aparatului foto, de la configuraţii de reţea la calibrări ale focalizării automate cu control ocular şi chiar actualizări de firmware.
Astfel, configurarea mai multor aparate foto devine mult mai uşoară.

EOS R3

Suprapunerea focalizării pe aparatul foto

Când profunzimea câmpului este limitată, modul de compunere a focalizării de pe EOS R3 produce imagini cu o claritate perfectă în întregul cadru, lucru grozav pentru cadre macro sau când fotografiaţi peisaje.

Aparatul foto înregistrează mai multe cadre, schimbând automat focalizarea de la o distanţă mică la una mare. Cadrele sunt apoi îmbinate pe aparatul foto într-o singură imagine cu o profunzime mult mai mare a câmpului şi un subiect clar pe tot cadrul. Este un mod excelent de a merge dincolo de limitele naturale ale unui obiectiv şi a crea imagini extraordinar de detaliate.

Pe lângă imaginea finală de pe aparat, se salvează şi cadrele componente, ceea ce înseamnă că imaginile cu focalizare suprapusă pot fi create şi în post-producţie.

Articole conexe

 • ARTICOL

  Reuşeşte Canon EOS R3 să ţină pasul cu micuţul şi extrem de rapidul prundăraş de sărătură?

  Fotograful italian de natură sălbatică Bruno D'Amicis testează EOS R3, fotografiind pe plajele din Abruzzo o pasăre rară şi incredibil de rapidă.

 • ARTICOL

  Pe teren accidentat cu Canon EOS R3

  „Depăşeşte în mod detaşat orice aparat cu care am lucrat în trecut!” Fotograful de sporturi cu motor Vladimir Rys testează Canon EOS R3 în prima sa şedinţă de fotografiere a unui raliu de maşini electrice.

 • ARTICOL

  Viaţa pe banda de viteză cu super-teleobiectivele Canon

  Fotograful de sporturi cu motor Vladimir Rys se familiarizează cu obiectivele Canon RF 400mm F2.8L IS USM şi RF 600mm F4L IS USM într-o şedinţă foto la un raliu de mare viteză, utilizând Canon EOS R3.

 • ARTICOL

  Focalizarea automată cu control ocular pe înţelesul tuturor

  Aflaţi mai multe despre incredibilul sistem de focalizare automată cu control ocular de la Canon, care setează sau comută punctul de focalizare automată detectând ceea ce priviţi.

 • Înscrieţi-vă acum

  Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre EOS R3 şi rămâneţi la curent pentru ştiri suplimentare pe parcurs.