ARTICOL

Conectivitate extrem de rapidă, care vă ajută să fiţi cu un pas înainte

Când fiecare secundă contează, EOS R3 vă oferă un avantaj competitiv. Conectivitatea excelentă vă permite să trimiteţi rapid imagini clienţilor, indiferent dacă lucraţi cu Wi-Fi, Ethernet sau telefonul mobil. Nu doar că veţi respecta termenul limită, ci veţi termina cu mult înainte.

Conectivitate extrem de rapidă, care vă ajută să fiţi cu un pas înainte

EOS R3

Trimiteţi imaginile imediat după ce le realizaţi

Utilizaţi Wi-Fi sau Ethernet pentru a trimite imaginile agenţiei sau clientului dumneavoastră în timp real, mulţumită compatibilităţii cu FTP. Sunt acceptate protocoalele securizate SFTP1 şi FTPS, aşa că imaginile dumneavoastră sunt permanent în siguranţă. EOS R3 acceptă standardul Wi-Fi 802.11ac, folosind atât banda de 2,4 GHz, cât şi banda de 5 GHz2 pentru acoperire vastă şi interferenţe reduse. De asemenea, este disponibil şi standardul de securitate WPA3 Wi-Fi.

Când fotografiaţi sau filmaţi în locaţii echipate cu Ethernet, terminalul RJ-45 al aparatului foto va asigura conexiunea cea mai rapidă şi stabilă posibil (până la 1000BASE-T), ajutându-vă să trimiteţi cât mai rapid imaginile şi filmele acolo unde aveţi nevoie.

EOS R3 moşteneşte multe dintre funcţiile sale de reţea de la aparatul nostru premiat EOS-1D X Mark III. De fapt, cele două aparate pot face schimb de setări de reţea prin intermediul cardului de memorie, aşa că agenţiile pot crea configuraţii înainte de un eveniment.

Pentru a accelera şi mai mult configurarea, mai ales în locaţii în care aţi lucrat deja, aparatul foto poate stoca până la 20 de grupuri de setări de reţea pentru a fi reutilizate instantaneu, pentru servere FTP, calculatoare locale sau smartphone-uri.

Când EOS R3 trimite imagini sau filme, se trimit şi etichete vocale, evaluări prin stele şi ajustări de decupare în aparatul foto, ceea ce înseamnă economii de timp pentru editorii de imagine care se străduiesc ca materialele dumneavoastră să fie primele care ajung online.

În colaborare cu smartphone-ul


Conexiunea cu dispozitivul dumneavoastră inteligent stabilită prin Bluetooth v5 cu consum energetic redus, activă în permanenţă, permite transferul automat al imaginilor pe un telefon sau o tabletă, pe măsură ce înregistraţi. Trimiteţi-le rapid clienţilor sau distribuiţi-le online pentru persoanele care vă urmăresc.

Cu aplicaţia noastră Mobile File Transfer puteţi transfera imaginile pe servere FTP atunci când nu sunt disponibile reţele Wi-Fi. Indiferent dacă folosiţi dispozitive Android sau iOS, pur şi simplu conectaţi-le prin Wi-Fi sau cu un cablu USB pentru a începe încărcarea. Imaginile pot fi etichetate şi se pot aplica şabloane de metadate – o altă opţiune prin care EOS R3 vă ajută să fiţi înaintea concurenţei.

Aplicaţia Camera Connect oferă în prezent o funcţie suplimentară de actualizare a firmware-ului aparatului foto din aplicaţie, aşa că este şi mai uşor să vă ţineţi aparatul actualizat.

EOS R3

Ecranul de pornire al aplicaţiei MFT

Examinaţi, transferaţi sau etichetaţi imagini. Aplicaţi un şablon de metadate imaginilor.
EOS R3

Conectaţi-vă smartphone-ul la EOS R3 pentru a beneficia de integrare cu diverse aplicaţii, inclusiv cu aplicaţia MFT pentru transferul eficient al fişierelor.

Compatibilitate cu mai multe sisteme GNSS

GPS-ul încorporat în EOS R3 etichetează fiecare imagine cu informaţii geografice privind locaţia şi menţine precizia ceasului intern. Acceptă mai multe sisteme de satelit, inclusiv GPS, GLONASS, precum şi sateliţii MICHIBIKI Quasi-Zenith, pentru date de localizare mai versatile.

Controlul de la distanţă al aparatului foto

Vă puteţi folosi şi dispozitivul inteligent pentru a gestiona de la distanţă EOS R3, ceea ce vă va ajuta să fotografiaţi din acele perspective interesante, dar greu accesibile. Veţi putea ajusta setările, puteţi vedea ce vede aparatul foto şi realiza imagini şi filme de pe ecranul telefonului sau tabletei. EOS R3 dispune şi de certificarea Apple MFI, aşa că se poate conecta direct la iPhone-ul dumneavoastră printr-un cablu USB-Lightning. Dispozitivele Android pot fi conectate prin USB 3.

Software-ul nostru gratuit EOS Utility vă ajută să vă controlaţi de la distanţă aparatul foto şi de pe un Mac sau un PC – nu trebuie decât să-l conectaţi utilizând USB 3.2, Wi-Fi sau Ethernet. Imaginile pot fi stocate pe cardul de memorie, pe calculator sau pe ambele – ideal pentru lucru în condiţii controlate.

Aveţi nevoie de mai multă flexibilitate? Funcţia Browser la distanţă de pe EOS R3 (disponibilă la conectarea prin Ethernet) vă permite să gestionaţi aparatul foto în mai multe reţele. Se pot realiza imagini şi descărca fişiere de la distanţă. Setările (inclusiv detaliile FTP) pot fi reglate chiar şi în timpul folosirii aparatului foto.

Transfer de imagini protejat

Utilă pentru mulţi fotografi de ştiri şi sport este opţiunea de „protejare” automată a imaginilor care au fost trimise pe un server FTP. Protejarea imaginilor înseamnă că acestea sunt blocate şi nu pot fi şterse accidental. În plus, este uşor să se identifice ce imagini au fost trimise unui client atunci când acestea sunt toate transferate pe calculator după înregistrare.

EOS R3

Compatibilitate cu tehnologia cloud

EOS R3 acceptă şi platforme de stocare în cloud, mulţumită platformei noastre inovatoare image.canon. În plus, aparatul foto încarcă imagini şi filme automat, astfel încât să fie pregătite în fluxul dumneavoastră de prelucrare a imaginilor când vă întoarceţi de la o şedinţă foto sau video.

Stocaţi online un număr nelimitat de fotografii (inclusiv fişiere RAW) pe image.canon timp de până la 30 de zile înainte de a vă decide pe care să le mutaţi în alt serviciu cloud, precum Google Drive sau Adobe Cloud.

EOS R3

Procesarea RAW în cloud

Pentru o calitate perfectă a imaginii, fişierele RAW încărcate în cloudul image.canon pot fi procesate în cloud folosind algoritmi de demozaicare şi de reducere a zgomotului la ISO ridicat cu tehnologie deep learning. Rezultatele sunt superbe, cu mai puţine artefacte şi zgomot de imagine redus.

 1. compatibilitatea cu 5 GHz nu este disponibilă în toate regiunile
 2. SFTP este disponibil numai prin Ethernet

Articole conexe

 • PRO Article

  ARTICOL

  Reuşeşte Canon EOS R3 să ţină pasul cu micuţul şi extrem de rapidul prundăraş de sărătură?

  Fotograful italian de natură sălbatică Bruno D'Amicis testează EOS R3, fotografiind pe plajele din Abruzzo o pasăre rară şi incredibil de rapidă.

 • PRO Article

  ARTICOL

  Pe teren accidentat cu Canon EOS R3

  „Depăşeşte în mod detaşat orice aparat cu care am lucrat în trecut!” Fotograful de sporturi cu motor Vladimir Rys testează Canon EOS R3 în prima sa şedinţă de fotografiere a unui raliu de maşini electrice.

 • PRO Article

  ARTICOL

  Viaţa pe banda de viteză cu super-teleobiectivele Canon

  Fotograful de sporturi cu motor Vladimir Rys se familiarizează cu obiectivele Canon RF 400mm F2.8L IS USM şi RF 600mm F4L IS USM într-o şedinţă foto la un raliu de mare viteză, utilizând Canon EOS R3.

 • PRO Article

  ARTICOL

  Focalizarea automată cu control ocular pe înţelesul tuturor

  Aflaţi mai multe despre incredibilul sistem de focalizare automată cu control ocular de la Canon, care setează sau comută punctul de focalizare automată detectând ceea ce priviţi.

 • Înscrieţi-vă acum

  Primiţi înaintea tuturor ultimele noutăţi despre EOS R3 şi rămâneţi la curent pentru ştiri suplimentare pe parcurs.