In less than the blink of an eye

EOS M6 Mark II

Cât ai clipi

EOS M6 Mark II este un dispozitiv rapid cu viteză mare de reacţie, capabil să reacţioneze prompt atunci când observaţi o ocazie creativă, apoi să focalizeze şi să fotografieze într-o clipită. Este un aparat foto excelent pentru fotografia stradală şi viaţa de zi cu zi, la surprinderea momentului decisiv, viteza făcând diferenţa.

Fotografiere continuă rapidă şi Dual Pixel CMOS AF

EOS M6 Mark II poate realiza fotografii de 32,5 megapixeli cu o viteză de până la 14 cadre pe secundă, cu focalizare automată continuă. Urmăriţi subiecţii în mişcare în cadru şi capturaţi rafale de imagini extrem de detaliate, cu o claritate perfectă, la momentul potrivit. Memoria tampon mare şi cardul UHS-II permit realizarea de 54 cadre în format JPEG şi 23 cadre în format RAW sau 36 cadre în format CRAW.

Funcţiile de detectare a feţei şi urmărire a ochilor vă pot păstra claritatea portretelor, iar locul din cadru în care să focalizaţi poate fi ales foarte simplu, prin atingerea ecranului tactil al aparatului foto într-una din cele până la 5481 de poziţii AF. Puteţi apăsa butonul de activare AF de pe partea posterioară a aparatului foto pentru a focaliza, puteţi atinge şi trage focalizarea automată atunci când utilizaţi vizorul opţional EVF-DC2, iar evidenţierea focalizării contribuie la obţinerea clarităţii critice atunci când focalizaţi manual.

V-ar putea plăcea şi
sample basketball

Fotografierea RAW în rafală la 30 cps

Capturaţi fişiere RAW de 18 megapixeli* la o viteză incredibilă de 30 de cadre pe secundă, cu focalizare continuă. Tehnologia de pre-fotografiere capturează continuu 0,5 sec. de acţiune înainte de a apăsa complet declanşatorul, astfel încât veţi surprinde întotdeauna acel moment special şi veţi avea flexibilitatea unui fişier RAW.

sample basketball

* 75 % din suprafaţa imaginii