Capture compelling video

EOS M6 Mark II

Realizaţi înregistrări video fascinante

Realizaţi clipuri video creative utilizând acelaşi aparat foto care vă place pentru fotografiere, capturând materiale 4K, filme cu redare accelerată şi filmări cu încetinitorul incredibile. Indiferent dacă sunteţi implicat în realizarea de filme independente, creaţi conţinut pentru un vlog sau blog sau pur şi simplu vă place să capturaţi filme de familie, EOS M6 Mark II va conferi filmelor dvs. un aspect profesional datorită tehnologiei de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF şi ecranului tactil, care fac focalizarea uşoară, cinematografică şi automată.

Începeţi să creaţi

Dacă sunteţi un începător care doreşte să se lanseze în lumea video cu un aparat mic, practic, funcţia Instantanee video vă va permite să faceţi un prim pas în realizarea de filme creative prin asamblarea clipurilor video ale zilei şi combinarea acestora în aparat, astfel încât să puteţi crea cu uşurinţă poveşti de călătorie şi ale evenimentelor.

Focalizaţi ca un profesionist

Renumitul nostru sistem de focalizare automată Dual Pixel CMOS AF acoperă aproape întregul cadru şi poate urmări cu uşurinţă subiecţii în mişcare – inclusiv feţe – în cadru, menţinându-i focalizaţi clar. Reglaţi viteza de focalizare pentru tranziţii line şi trageţi focalizarea de la un subiect la altul cu o atingere a ecranului tactil al aparatului foto (sau al dispozitivului inteligent care rulează aplicaţia Canon Camera Connect).

Asociaţi EOS M6 Mark II cu un obiectiv care conţine tehnologia STM sau Nano USM pentru o focalizare uniformă şi silenţioasă, care arată la fel de profesional precum sună.

Alegeţi-vă aspectul

Capturaţi filme 4K la 25 cps/30 cps folosind lăţimea maximă a senzorului aparatului pentru rezultate cinematografice, care arată superb pe televizorul de acasă. Sau comutaţi în modul Full HD pentru a accesa rate mai mari ale cadrelor, inclusiv 50/60p, sau alegeţi modul cu rată ridicată a cadrelor la 100/120 cps – perfect pentru filme cu viteză super-scăzută.

Puteţi filma şi pe un dispozitiv de înregistrare extern, utilizând ieşirea HDMI a aparatului foto.

sample beach volleyball

Coloana sonoră pe care o merită filmele dvs.

Înregistraţi sunet care sună la fel de bine precum arată filmele dvs. Setaţi nivelul de înregistrare automat sau manual şi utilizaţi conexiunea externă pentru microfon pentru a înregistra sunet în timpul filmării.

Vedeţi mişcarea într-o lume diferită

Pe lângă filmarea obiectelor în mişcare cu încetinitorul la 120 cps, este posibil să capturaţi filme 4K cu redare accelerată care dezvăluie mişcarea pe o scară de timp mai lentă. Configuraţi aparatul foto, specificaţi intervalul dintre capturi şi câte cadre să fie înregistrate, apoi reveniţi puţin mai târziu pentru a vedea filmul 4K superb creat de EOS M6 Mark II.

V-ar putea plăcea şi